ixi84 18.08.06, 18:29 Prosze o wszelkie informacje na temat pracy w Skok Kopernik. Z gory dziekuje za udzielone odpowiedzi.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkooffee Re: SKOk 18.08.06, 21:45 SKOK jak to skok- nie zobaczysz wplaconych pieniedzy w przypadku niewyplacalnosci instytucji. SKOK nie podlega nadzorowi bankowemu i nie ma gwarantowanych depozytow- nie jest objety Bankowym Funduszem Gwarancyjnym (www.bfg.pl). IMHO wplacane tam pieniadze mozesz stracic i nikt Ci nie pomoze- malo tego- jakby panstwo chcialo zrekompensowac to ci ktorzy sa klientami bankow bede protestowac bo nie poto z ich pieniedzy banki sie skladaja na BFG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)POPRAWNY Re: SKOk IP: *.wa.bigpond.net.au 19.08.06, 04:16 Ty niedouczony "propagandzisto z PO",przeczytaj artykul w Rzeczpospolitej z 30 Marca 2006 na temat zabezpieczen wkladow w SKOK-ach i przestan straszyc ludzi "rogatym rokita"!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: SKOk IP: *.os1.kn.pl 19.08.06, 21:01 możesz przypomnieć jak są zabezpieczone moje pieniądze bo nie mam gazety z marca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixi84 Re: SKOk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 10:55 ALe ja nie pytam o pozyczki i kredyty w SKOKu tylko o PRACE w Nim. Takze prosze o odpowiedzi na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixi84 Re: SKOk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 14:26 tak tym bardziej ze jest calkowicie nie na temat :( No i jak tu nie wierzyć sondażom ze 90% rodakow nie umie czytać ze zrozumieniem :/ Odpowiedz Link Zgłoś