Dodaj do ulubionych

Mam dość tego brudasa!

IP: *.man.polbox.pl 27.11.01, 08:11
Jej wiecznie tłustych, nieuczesanych włosów. Czy ten babsztyl w ogóle się myje?!

Marg
Obserwuj wątek
    • Gość: Mimi Re: Mam dość tego brudasa! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 08:19
      Gość portalu: Marg napisał(a):

> Jej wiecznie tłustych, nieuczesanych włosów. Czy ten babsztyl w ogóle się myje?
      > !
      >
      > Marg

Chyba trochę przesadzasz.Marzenie po prostu przetłuszczają się włosy...Rzadziej
      pod prysznicem widać Wojtka,nie mówiąc już o myciu włosów.
      • Gość: Marg Re: Mam dość tego brudasa! IP: *.man.polbox.pl 27.11.01, 08:36
        To niech je częściej myje!! A nie raz na tydzień. W regulaminie BB (zwłaszcza
        drugiej edycji) powinien być punkt zmuszający uczestników do codziennego mycia
        (a nie tylko żelowania)całego ciała.

Marg
      • Gość: KWIATEK Re: Mam dość tego brudasa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 00:21
        A ty co się wpierdalasz w rozmowę.
        • Gość: nono Re: Mam dość tego brudasa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 01:01
          Też wielokrotnie rzygam , jak ja widzę!
          • Gość: pikus Re: Mam dość tego brudasa! IP: *.turboline.skynet.be 28.11.01, 08:45
            w nocy kamery pokazaly ja jak siedzi na lozku i cos sobie wydlubuje z tyly
            okropny widok jak z obozu wychudzony szkielet szuka jakichs insektow brrrrrrrr
        • Gość: kwiatek Re: Mam dość tego brudasa! IP: *.gronet.pl 28.11.01, 20:40
          uprzejmie prosze o niepodszywanie sie pod moj pseudomnim, kimkolwiek jestes

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka