bytom333 25.01.11, 09:33 Czy jako przewodniczący kultury w RM zawnoskuje Pan o zawieszeniu działalności: Bibloteki Miejskiej, Muzeum Miejskiego, Miejskiego Centrum Kultury, Domu Kultury w Bielszowicach ? Odrobina odwagi Panie radny. "Tak czy Nie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bytom333 Re: Do radnego Witolda Hankego 26.01.11, 12:45 Brak odpowiedzi oznacza, że kasy na kulturę w Rudzie Śląskiej nie zabraknie. Już dzisiaj wpraszam się na wernisaż Piotra Pilawy w galerii "Halembski dworek" Ten piękny obiekt kulturalny zawdzięczamy Panu. A jutro popatrzę na sesje budżetową Rady Miasta. Z pewnością zobaczę Pana w akcji. KULTURA NAJWAŻNIEJSZA I TA WYSOKA I TA PLEBEJSKA I TA PIELGRZYMKOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Do radnego Witolda Hankego 26.01.11, 14:53 Poczekaj 3,5 roku a znow zobaczysz tych wszystkich szujow tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Do radnego Witolda Hankego 26.01.11, 21:02 myślę że dużo ,dużo szybciej jak się na Wielkanoc wszystko ,,rypnie,, . Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_0 Re: Do radnego Witolda Hankego 28.01.11, 11:34 Andrzeju myślisz, że Ci się uda. Podziwiam za optymizm Odpowiedz Link Zgłoś
bytom333 Re: Do radnego Witolda Hankego 27.01.11, 23:10 Budżet przyjęty. Jak się mają kwoty przeznaczone na kulturę w 2011 do kwot z 2010? Jak się mają kwoty przeznaczone na pomoc społeczną w 2011 do kwot z 2010? Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Do radnego Witolda Hankego 28.01.11, 10:44 Jakaś cisza czyżby przewodniczący komisji nabrał wody w usta ............? prosimy o odpowiedzi na pytanie ile na kulturę? ile na pomoc spoleczną? Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Do radnego Witolda Hankego 18.02.11, 19:54 nie doczekaliśmy się odpowiedzi pana przewodniczącego na temat kultury ale z tego co wyczytałem na BIP to kultura będzie tylko tworzona w Kochłowicach jeden konkurs na znaczną kwotę. Opieka zagarnie ponad 57 milionów ale się będzie dzialo jaknieroby ruszą na mops. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Do radnego Witolda Hankego 18.02.11, 21:40 Opieka zagarnie ponad 57 milionów ale się będzie dzialo jaknieroby ruszą na mo > ps. Nie lubie jak tak sie mowi o bezrobotnych.Niestety jest za malo miejsc pracy i tyle i kazdy kto ma prace powinien sie cieszyc. To tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Do radnego Witolda Hankego 19.02.11, 16:31 pisząc o nierobach nie mam na myśli faktycznie bezrobotnych biednych ludzi, chodzi o tych zawodowo od zawsze bezrobotnych,ktorzy nigdy nie splamili jakąkolwiek pracą a żyją na garnuszku mops lepiej niż ci którzy uczciwie pracują.Wystarczy się tam przejść i trochę popatrzeć.np podjeżdża dobrej marki samochodem,,samotna matka,, w samochodzie czeka na nia konkubent,ojciec jej dzieci -opieka płaci bo przecież taka samotna i biedna. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Do radnego Witolda Hankego 19.02.11, 20:34 pisząc o nierobach nie mam na myśli faktycznie bezrobotnych biednych ludzi, cho > dzi o tych zawodowo od zawsze bezrobotnych,ktorzy nigdy nie splamili jakąkolwie > k pracą a żyją na garnuszku mops lepiej niż ci którzy uczciwie pracują.Wystarcz > y się tam przejść i trochę popatrzeć.np To co innego.Tylko co robia pracownicy/kierownictwo opieki spolecznej w celu wykrycia takich wypadkow. Mnie tez ida na nerwy te "samotnie wychowujace matki" bo do zrobienia bajtla musi byc dwoch. Odpowiedz Link Zgłoś