Dodaj do ulubionych

Do radnego Witolda Hankego

25.01.11, 09:33
Czy jako przewodniczący kultury w RM zawnoskuje Pan o zawieszeniu działalności: Bibloteki Miejskiej, Muzeum Miejskiego, Miejskiego Centrum Kultury, Domu Kultury w Bielszowicach ?
Odrobina odwagi Panie radny.
"Tak czy Nie"
Obserwuj wątek
    • bytom333 Re: Do radnego Witolda Hankego 26.01.11, 12:45
      Brak odpowiedzi oznacza, że kasy na kulturę w Rudzie Śląskiej nie zabraknie.
      Już dzisiaj wpraszam się na wernisaż Piotra Pilawy w galerii "Halembski dworek"
      Ten piękny obiekt kulturalny zawdzięczamy Panu.
      A jutro popatrzę na sesje budżetową Rady Miasta.
      Z pewnością zobaczę Pana w akcji.
      KULTURA NAJWAŻNIEJSZA I TA WYSOKA I TA PLEBEJSKA I TA PIELGRZYMKOWA.
    • g-48 Re: Do radnego Witolda Hankego 26.01.11, 14:53
      Poczekaj 3,5 roku a znow zobaczysz tych wszystkich szujow tu na forum.
      • skalar2011 Re: Do radnego Witolda Hankego 26.01.11, 21:02
        myślę że dużo ,dużo szybciej jak się na Wielkanoc wszystko ,,rypnie,, .
      • hrabina_0 Re: Do radnego Witolda Hankego 28.01.11, 11:34
        Andrzeju myślisz, że Ci się uda. Podziwiam za optymizm
    • bytom333 Re: Do radnego Witolda Hankego 27.01.11, 23:10
      Budżet przyjęty.
      Jak się mają kwoty przeznaczone na kulturę w 2011 do kwot z 2010?
      Jak się mają kwoty przeznaczone na pomoc społeczną w 2011 do kwot z 2010?
      • skalar2011 Re: Do radnego Witolda Hankego 28.01.11, 10:44
        Jakaś cisza czyżby przewodniczący komisji nabrał wody w usta ............?
        prosimy o odpowiedzi na pytanie
        ile na kulturę? ile na pomoc spoleczną?
        • skalar2011 Re: Do radnego Witolda Hankego 18.02.11, 19:54
          nie doczekaliśmy się odpowiedzi pana przewodniczącego na temat kultury ale z tego co wyczytałem na BIP to kultura będzie tylko tworzona w Kochłowicach jeden konkurs na znaczną kwotę.
          Opieka zagarnie ponad 57 milionów ale się będzie dzialo jaknieroby ruszą na mops.
          • g-48 Re: Do radnego Witolda Hankego 18.02.11, 21:40
            Opieka zagarnie ponad 57 milionów ale się będzie dzialo jaknieroby ruszą na mo
            > ps.
            Nie lubie jak tak sie mowi o bezrobotnych.Niestety jest za malo miejsc pracy i tyle i kazdy kto ma prace powinien sie cieszyc. To tak na marginesie.
            • skalar2011 Re: Do radnego Witolda Hankego 19.02.11, 16:31
              pisząc o nierobach nie mam na myśli faktycznie bezrobotnych biednych ludzi, chodzi o tych zawodowo od zawsze bezrobotnych,ktorzy nigdy nie splamili jakąkolwiek pracą a żyją na garnuszku mops lepiej niż ci którzy uczciwie pracują.Wystarczy się tam przejść i trochę popatrzeć.np
              podjeżdża dobrej marki samochodem,,samotna matka,, w samochodzie czeka na nia konkubent,ojciec jej dzieci -opieka płaci bo przecież taka samotna i biedna.
              • g-48 Re: Do radnego Witolda Hankego 19.02.11, 20:34
                pisząc o nierobach nie mam na myśli faktycznie bezrobotnych biednych ludzi, cho
                > dzi o tych zawodowo od zawsze bezrobotnych,ktorzy nigdy nie splamili jakąkolwie
                > k pracą a żyją na garnuszku mops lepiej niż ci którzy uczciwie pracują.Wystarcz
                > y się tam przejść i trochę popatrzeć.np
                To co innego.Tylko co robia pracownicy/kierownictwo opieki spolecznej w celu wykrycia takich wypadkow.
                Mnie tez ida na nerwy te "samotnie wychowujace matki" bo do zrobienia bajtla musi byc dwoch.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka