Gość: Bart IP: *.brzeziny.net / *.brzeziny.net 30.07.06, 14:06 Czy są jakieś tanie korporacje taksi we Wrocławiu - przeglądałem stroy MPT i ZTP, ale ceny mają niesamowite... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almac Re: Taksi we Wroclawiu 30.07.06, 14:31 Gość portalu: Bart napisał(a): > Czy są jakieś tanie korporacje taksi we Wrocławiu - przeglądałem stroy MPT i > ZTP, ale ceny mają niesamowite... tu reklamują się "U nas dostaniesz 25 % rabatu od ceny urzędowej !!!" : www.taxi.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
busmen Re: Taksi we Wroclawiu 30.07.06, 20:29 Gość portalu: Bart napisał(a): > Czy są jakieś tanie korporacje taksi we Wrocławiu. Jak korzystam z taksówki to tylko RADIO TAXI SERC. Najtańsze i dobre. Według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: Taksi we Wroclawiu 30.07.06, 21:38 busmen napisał: > Gość portalu: Bart napisał(a): > > > Czy są jakieś tanie korporacje taksi we Wrocławiu. > > Jak korzystam z taksówki to tylko RADIO TAXI SERC. Najtańsze i dobre. Według > mnie. > Czyli chyba trafiłem ze stroną: www.taxi.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błażej nielegalki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:49 taniej nielegalkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g625 Re: Taksi we Wroclawiu IP: *.Slowianska.k.pL 31.07.06, 00:33 we wroclawiu sa chyba najdrozsze taxowki w polsce, drozej niz w warszawie, nie mowiac o szczecinie, gdzie ostatnio za trzasniecie dzrwiami mialem 3 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Taksi we Wroclawiu IP: *.brzeziny.net / *.brzeziny.net 31.07.06, 19:28 Ciekawa sprawa - skąd się biorą takie wysokie ceny we Wrocławiu - zmowa? Odpowiedz Link Zgłoś