luksusowy_yacht 22.08.06, 00:51 gdzie zjem takowy we wrocławiu lub okolicach, bo mam ochotę na coś takiego nim wyjadę z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adalia Re: żurek w chlebie IP: *.e-wro.net.pl 22.08.06, 09:02 "Retro" w Obornikach Śląskich- najlepszy w województwie a może i w kraju. Jeżdżę specjalnie z Wrocka.Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: żurek w chlebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.06, 13:15 zurku w retro w obornikach nie jadłam - mma pytanie czy jest w białym czy ciemnym chlebie ? polecam Fregatę i Zagrodę - sa obok siebie w Zagórzu i tam jest pycha :) Retro - ładnie wygląda, ale ceny dosyć wysokie jak na dania zwykłe i na arcorocu , ale tak jak pisze zurku nie jadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: żurek w chlebie 22.08.06, 09:54 W Karczmie Rzym - pod Wrocławiem, Jarnołtów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żurżur Re: żurek w chlebie IP: *.e-wro.net.pl 22.08.06, 10:07 najlepszy żurek w chlebie na Dolnym Śląsku jest bez wątpienia tutaj: www.gory.info.pl/zagroda/ jadłem w wielu miejscach i tam jest po prostu najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
el4 Re: żurek w chlebie 22.08.06, 10:59 ulica Monopolowa, lokal w bramie Wratislavii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: żurek w chlebie IP: *.ikatel.pl 22.08.06, 22:59 polecam w Spiżu, rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
m.u84 Re: żurek w chlebie 22.08.06, 23:26 W Piwnicy Świdnickiej - wbrew pozorom nie tak drogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: żurek w chlebie IP: 62.233.144.* 23.08.06, 09:04 albo karczma Rzym albo polecam przejażdżkę w niecałą godzinę tu: www.fregata.org/index.php?d=dojazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żurek w chlebie Re: żurek w chlebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:39 Jadłem i w Karczmie Rzym, i w Zagórzu w "Zagrodzie", ale najlepszy jest na w barze przy stacji PKN ORLEN w Świdnicy, jest z to żurek wzbogacony o grzyby i smakuje rewelacyjnie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś