Gość: Marg IP: *.man.polbox.pl 27.11.01, 08:11 Jej wiecznie tłustych, nieuczesanych włosów. Czy ten babsztyl w ogóle się myje?! Marg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mimi Re: Mam dość tego brudasa! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 08:19 Gość portalu: Marg napisał(a): > Jej wiecznie tłustych, nieuczesanych włosów. Czy ten babsztyl w ogóle się myje? > ! > > Marg Chyba trochę przesadzasz.Marzenie po prostu przetłuszczają się włosy...Rzadziej pod prysznicem widać Wojtka,nie mówiąc już o myciu włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marg Re: Mam dość tego brudasa! IP: *.man.polbox.pl 27.11.01, 08:36 To niech je częściej myje!! A nie raz na tydzień. W regulaminie BB (zwłaszcza drugiej edycji) powinien być punkt zmuszający uczestników do codziennego mycia (a nie tylko żelowania)całego ciała. Marg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATEK Re: Mam dość tego brudasa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 00:21 A ty co się wpierdalasz w rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nono Re: Mam dość tego brudasa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 01:01 Też wielokrotnie rzygam , jak ja widzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Mam dość tego brudasa! IP: *.turboline.skynet.be 28.11.01, 08:45 w nocy kamery pokazaly ja jak siedzi na lozku i cos sobie wydlubuje z tyly okropny widok jak z obozu wychudzony szkielet szuka jakichs insektow brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Mam dość tego brudasa! IP: *.gronet.pl 28.11.01, 20:40 uprzejmie prosze o niepodszywanie sie pod moj pseudomnim, kimkolwiek jestes Odpowiedz Link Zgłoś