jeff 16.08.06, 21:30 Narazie 'sie robi' ale oto pierwsze efekty: img297.imageshack.us/img297/2490/metrowroc2bt7.gif wkrotce aktualizacja :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikka8 Re: Mapa sieci metra 16.08.06, 21:43 Hmmm.... A gdzie moja stacja ? Mam nadzieje , ze w aktualizacji ja uwzglednisz ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Mapa sieci metra 25.08.06, 09:04 No mnie sie podoba,tylko dlaczego żadna z tych linii nie idzie koło ul Kwidzyńskiej ?? - ale pomysł świetny - tylko to nierealne niestety, chlip :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Mapa sieci metra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:43 Zapomniałeś o stacji politechnika i plac grunwaldzki... poza tym nie ma ogródków działkowych "wytchnienie" (koło wulkanizacji) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Mapa sieci metra 16.08.06, 22:01 Jest pl. Grunwaldzki - Rondo Raegana :) Inne proponowane stacje umieszcze w nastepnej aktualizacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Mapa sieci metra IP: *.chello.pl 30.08.06, 18:42 Kto te metro by wybudował Amerykanie ,Niemcy ,czy Japończycy z Koreańczykami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Przecież nie ma już poltegoru! IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.06, 22:25 Przecież stoi tam nowy 475 piętrowy, najwyższy na świecie biurowiec - Wrocławski Wieżowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
wtc2004 Re: Przecież nie ma już poltegoru! 16.08.06, 22:31 a teraz powaznie: powinna byc 3 linia/obwodnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guarana Re: Przecież nie ma już poltegoru! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:33 no cudownie to wygląda.jeff jestes artystą ; P Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Aktualizacja :) 16.08.06, 22:45 Dodane nowe 3 linie :) Z takim zageszczeniem przystankow NIE WIEM ile jeszcze linii bedzie sie dalo wcisnac, chyba ze plik bedzie musial miec niebotycznie rozmiary... img483.imageshack.us/img483/7985/metrowroc2yr5.gif Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Aktualizacja :) 16.08.06, 23:07 jeff napisał: > Dodane nowe 3 linie :) Z takim zageszczeniem przystankow NIE WIEM ile jeszcze > linii bedzie sie dalo wcisnac, chyba ze plik bedzie musial miec niebotycznie > rozmiary... > > img483.imageshack.us/img483/7985/metrowroc2yr5.gif Mamy najbardziej odlotowe metro na swiecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tranquil Re: Aktualizacja :) 16.08.06, 23:09 Między Kromera a Kasprowicza w 3 linii brakuje nazwy stacji Boya-Żeleńskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siemion Re: Aktualizacja :) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.08.06, 23:21 Dla mnie ważne, że są stacje IX LO i Sklep Monopolowy. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Aktualizacja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:49 moze zmienimy nazwy? Czerwona zielona błekitna... choc w sumie takie juz mamy nocne ale moze jakieś tulipanowa różana konwaliowa hiacyntowa? Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Aktualizacja II :) 17.08.06, 00:06 Ciekaw jestem ile jeszcze bedzie sie tu dalo wcisnac :) img45.imageshack.us/img45/670/metrowroc1xl8.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: Aktualizacja II :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:29 nie lepiej było przedlużyć jedynkę o te kilka stacji? Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Aktualizacja II :) 17.08.06, 00:39 Relacja Kozanow - Centrum jest zbyt obciazona zeby byla tam jedna linia, 7 i 8 i tak czekaja przedluzenia wkrotce wglab centrum :) Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: Aktualizacja II :) 17.08.06, 00:40 szkoda, ze miedzy uniwersytetem a wydzialem prawa nie ma stacji "szermierz" - zdecydowanie za bardzo sa od siebie oddalone to stacje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: Aktualizacja II :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:45 moze jeszcze jakas ekspresowa linia do oleśnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divak2 Re: Aktualizacja II :) IP: 194.146.219.* 25.08.06, 10:36 a miedzy przejsciem swidnickim a solpolem jeszcze powinno być Alliance Francaise i budka z lodami :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Aktualizacja III :) 17.08.06, 00:56 I tak jeszcze wiele linii nie zostalo uwzglednionych :) img236.imageshack.us/img236/5994/metrowroc1mt1.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeah jest prawie dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 02:01 ale brakuje okólnej linii dookoła śródmieścia, coś w rodzaju tramu 0P Odpowiedz Link Zgłoś
el_che Re: Aktualizacja III :) 17.08.06, 08:57 Oj widze blad. Przeciez nie ma juz stacji Maslice Stadion tylko LG Arena :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmrw Re: Aktualizacja III :) IP: 82.177.0.* 17.08.06, 09:22 brakuje stacji "Las Osobowicki", poza tym mi się podoba:-) Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Aktualizacja III :) 17.08.06, 10:14 olala, bedzie niczym tokijskie metro.mam nadzieje, że znowu nie zabłądze.ostatnio wydostanie się z metra zajeło mi tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Aktualizacja III :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:56 a długołeka i mirków zmieniły swoje położenie? troche sie nie zgadza, bo wychodzi, że długołeka jest w kiełczowie... prosze to poprawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Aktualizacja III :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:57 od zgorzeliska równolegle z linia zakrzowską pusc... Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: Mapa sieci metra 17.08.06, 10:07 jeff!!!!!! piekne.... myślę, że trzeba by dorobić jeszcze pare niteczek - mieszkańcy biskupina i sepolna powinni mieć bardziej ułatwiony dojazd do domu - jak szaleć to szaleć:) może by to jakoś podzielić? pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Mapa sieci metra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:14 na jednym przystanku wkradła się literówka - zamiast Puławskiego powinno być Pułaskiego, poza tym nie mam zatrzeżeń, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Mapa sieci metra 17.08.06, 10:16 nie wiem co palisz, ale daje rade ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Aktualizacja IV :) 17.08.06, 11:09 Jeszcze troche, ale to juz mniej niz wiecej, roboty i bedzie cacy :) img151.imageshack.us/img151/1152/metrowroc1sp9.gif Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Aktualizacja IV :) 17.08.06, 11:12 Sa jakies problemy z otwarciem pliku, bo w IE jest krzyzyk zamiast obrazka a w Netscape znowoz wszystko sie ladnie otworzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: Aktualizacja IV :) 17.08.06, 13:09 no właśnie... widzę krzyżyk.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czember Re: Aktualizacja IV :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:38 A gdzie jest linia okrężna? Każda system metra ma linię okrężną, "spinającą" wszystkie pozostałe linie :) Że niby Wrocław jest inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Aktualizacja IV :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:52 Dziękuję za stację nr.12:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Aktualizacja IV :) 17.08.06, 16:46 szczerze mowiac brakuje polaczenia Dworzec Swiebodzki - Rynek lada chwila otworza Dworzec Swiebodzki dla pociagów podmiejski obslugujacych poludniowo-zachodnie osiedla-satelity podwroclawskie... Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Aktualizacja IV :) 17.08.06, 17:15 Przeciez expresowa E lazy Rynek ze Swiebodzkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S-Bahn Re: Zamieńcie tego gifa na jpg. /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 16:16 nie zapomnij o S-Bahnach. zostaw trochę miejsca :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divak2 Re: Zamieńcie tego gifa na jpg. /nt IP: 194.146.219.* 25.08.06, 10:41 Możeś Ty i czarownik ale grafik żaden. Jak pozmieniaja na jpg te kilka kolorów i ostre kontury to wszystko bedzie rozmyte, a plik bedzie wiekszy. Chyba że ktoś nie umie obejrzeć grafiki w oryginalnych rozmiarach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abraxas Re: Mapa sieci metra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.06, 16:56 Wszystko pięknie, ale przy obiecanych prędkościach do 300km/h to przy takiej częstotliwości stacji ludzie podczas przyśpieszenia i hamowania się pozabijają :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Aktualizacja V :) 17.08.06, 17:21 img404.imageshack.us/img404/2452/metrowroc1pv2.gif Obiecana linia okolna wokol centrum i nowa linia ze Zgorzeliska, wkrotce wiecej linii, miedzy innymi na poludniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Aktualizacja V :) IP: *.bb.online.no 17.08.06, 17:38 swietnie, ze bedzie mozna wreszcie dojechac szybko i bezproblemowo na tor wyscigow konnych! nie spoznie sie i nie przepadnie mi wielka wygrana jak kiedys gdy bylem na wakacjach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chessiek Re: Aktualizacja V :) IP: *.media4.pl 17.08.06, 18:19 Ale tak podchodząc realistycznie, to wg mnie stacje są za gęsto - znacznie spada szybkość pokonywania trasy; troszke jezdziłem metrem i tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Aktualizacja V :) 17.08.06, 18:56 > Ale tak podchodząc realistycznie, to wg mnie stacje są za gęsto - znacznie spad > a szybkość pokonywania trasy; troszke jezdziłem metrem i tak mi sie wydaje tez prawda: Solpol - Przejscie Swidnickie - Rynek... gesto... Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Aktualizacja V :) 17.08.06, 20:15 hmmm przerost formy nad trescia a moze odwrotnie;) , ale zawszze mozna pogdybac;) te cale metro zamienie na pelne wykorzystanie trakcji kolejowej - Miejska Kolejka , moze ktos sie pokwapi na mapke owych kolejek naziemnych z obecna siecia komunikacyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chessiek Re: Aktualizacja V :) IP: *.media4.pl 17.08.06, 20:33 tak sobie wyliczyłem, ze gdy konczy sie jedna stacja, to zaczyna sie kolejna, przy takiej gęstości - (galeria -> dworzec PKS 6 stacji) szybciej juz byłoby na piechote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chessiek Re: Aktualizacja V :) IP: *.media4.pl 17.08.06, 21:03 1) Policzmy: od początku Galerii do końca Dworca PKS (włączając całe długości Galerii i Dworca PKS) jest dokładnie 1,5 km. 2) Wagon metra ma 20m, skład w szczycie musi mieć 5-6 wagonów, ale nie widziałem nigdy takich krótkich stacji metra - zawsze mają długość 7-10 wagonów, czyli 150-200m. 3) Na trasie "Galeria Dominikańska" -> "Dworzec PKS Polbus" mamy 8 stacji metra czyli: 1,2km do 1,6 km. 4) Czyli wg "architekta" wrocławskiego metra całe metro będzie nieciągnącą się stacją, bo przecież nie ma miejsca na przerwy, i ruch będzie równie wolny jak na powierzchi. 5) KONKLUZJA -> jak tacy ludzie jak autor mapki będą się brali za budowanie wrocławskiego metra, to faktycznie nigdy ono nie powstanie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Aktualizacja V :) IP: 194.146.219.* 18.08.06, 02:55 chessiek , malkontent jestes i ignorant- może i wolno metro jedzie , ale korków nie ma. nie ma nawet postojów , bo wysiada sie w biegu , wiec tempo stałe jest utrzymane (po to właśnie te trampoliny i poduchy na peronach , zeby wsiadajacy mógł szybko i łatwo wskoczyć , a wysiadający się nie potłukł przy opuszczaniu wagonu). Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Aktualizacja V :) 18.08.06, 10:37 Gość portalu: chessiek napisał(a): > 1) Policzmy: od początku Galerii do końca Dworca PKS (włączając całe długości G > alerii i Dworca PKS) jest dokładnie 1,5 km. > 2) Wagon metra ma 20m, skład w szczycie musi mieć 5-6 wagonów, ale nie widziałe > m nigdy takich krótkich stacji metra - zawsze mają długość 7-10 wagonów, czyli > 150-200m. > 3) Na trasie "Galeria Dominikańska" -> "Dworzec PKS Polbus" mamy 8 stacji m > etra czyli: 1,2km do 1,6 km. > 4) Czyli wg "architekta" wrocławskiego metra całe metro będzie nieciągnącą się > stacją, bo przecież nie ma miejsca na przerwy, i ruch będzie równie wolny jak n > a powierzchi. > > 5) KONKLUZJA -> jak tacy ludzie jak autor mapki będą się brali za budowanie > wrocławskiego metra, to faktycznie nigdy ono nie powstanie > > pozdrawiam :) No cudownie, jak ty to wszystko na powaznie bierzesz ;)) Widocznie nie korzystales jeszcze z naszego metra i nie wiesz jak jest naprawde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chessiek Re: Aktualizacja V :) IP: *.teta.com.pl 18.08.06, 12:04 Biorę to na poważnie, bo wierzę w możliwość zbudowania metra we wrocku, uważam że za 10 lat będzie miasto na to stać, i jeśli udało się w Brukseli na bagnach zbudować metro to i u nas się uda :) Tylko trzeba trochę myśleć i nie traktować tego tylko jako żartów i oczywistych bujd tylko realnych planów które niedługo mogą się przydać miejskim planistom. Ktoś mądry kiedyś powiedział "Wszyscy wiedzą że tego nie da się zrobić, aż znajdzie się taki który nie wie - i on to zrobi". pozdrawiam niedowiarków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Aktualizacja V :) IP: 194.146.219.* 18.08.06, 12:46 a kto da na to kase? myslisz , ze decydenci zrezygnuja ze swoich pensji na rzecz wygody mieszkancow wrocka? Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Aktualizacja V :) 18.08.06, 13:08 > myslisz , ze decydenci zrezygnuja ze swoich pensji na rzec > z wygody mieszkancow wrocka? ROTFL... ales mnie rozbawil... musialbys wziac pensje "decydentów" z jakis 100 lat i jeszcze dobrze ja zainwestowac aby starczylo na metro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Aktualizacja V :) IP: 194.146.219.* 18.08.06, 14:53 toż to metaforyczne ujęcie głębszej problematyki było no. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Aktualizacja V :) 18.08.06, 16:25 Mowiac juz na powaznie, to we Wroclawiu nie ma sensu budowania metra ani nie bedzie raczej w ciagu najblizszych 100 lat. Nasze miasto nie ma az tak zwartej zabudowy i nie jest ta zabudowa az tak bardzo rozlegla na budowanie metra, nie ma takiego uzasadnienia ekonomicznego. Do w miare sprawnego funkcjonowania komunikacji w miescie wystarczy: podstawowa siec linii tramwajowych docierajacych na wielkie osiedla a takze w inne miejsca w srodmiesciu gdzie jeszcze sa potrzebne, do tego uzupelniajace linie autobusowe i na koniec s-bahn laczacy dalekie osiedla z dworcem glownym, plus oczywiscie polaczenia do blizszych miejscowosci takich jak Olesnica, Oborniki, Sroda sl, Katy Wroclawskie, Sobotka, Jelcz Laskowice, Brzeg, Olawa i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Mala uwaga 22.08.06, 00:35 piast9 napisał: > Kromera to jest aleja a nie plac. I Swojczyce a nie Swojszyce. :P Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Zdziwienie ignoranta 17.08.06, 17:53 wygalda tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=47013501&a=47038594 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dpf Re: Mapa sieci metra IP: 222.236.34.* 17.08.06, 18:21 Zdradź tajemnice, jakim fajnym programem robi się takie fajne mapki :) Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Cooool. 17.08.06, 19:38 A teraz dołóz jeszcze do tego mapę S-Bahnów, coby sieć szybkiej torowej komunikacji aglomeracyjnej była stała się kompletna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cooool. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:21 nie S-Bahnow tylko tramwai podwieszanych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Mapa sieci metra IP: 194.146.219.* 18.08.06, 02:43 eeej ! a stacja na stalowej? przecież nie można jej tak pominać ! tym bardziej , że okoliczni mieszkancy od tygodnia już pikietują przy jej wejściu (pisali o tym w wyborczej ), bo wszystkie okoliczne karki dresowe przeniosły się do jej wnętrza i tam imprezują , przez co ludzie boją się zejść i na peronie czekać na metro (zmuszeni są do stosowania metod alternatywnych wsiadania do metrowych wagonów-żebyście widziel jakim sprintem potrafią gnać ze szczytu schodow na ulicy obwieszone siatkami staruszki , gdy usłyszą wjeżdżające na stację wagony ! bidulki boją się dresowych karków i sterczą nasłuchując wjazdu pojazdu , gotowe do skoku i następującej po nim gonitwiy ku upragnionym wagonom) Odpowiedz Link Zgłoś
turez Re: Mapa sieci metra 18.08.06, 14:19 za duzo przystanków miedzy rynkiem a Uniwerkiem :P kto za to zaplaci?;) Wiecej stania niz jechania;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demaskator Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.08.06, 16:11 znajduje się tu: zdikwroc.republika.pl/ została opublikowana już dawno temu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=32815923&a=32905431 Odpowiedz Link Zgłoś
hurysa1 Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 18.08.06, 18:17 Gość portalu: demaskator napisał(a): > znajduje się tu: zdikwroc.republika.pl/ > > została opublikowana już dawno temu: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=32815923&a=32905431 Tu akurat Ameryki nie odkryłeś, jest to mapa "Metra Pogłębionego". Jednak od czasu katastrofy na Placu Grunwldzkim "Metro Pogłębione" stało się "Metrem Niebezpiecznym" (nikt, ale to nikt nie wie co się dokładnie stało). Mapy przedstawiana w tym wątku są próbą zbadania topografii "Metra Płytszego". Odpowiedz Link Zgłoś
napoj.chmielowy Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 20.08.06, 14:19 hurysa1 napisała: : > > Tu akurat Ameryki nie odkryłeś, jest to mapa "Metra Pogłębionego". Jednak od > czasu katastrofy na Placu Grunwldzkim "Metro Pogłębione" stało się "Metrem > Niebezpiecznym" (nikt, ale to nikt nie wie co się dokładnie stało). Mapy > przedstawiana w tym wątku są próbą zbadania topografii "Metra Płytszego". "Metro Pogłębione" nie jest niebezpieczne, podróżuję nim codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
josip.brodsky Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 20.08.06, 14:28 Podobno w poglebionym mozna spotkac jeszcze stacjonujace tam formacje Wehrwolfu. Radze uwazac, zwlaszcza w rejonach - solny, nowy targ, wzgorze partyzantow, biblioteka uni na piasku, strzegomski, stalowa/grabiszynska, dworzec pkp. Podobno nie da sie z nimi porozumiec, w ogole polskiego nie znaja! Odpowiedz Link Zgłoś
josip.brodsky Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 20.08.06, 14:29 ups - oczywiscie chodzilo o Werwolf. Odpowiedz Link Zgłoś
censorship Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 21.08.06, 23:39 josip.brodsky napisał: > Podobno w poglebionym mozna spotkac jeszcze stacjonujace tam formacje Wehrwolfu > . Radze uwazac, zwlaszcza w rejonach - solny, nowy targ, wzgorze partyzantow, b > iblioteka uni na piasku, strzegomski, stalowa/grabiszynska, dworzec pkp. Podobn > o nie da sie z nimi porozumiec, w ogole polskiego nie znaja! To są metrowe legendy. Doskonale się można z nimi porozumieć po polsku. Zresztą, staruszkowie wcale nie są niebezpieczni. Ja zawsze wybieram metro pogłębione, podróżuje się ciekawiej i nie ma tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:42 Znajomy z nimi gadal, ale po niemiecku. Twierdza ze beda sie bronic do upadlego, wspominali ze Polacy podpieprzaja im Panzerfausty (ostatnio na placu Powst. Wielkopolskich i kolo Swidnickiej). Generalnie niby mili, spokojni...ale nigdy z nimi nic nie wiadomo. Ja bym uwazal. Aha...Kanary mowia ze ciagle na gape jezdza. Odpowiedz Link Zgłoś
najglupszy-nick Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 22.08.06, 14:54 Gość portalu: josip napisał(a): > Znajomy z nimi gadal, ale po niemiecku. Twierdza ze beda sie bronic do upadlego > , wspominali ze Polacy podpieprzaja im Panzerfausty (ostatnio na placu Powst. W > ielkopolskich i kolo Swidnickiej). Generalnie niby mili, spokojni...ale nigdy z > nimi nic nie wiadomo. Ja bym uwazal. > Aha...Kanary mowia ze ciagle na gape jezdza. Panzerfausty to sprzedają Oni za spirytus. Zresztą te uzbrojenie do niczego się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! 23.08.06, 00:21 Ostatnio w ramach protestu przeciwko opoznieniom ostrzelali z odjezdzajacy wagon. Nikomu nic sie nie stalo na szczescie, bo nie zauwazyli ze strzelali slepakami. Zdarza sie, ze wychodza na powierzchnie, albo proboja przeniknac do "Metra Plytszego" takze lepiej uwazac. Poza tym ten spirytus to straszna lura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: Prawdziwa i oryginalna mapa metra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 14:44 Podobno te dziadko handluja na gieldzie staroci na gnieznienskiej. Czy ktos wie czy jutro jest gielda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja dziadki z werwolfu IP: *.chello.pl 26.08.06, 17:19 oni nie z werwolfu tylko z waffenss. wczoraj odwiedzał ich gunter grass i częstował trawką i wspierał moralnie , by sie chłopaki jakoś trzymali w głębokim metrze. podobno są skołowani zupełnie po tym jak im w ręce wpadła nowa mapa metra z aktualizacjami, gdzie nie ma głównych połączeń z gmachami sądu, browarem piastowskim i anteną na ślęży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: Mapa sieci metra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.06, 13:13 Brakuje tylko stacji "Kraszewskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroswiros Re: Mapa sieci metra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:07 fajna ale kompletnie nierealna nawet wtedy gdyby mialo powstac... solpol i opera są oddalone od siebie mniej wiecej tyle , ile wynosi dlugosc skladu pociagu metra, nie mówiac juz stacji przejscie swidnickie, ale ogolnie jest spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: Mapa sieci metra 26.08.06, 16:32 co niemożliwe?! wszystko jest możliwe - jak będzie trzeba to stanie w poprzek, albo w pionie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanka Mapa sieci metra IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.08.06, 17:08 Jestescie Wszyscy wspaniali... tylko dlaczego myślicie tylko o sobie? Dojeżdzan 15 km do Opola do pracy i 2- 3 razy w miesiącu do Wrocławia dio rodziców (moich) i dzieci (moich, tam studiujacych). CZYM MAM JECHAĆ!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: Mapa sieci metra 27.08.06, 12:39 odpowiedź prosta - sterowiec. i nie myśl o tym, że na wodór. Odpowiedz Link Zgłoś