Dodaj do ulubionych

Zmiana szefa Wytwórni Filmów Fabularnych

08.08.06, 02:49
Jakie to wszytsko prymitywne w naszym kraju. Ten Słodkowski sprowadził do
Wrocławia Greenawaya, Disvovery po amerykańsku ożywił to miejsce. To typowe
obasadzanie stołków przez kolegę królika. Ciekawe, że nie kupił hulajnogi
zamiast samochodu :-) Czas wyjeżdżać stąd!
Obserwuj wątek
    • annakinomanka WOŹNY 08.08.06, 02:54
      Jeszcze jedno. Woźny nie należy chyba do jedynie słusznej, rządzącej partii.
      BEZ SZANS ale wybory już za dwa lata!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: SIO WWF - piękne lata minęły bezpowrotnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 03:16
        Etam, i tak WFF to relikt komuny, tego się po prostu nie uratuje, choćby stanąć
        na głowie - a kto rozkradnie resztki, jest mi wszystko jedno.
    • perculator A kuku! 08.08.06, 06:21
      "Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz"
    • Gość: berenika Re: Zmiana szefa Wytwórni Filmów Fabularnych IP: *.platige.com 08.08.06, 10:15
      Nic dodać , nic ująć.. charakterysryka Słodkowskiego przedstawiona w cytowanym
      artykule przez Pana Marcina Garcarza jest jedną z najlepszych jakie słyszałam i
      nie ma w niej odrobiny przesady. niestety... Kto miał przyjemność spotkać na
      swojej drodze S. ten wie :/
      • Gość: zed Re: Zmiana szefa Wytwórni Filmów Fabularnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:36
        Co jest z tym odwołanym dyrektorem WFF ? To jaki w końcu był - dobry czy zły.
        Podobno razem z żoną prowadzili ten "biznes" ?! Czy robili to dobrze czy źle ?
        Może ktoś napisze coś bliżej jak odwołany dyrektor spisywał się na tym stanowisku.
    • wroclawianka2 PiS wymienia kadry... 08.08.06, 10:33
      Jestem ciekawa, czy politycy PiSuaru już przygotowali swoje kadry do wymiany
      wszystkich babć klozetowych w naszym Ciemnogrodzie?
    • duzapizzanawynos Pracowałem w WFF i miałem z nimi niestety kontakt. 08.08.06, 12:01
      Pracowałem w WFFie i miałem z nimi bezpośredni kontakt, połówe kasy z pieniedzy
      wpakował w swój zamek pod Zieloną Górą. Wywalili tyle kasy na AVID-a i raptek 6
      teledyskóe na nim nakręcili. Można by wymieniać godzinami. Zapytajcie sie
      "pryuwatnie" jakiegokolwiek pracownika z WFF to wam godzinami bedzie o tych
      "indywiduach" opowiadać. Dobrze sie stało i miejmy nadzieje że w końcu WFF
      rozwinie skrzydła.
      • Gość: syd Re: Pracowałem w WFF i miałem z nimi niestety kon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:53
        Zaraz, zaraz. To ten odwołany gość ma zamek. A co to jakiś potomek hrabiów czy
        tzw. "nowoobłowiony". Na jakiej zasadzie wpakował połowę pieniędzy w zamek ? Czy
        udostępniał np. zamek do kręcenia teledysków czy innych reklamówek ? O co chodzi
        bo nie kumam ?
    • Gość: avensis Re: Zmiana szefa Wytwórni Filmów Fabularnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:51
      straszne tu u nas zad....
      najpierw tablica dla wspanialego rezysera..
      potem honorowe obywatelstwo plus mieszkanie dla
      rownie swiatowego..
      poziom:akuku kamera
      trzeba to chyba zaakceptowac jak kimat..
      pozdrawiam
    • Gość: mahoni A Kuku IP: *.eranet.pl 09.08.06, 01:04
      A kuku, to najlepsza charekterystyka tego co sie dzieje w naszym kraju. Jak ma
      zamek to sobie poradzi. Polskie piekiełko, polityka jest wszedzie ale taki nasz
      urok.
      • Gość: guarana Re: A Kuku IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.08.06, 13:29
        WFF sie wali, teraz w czasie deszczów sufit przecieka i po całych korytarzasz
        porozstawiane sa wiadra na deszczówke, w biurze gdzie pracuje tez mi czasem
        kapie na głowe. za to dyrektor miał biuro w wyremontowanej cześci budynku gdzie
        sie wchodzi na karte chipową.
        chodziły słuchy, ze jego zona ma objac kierownictwo, ale tak się nie stało.jak
        się go spotka na korytarzu w ciemnych okularach i falujących białych włosach to
        można sie usmiać
        • Gość: obiektywny Jak zarządzali WFF p. Słodkowscy ? Piszcie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 16:01
          W związku z rozbieżnymi opiniami o zwolnionym dyr. Słodkowskim ciekaw jestem jak
          naprawdę zarządzał on (wraz ze swoją żoną) wytwórnią.
          - co on robił a co jego żona,
          - jak były podejmowane decyzje (w jakim gronie,
          - jak wyglądała delegacja uprawnień,
          - jak wygladały spotkania z pracownikami,
          - jak wygladał przepływ informacj w wytwórni,
          - jakie były wyniki fainansowe WFF na początku i na końcu kadencji p. Słodkowskich.
          Na podstawie tego można sobie wyrobić jako taką opinię.
    • Gość: glin samochód WOW IP: *.eranet.pl 10.08.06, 03:22
      Ten mityczny samochód w Wytwórni za który wywalili dyrektora to jakiś
      japończyk, najzwyklejsza kilkuletnia osobówka. Jeździ tam od roku, troche
      szacunku dla czytelników. I nie jest kupiony tylko lesingowany.
    • droite blizniakokracja 10.08.06, 09:46
      Tajemnica poliszynela jest, ze pan Slodkowski jest dlugoletnim przyjacielem
      pana Waldka (i oczywiscie rowniez pani Agnieszki) a to sie rzecz jasna PISiorom
      nie podoba. Jest rowniez czlowiekiem majetnym, gdyz odniosl sukces biznesowy za
      wielka woda - to rowniez podejrzane bo PISiory sukcesy gospodarcze uwazaja za
      niebezpieczne, no chyba ze chodzi o jaies spolki Telegraf. No i wreszcie
      ostatni powod: Slodkowski zna sie na tej robocie, jest fachowcem - a tego
      PISiory wprost nienawidza. Fazit: dymisja pana S w pelni zgodna z prawymi i
      sprawiedliwymi wytycznymi blizniakokratow.
    • Gość: BYŁY PRACOWNIK Re: Zmiana szefa Wytwórni Filmów Fabularnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:59
      W KOŃCU MOŻE BĘDZIE TAM PORZĄDEK. TO CO CI LUDZIE TAM WYPRAWIALI TO ISTNY
      KOSZMAR (DYREKTOROWA I JEJ MĄŻ) PRZYSŁOWIA SIĘ SPRAWDZAJĄ! KŁAMSTWO I KRADZIEŻ
      MA KRÓTKIE NOGI! WIEDZĄC ŻE WFF MA PROBLEMY ROZJERŻDŻALI SIĘ PO ŚWIECIE ZA
      NASZE PIENIĄDZE, JEDLI W NAJLEPRZYCH KNAJPACH NA RACHUNEK WFF, A PRACOWNIKÓW
      TRAKTOWALI JAK SWOJĄ SŁÓŻBĘ. MAM NADZIEJE, ZE TERAZ WFF BEDZIE RZĄDZIĆ
      PRAWDZIWA PANI DYREKTOR! I Z CAŁEGO SERCA TRZYMAM KCIUKI I JESTEM ZA!
      • Gość: Obiektywny Co to oznacza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:57
        Były Pracownik napisał:
        "TO CO CI LUDZIE TAM WYPRAWIALI TO ISTNY KOSZMAR (DYREKTOROWA I JEJ MĄŻ)...
        PRACOWNIKÓW TRAKTOWALI JAK SWOJĄ SŁÓŻBĘ..."

Na czym to traktowanie polegało - może jakieś przykłady czyli scenki z życia WFF ?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka