Dodaj do ulubionych

Mapa sieci metra

16.08.06, 21:30
Narazie 'sie robi' ale oto pierwsze efekty:

img297.imageshack.us/img297/2490/metrowroc2bt7.gif
wkrotce aktualizacja :)
Obserwuj wątek
    • mikka8 Re: Mapa sieci metra 16.08.06, 21:43
      Hmmm.... A gdzie moja stacja ? Mam nadzieje , ze w aktualizacji ja
      uwzglednisz ;)

:)
      • olek_01 Re: Mapa sieci metra 25.08.06, 09:04
        No mnie sie podoba,tylko dlaczego żadna z tych linii nie idzie koło ul
        Kwidzyńskiej ?? - ale pomysł świetny - tylko to nierealne niestety, chlip :(
    • Gość: kasia Re: Mapa sieci metra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:43
      Zapomniałeś o stacji politechnika i plac grunwaldzki... poza tym nie ma ogródków
      działkowych "wytchnienie" (koło wulkanizacji)
      • jeff Re: Mapa sieci metra 16.08.06, 22:01
        Jest pl. Grunwaldzki - Rondo Raegana :)
        Inne proponowane stacje umieszcze w nastepnej aktualizacji :)
        • Gość: Wrocek Re: Mapa sieci metra IP: *.chello.pl 30.08.06, 18:42
          Kto te metro by wybudował Amerykanie ,Niemcy ,czy Japończycy z Koreańczykami?
    • Gość: sprawiedliwy Przecież nie ma już poltegoru! IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.06, 22:25
      Przecież stoi tam nowy 475 piętrowy, najwyższy na świecie biurowiec -
      Wrocławski Wieżowiec :)
      • wtc2004 Re: Przecież nie ma już poltegoru! 16.08.06, 22:31
        a teraz powaznie: powinna byc 3 linia/obwodnica
        • Gość: guarana Re: Przecież nie ma już poltegoru! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:33
          no cudownie to wygląda.jeff jestes artystą ; P
    • jeff Aktualizacja :) 16.08.06, 22:45
      Dodane nowe 3 linie :) Z takim zageszczeniem przystankow NIE WIEM ile jeszcze
      linii bedzie sie dalo wcisnac, chyba ze plik bedzie musial miec niebotycznie
      rozmiary...

img483.imageshack.us/img483/7985/metrowroc2yr5.gif
      • mikka8 Re: Aktualizacja :) 16.08.06, 23:07
        jeff napisał:

> Dodane nowe 3 linie :) Z takim zageszczeniem przystankow NIE WIEM ile jeszcze
        > linii bedzie sie dalo wcisnac, chyba ze plik bedzie musial miec niebotycznie
        > rozmiary...
        >
        > img483.imageshack.us/img483/7985/metrowroc2yr5.gif

Mamy najbardziej odlotowe metro na swiecie ;)
      • tranquil Re: Aktualizacja :) 16.08.06, 23:09
        Między Kromera a Kasprowicza w 3 linii brakuje nazwy stacji
        Boya-Żeleńskiego ;)
        • Gość: Siemion Re: Aktualizacja :) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.08.06, 23:21
          Dla mnie ważne, że są stacje IX LO i Sklep Monopolowy. Brawo!
      • Gość: ja Re: Aktualizacja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:49
        moze zmienimy nazwy?
        Czerwona
        zielona
        błekitna...

choc w sumie takie juz mamy nocne
        ale moze jakieś
        tulipanowa
        różana
        konwaliowa
        hiacyntowa?
    • jeff Aktualizacja II :) 17.08.06, 00:06
      Ciekaw jestem ile jeszcze bedzie sie tu dalo wcisnac :)

img45.imageshack.us/img45/670/metrowroc1xl8.gif
      • Gość: kasiek Re: Aktualizacja II :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:29
        nie lepiej było przedlużyć jedynkę o te kilka stacji?
        • jeff Re: Aktualizacja II :) 17.08.06, 00:39
          Relacja Kozanow - Centrum jest zbyt obciazona zeby byla tam jedna linia, 7 i 8
          i tak czekaja przedluzenia wkrotce wglab centrum :)
        • matthias_88 Re: Aktualizacja II :) 17.08.06, 00:40
          szkoda, ze miedzy uniwersytetem a wydzialem prawa nie ma stacji "szermierz" - zdecydowanie za bardzo sa od siebie oddalone to stacje...;)

• Gość: kasiek Re: Aktualizacja II :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:45
            moze jeszcze jakas ekspresowa linia do oleśnicy?
          • Gość: divak2 Re: Aktualizacja II :) IP: 194.146.219.* 25.08.06, 10:36
            a miedzy przejsciem swidnickim a solpolem jeszcze powinno być Alliance Francaise
            i budka z lodami :)
    • jeff Aktualizacja III :) 17.08.06, 00:56
      I tak jeszcze wiele linii nie zostalo uwzglednionych :)

img236.imageshack.us/img236/5994/metrowroc1mt1.gif
      • Gość: Jeah jest prawie dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 02:01
        ale brakuje okólnej linii dookoła śródmieścia, coś w rodzaju tramu 0P
      • el_che Re: Aktualizacja III :) 17.08.06, 08:57
        Oj widze blad. Przeciez nie ma juz stacji Maslice Stadion tylko LG Arena :)
        • Gość: mmrw Re: Aktualizacja III :) IP: 82.177.0.* 17.08.06, 09:22
          brakuje stacji "Las Osobowicki", poza tym mi się podoba:-)
          • guarana83 Re: Aktualizacja III :) 17.08.06, 10:14
            olala, bedzie niczym tokijskie metro.mam nadzieje, że znowu nie zabłądze.ostatnio wydostanie się z metra zajeło mi tydzień...
      • Gość: k Re: Aktualizacja III :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:56
        a długołeka i mirków zmieniły swoje położenie? troche sie nie zgadza, bo
        wychodzi, że długołeka jest w kiełczowie... prosze to poprawić
      • Gość: k Re: Aktualizacja III :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:57
        od zgorzeliska równolegle z linia zakrzowską pusc...
    • avventura Re: Mapa sieci metra 17.08.06, 10:07
      jeff!!!!!!
      piekne....
      myślę, że trzeba by dorobić jeszcze pare niteczek -
      mieszkańcy biskupina i sepolna powinni mieć bardziej ułatwiony dojazd do domu -
      jak szaleć to szaleć:) może by to jakoś podzielić?
      pozdrowienia:)
      • Gość: mloda Re: Mapa sieci metra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:14
        na jednym przystanku wkradła się literówka - zamiast Puławskiego powinno być
        Pułaskiego, poza tym nie mam zatrzeżeń, pozdrawiam
    • robak_wroc Re: Mapa sieci metra 17.08.06, 10:16
      nie wiem co palisz, ale daje rade ;)
    • jeff Aktualizacja IV :) 17.08.06, 11:09
      Jeszcze troche, ale to juz mniej niz wiecej, roboty i bedzie cacy :)

img151.imageshack.us/img151/1152/metrowroc1sp9.gif
      • jeff Re: Aktualizacja IV :) 17.08.06, 11:12
        Sa jakies problemy z otwarciem pliku, bo w IE jest krzyzyk zamiast obrazka a w
        Netscape znowoz wszystko sie ladnie otworzylo.
        • avventura Re: Aktualizacja IV :) 17.08.06, 13:09
          no właśnie...
          widzę krzyżyk....
      • Gość: czember Re: Aktualizacja IV :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:38
        A gdzie jest linia okrężna? Każda system metra ma linię okrężną, "spinającą"
        wszystkie pozostałe linie :) Że niby Wrocław jest inny?
      • Gość: ania Re: Aktualizacja IV :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:52
        Dziękuję za stację nr.12:-))))
      • xiv Re: Aktualizacja IV :) 17.08.06, 16:46

szczerze mowiac brakuje polaczenia Dworzec Swiebodzki - Rynek

lada chwila otworza Dworzec Swiebodzki dla pociagów podmiejski obslugujacych
        poludniowo-zachodnie osiedla-satelity podwroclawskie...
        • jeff Re: Aktualizacja IV :) 17.08.06, 17:15
          Przeciez expresowa E lazy Rynek ze Swiebodzkim :)
    • wielki_czarownik Zamieńcie tego gifa na jpg. /nt 17.08.06, 13:14

• Gość: S-Bahn Re: Zamieńcie tego gifa na jpg. /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 16:16
        nie zapomnij o S-Bahnach. zostaw trochę miejsca :D
      • Gość: divak2 Re: Zamieńcie tego gifa na jpg. /nt IP: 194.146.219.* 25.08.06, 10:41
        Możeś Ty i czarownik ale grafik żaden.
        Jak pozmieniaja na jpg te kilka kolorów i ostre kontury to wszystko bedzie
        rozmyte, a plik bedzie wiekszy. Chyba że ktoś nie umie obejrzeć grafiki w
        oryginalnych rozmiarach :P
    • Gość: Abraxas Re: Mapa sieci metra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.06, 16:56
      Wszystko pięknie, ale przy obiecanych prędkościach do 300km/h to przy takiej
      częstotliwości stacji ludzie podczas przyśpieszenia i hamowania się pozabijają :)
    • jeff Aktualizacja V :) 17.08.06, 17:21
      img404.imageshack.us/img404/2452/metrowroc1pv2.gif
      Obiecana linia okolna wokol centrum i nowa linia ze Zgorzeliska, wkrotce wiecej
      linii, miedzy innymi na poludniu :)
      • Gość: to ja Re: Aktualizacja V :) IP: *.bb.online.no 17.08.06, 17:38
        swietnie, ze bedzie mozna wreszcie dojechac szybko i bezproblemowo na tor
        wyscigow konnych! nie spoznie sie i nie przepadnie mi wielka wygrana jak kiedys
        gdy bylem na wakacjach!!
      • Gość: chessiek Re: Aktualizacja V :) IP: *.media4.pl 17.08.06, 18:19
        Ale tak podchodząc realistycznie, to wg mnie stacje są za gęsto - znacznie spada szybkość pokonywania trasy; troszke jezdziłem metrem i tak mi sie wydaje
        • xiv Re: Aktualizacja V :) 17.08.06, 18:56

> Ale tak podchodząc realistycznie, to wg mnie stacje są za gęsto - znacznie spad
          > a szybkość pokonywania trasy; troszke jezdziłem metrem i tak mi sie wydaje

tez prawda: Solpol - Przejscie Swidnickie - Rynek... gesto...
          • tia666 Re: Aktualizacja V :) 17.08.06, 20:15
            hmmm przerost formy nad trescia a moze odwrotnie;) , ale zawszze mozna pogdybac;)
            te cale metro zamienie na pelne wykorzystanie trakcji kolejowej - Miejska
            Kolejka , moze ktos sie pokwapi na mapke owych kolejek naziemnych z obecna
            siecia komunikacyjna?
            • Gość: chessiek Re: Aktualizacja V :) IP: *.media4.pl 17.08.06, 20:33
              tak sobie wyliczyłem, ze gdy konczy sie jedna stacja, to zaczyna sie kolejna, przy takiej gęstości - (galeria -> dworzec PKS 6 stacji) szybciej juz byłoby na piechote
              • Gość: chessiek Re: Aktualizacja V :) IP: *.media4.pl 17.08.06, 21:03
                1) Policzmy: od początku Galerii do końca Dworca PKS (włączając całe długości Galerii i Dworca PKS) jest dokładnie 1,5 km.
                2) Wagon metra ma 20m, skład w szczycie musi mieć 5-6 wagonów, ale nie widziałem nigdy takich krótkich stacji metra - zawsze mają długość 7-10 wagonów, czyli 150-200m.
                3) Na trasie "Galeria Dominikańska" -> "Dworzec PKS Polbus" mamy 8 stacji metra czyli: 1,2km do 1,6 km.
                4) Czyli wg "architekta" wrocławskiego metra całe metro będzie nieciągnącą się stacją, bo przecież nie ma miejsca na przerwy, i ruch będzie równie wolny jak na powierzchi.

5) KONKLUZJA -> jak tacy ludzie jak autor mapki będą się brali za budowanie wrocławskiego metra, to faktycznie nigdy ono nie powstanie

pozdrawiam :)
                • Gość: _ Re: Aktualizacja V :) IP: 194.146.219.* 18.08.06, 02:55
                  chessiek , malkontent jestes i ignorant- może i wolno metro jedzie , ale korków
                  nie ma. nie ma nawet postojów , bo wysiada sie w biegu , wiec tempo stałe jest
                  utrzymane (po to właśnie te trampoliny i poduchy na peronach , zeby wsiadajacy
                  mógł szybko i łatwo wskoczyć , a wysiadający się nie potłukł przy opuszczaniu
                  wagonu).
                • jeff Re: Aktualizacja V :) 18.08.06, 10:37
                  Gość portalu: chessiek napisał(a):

> 1) Policzmy: od początku Galerii do końca Dworca PKS (włączając całe długości
                  G
                  > alerii i Dworca PKS) jest dokładnie 1,5 km.
                  > 2) Wagon metra ma 20m, skład w szczycie musi mieć 5-6 wagonów, ale nie
                  widziałe
                  > m nigdy takich krótkich stacji metra - zawsze mają długość 7-10 wagonów,
                  czyli
                  > 150-200m.
                  > 3) Na trasie "Galeria Dominikańska" -> "Dworzec PKS Polbus" mamy 8 stacji m
                  > etra czyli: 1,2km do 1,6 km.
                  > 4) Czyli wg "architekta" wrocławskiego metra całe metro będzie nieciągnącą
                  się
                  > stacją, bo przecież nie ma miejsca na przerwy, i ruch będzie równie wolny jak
                  n
                  > a powierzchi.
                  >
                  > 5) KONKLUZJA -> jak tacy ludzie jak autor mapki będą się brali za budowanie
                  > wrocławskiego metra, to faktycznie nigdy ono nie powstanie
                  >
                  > pozdrawiam :)

No cudownie, jak ty to wszystko na powaznie bierzesz ;))
                  Widocznie nie korzystales jeszcze z naszego metra i nie wiesz jak jest naprawde!
                  • Gość: chessiek Re: Aktualizacja V :) IP: *.teta.com.pl 18.08.06, 12:04
                    Biorę to na poważnie, bo wierzę w możliwość zbudowania metra we wrocku, uważam
                    że za 10 lat będzie miasto na to stać, i jeśli udało się w Brukseli na bagnach
                    zbudować metro to i u nas się uda :) Tylko trzeba trochę myśleć i nie traktować
                    tego tylko jako żartów i oczywistych bujd tylko realnych planów które niedługo
                    mogą się przydać miejskim planistom. Ktoś mądry kiedyś powiedział "Wszyscy
                    wiedzą że tego nie da się zrobić, aż znajdzie się taki który nie wie - i on to
                    zrobi".

pozdrawiam niedowiarków
                    • Gość: _ Re: Aktualizacja V :) IP: 194.146.219.* 18.08.06, 12:46
                      a kto da na to kase? myslisz , ze decydenci zrezygnuja ze swoich pensji na rzecz
                      wygody mieszkancow wrocka?
                      • xiv Re: Aktualizacja V :) 18.08.06, 13:08

> myslisz , ze decydenci zrezygnuja ze swoich pensji na rzec
                        > z wygody mieszkancow wrocka?

ROTFL... ales mnie rozbawil... musialbys wziac pensje "decydentów" z jakis 100
                        lat i jeszcze dobrze ja zainwestowac aby starczylo na metro...
                        • Gość: _ Re: Aktualizacja V :) IP: 194.146.219.* 18.08.06, 14:53
                          toż to metaforyczne ujęcie głębszej problematyki było no.
                    • jeff Re: Aktualizacja V :) 18.08.06, 16:25
                      Mowiac juz na powaznie, to we Wroclawiu nie ma sensu budowania metra ani nie
                      bedzie raczej w ciagu najblizszych 100 lat. Nasze miasto nie ma az tak zwartej
                      zabudowy i nie jest ta zabudowa az tak bardzo rozlegla na budowanie metra, nie
                      ma takiego uzasadnienia ekonomicznego. Do w miare sprawnego funkcjonowania
                      komunikacji w miescie wystarczy: podstawowa siec linii tramwajowych
                      docierajacych na wielkie osiedla a takze w inne miejsca w srodmiesciu gdzie
                      jeszcze sa potrzebne, do tego uzupelniajace linie autobusowe i na koniec s-bahn
                      laczacy dalekie osiedla z dworcem glownym, plus oczywiscie polaczenia do
                      blizszych miejscowosci takich jak Olesnica, Oborniki, Sroda sl, Katy
                      Wroclawskie, Sobotka, Jelcz Laskowice, Brzeg, Olawa i inne.
      • piast9 Mala uwaga 22.08.06, 00:33
        Kromera to jest aleja a nie plac.
        • piast9 Re: Mala uwaga 22.08.06, 00:35
          piast9 napisał:

> Kromera to jest aleja a nie plac.
          I Swojczyce a nie Swojszyce. :P
    • xiv Zdziwienie ignoranta 17.08.06, 17:53

wygalda tak:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=47013501&a=47038594
    • Gość: dpf Re: Mapa sieci metra IP: 222.236.34.* 17.08.06, 18:21
      Zdradź tajemnice, jakim fajnym programem robi się takie fajne mapki :)
    • map4 Cooool. 17.08.06, 19:38
      A teraz dołóz jeszcze do tego mapę S-Bahnów, coby sieć szybkiej torowej
      komunikacji aglomeracyjnej była stała się kompletna.
      • Gość: ja Re: Cooool. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:21
        nie S-Bahnow tylko tramwai podwieszanych...
    • Gość: _ Re: Mapa sieci metra IP: 194.146.219.* 18.08.06, 02:43
      eeej ! a stacja na stalowej? przecież nie można jej tak pominać ! tym bardziej ,
      że okoliczni mieszkancy od tygodnia już pikietują przy jej wejściu (pisali o tym
      w wyborczej ), bo wszystkie okoliczne karki dresowe przeniosły się do jej
      wnętrza i tam imprezują , przez co ludzie boją się zejść i na peronie czekać na
      metro (zmuszeni są do stosowania metod alternatywnych wsiadania do metrowych
      wagonów-żebyście widziel jakim sprintem potrafią gnać ze szczytu schodow na
      ulicy obwieszone siatkami staruszki , gdy usłyszą wjeżdżające na stację wagony !
      bidulki boją się dresowych karków i sterczą nasłuchując wjazdu pojazdu , gotowe
      do skoku i następującej po nim gonitwiy ku upragnionym wagonom)
    • turez Re: Mapa sieci metra 18.08.06, 14:19
      za duzo przystanków miedzy rynkiem a Uniwerkiem :P kto za to zaplaci?;) Wiecej
      stania niz jechania;p
    • Gość: demaskator Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.08.06, 16:11
      znajduje się tu: zdikwroc.republika.pl/

została opublikowana już dawno temu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=32815923&a=32905431
      • hurysa1 Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 18.08.06, 18:17
        Gość portalu: demaskator napisał(a):

> znajduje się tu: zdikwroc.republika.pl/
        >
        > została opublikowana już dawno temu:
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=32815923&a=32905431

Tu akurat Ameryki nie odkryłeś, jest to mapa "Metra Pogłębionego". Jednak od
        czasu katastrofy na Placu Grunwldzkim "Metro Pogłębione" stało się "Metrem
        Niebezpiecznym" (nikt, ale to nikt nie wie co się dokładnie stało). Mapy
        przedstawiana w tym wątku są próbą zbadania topografii "Metra Płytszego".
        • napoj.chmielowy Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 20.08.06, 14:19
          hurysa1 napisała: :
          >
          > Tu akurat Ameryki nie odkryłeś, jest to mapa "Metra Pogłębionego". Jednak od
          > czasu katastrofy na Placu Grunwldzkim "Metro Pogłębione" stało się "Metrem
          > Niebezpiecznym" (nikt, ale to nikt nie wie co się dokładnie stało). Mapy
          > przedstawiana w tym wątku są próbą zbadania topografii "Metra Płytszego".

"Metro Pogłębione" nie jest niebezpieczne, podróżuję nim codziennie.
          • josip.brodsky Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 20.08.06, 14:28
            Podobno w poglebionym mozna spotkac jeszcze stacjonujace tam formacje Wehrwolfu. Radze uwazac, zwlaszcza w rejonach - solny, nowy targ, wzgorze partyzantow, biblioteka uni na piasku, strzegomski, stalowa/grabiszynska, dworzec pkp. Podobno nie da sie z nimi porozumiec, w ogole polskiego nie znaja!
            • josip.brodsky Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 20.08.06, 14:29
              ups - oczywiscie chodzilo o Werwolf.
            • censorship Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 21.08.06, 23:39
              josip.brodsky napisał:

> Podobno w poglebionym mozna spotkac jeszcze stacjonujace tam formacje Wehrwolfu
              > . Radze uwazac, zwlaszcza w rejonach - solny, nowy targ, wzgorze partyzantow, b
              > iblioteka uni na piasku, strzegomski, stalowa/grabiszynska, dworzec pkp. Podobn
              > o nie da sie z nimi porozumiec, w ogole polskiego nie znaja!

To są metrowe legendy. Doskonale się można z nimi porozumieć po polsku. Zresztą,
              staruszkowie wcale nie są niebezpieczni. Ja zawsze wybieram metro pogłębione,
              podróżuje się ciekawiej i nie ma tłoku.
              • Gość: josip Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:42
                Znajomy z nimi gadal, ale po niemiecku. Twierdza ze beda sie bronic do upadlego, wspominali ze Polacy podpieprzaja im Panzerfausty (ostatnio na placu Powst. Wielkopolskich i kolo Swidnickiej). Generalnie niby mili, spokojni...ale nigdy z nimi nic nie wiadomo. Ja bym uwazal.
                Aha...Kanary mowia ze ciagle na gape jezdza.
                • najglupszy-nick Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 22.08.06, 14:54
                  Gość portalu: josip napisał(a):

> Znajomy z nimi gadal, ale po niemiecku. Twierdza ze beda sie bronic do upadlego
                  > , wspominali ze Polacy podpieprzaja im Panzerfausty (ostatnio na placu Powst. W
                  > ielkopolskich i kolo Swidnickiej). Generalnie niby mili, spokojni...ale nigdy z
                  > nimi nic nie wiadomo. Ja bym uwazal.
                  > Aha...Kanary mowia ze ciagle na gape jezdza.

Panzerfausty to sprzedają Oni za spirytus. Zresztą te uzbrojenie do niczego się
                  nie nadaje.
                  • morning.calm Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 23.08.06, 00:21
                    Ostatnio w ramach protestu przeciwko opoznieniom ostrzelali z odjezdzajacy
                    wagon. Nikomu nic sie nie stalo na szczescie, bo nie zauwazyli ze strzelali
                    slepakami. Zdarza sie, ze wychodza na powierzchnie, albo proboja przeniknac do
                    "Metra Plytszego" takze lepiej uwazac.
                    Poza tym ten spirytus to straszna lura.
                    • Gość: josip Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 14:44
                      Podobno te dziadko handluja na gieldzie staroci na gnieznienskiej. Czy ktos wie czy jutro jest gielda?
                • Gość: azja dziadki z werwolfu IP: *.chello.pl 26.08.06, 17:19
                  oni nie z werwolfu tylko z waffenss. wczoraj odwiedzał ich gunter grass i częstował trawką i wspierał moralnie , by sie chłopaki jakoś trzymali w głębokim metrze. podobno są skołowani zupełnie po tym jak im w ręce wpadła nowa mapa metra z aktualizacjami, gdzie nie ma głównych połączeń z gmachami sądu, browarem piastowskim i anteną na ślęży.
    • Gość: rzulw Re: Mapa sieci metra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.06, 13:13
      Brakuje tylko stacji "Kraszewskiego"
    • Gość: wroswiros Re: Mapa sieci metra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:07
      fajna ale kompletnie nierealna nawet wtedy gdyby mialo powstac... solpol i opera
      są oddalone od siebie mniej wiecej tyle , ile wynosi dlugosc skladu pociagu
      metra, nie mówiac juz stacji przejscie swidnickie, ale ogolnie jest spoko:)
      • sztuk6mistrz Re: Mapa sieci metra 26.08.06, 16:32
        co niemożliwe?! wszystko jest możliwe - jak będzie trzeba to stanie w poprzek,
        albo w pionie
      • Gość: opolanka Mapa sieci metra IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.08.06, 17:08
        Jestescie Wszyscy wspaniali... tylko dlaczego myślicie tylko o sobie? Dojeżdzan
        15 km do Opola do pracy i 2- 3 razy w miesiącu do Wrocławia dio rodziców
        (moich) i dzieci (moich, tam studiujacych). CZYM MAM JECHAĆ!!!???
        • sztuk6mistrz Re: Mapa sieci metra 27.08.06, 12:39
          odpowiedź prosta - sterowiec. i nie myśl o tym, że na wodór.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka