Dodaj do ulubionych

Uwaga Pirat drogowy!!!

29.08.06, 09:24
Czerwona Astra II nr rej DKL 44AJ 27.08.2006 około godz. 15:30 na odcinku
pomiędzy Prochowicami a Środą Śląską pomimo ograniczeń prędkości, zakazu
wyprzedzania oraz wzmożonego ruchu związanego z powrotami z wakacji wyprzedza
kilkakrotnie na trzeciego zmuszając tym samym kierowców jadących z
naprzeciwka do zwolnienia i zjechania na pobocze. Chamstwo i skrajna
nieodpowiedzialność! Jeśli kierowca nie szanuje własnego zdrowia i życia
niech przynajmniej pozwoli żyć i cieszyć się zdrowiem innym użytkownikom
dróg. Uważajcie na takich delikwentów jak ten pożal się Boże "MISTRZ
KIEROWNICY" i jeździjcie bezpiecznie. Szerokiej drogi!
Obserwuj wątek
    • feng_shui_o.k Re: Uwaga Pirat drogowy!!! 03.09.06, 21:51
      Trzeba bylo zglosic na palki. Ja juz tak nieraz zrobilam i wiem przynajmniej o
      jednym gosciu ze mial przesrane. Sama tez nienawidze takich oszolomow i ich
      tepie...daje nauczek ;-)
      Pozdr.
      A propos : piekna jest Wasza Ziemia Klodzka :-)
      • maxlikaz Re: Uwaga Pirat drogowy!!! 05.09.06, 16:27
        :-) Tak, zgadzam się! Piękna jest ziemia Kłodzka ale na pewno nie jest moja.
        Napisałem na forum Kłodzkim, bo samochód miał tablice rej. z Kłodzka. Ja
        zamieszkuję sobie we Wrocławiu i też jest ładnie ;-) Sytuacja zaś miała miejsce
        na Dolnym Śląsku, ale raczej nie w okolicach Kłodzka.
        A propos, też miałem ochotę zadzwonić na policję, ale prowadziłem, ruch był
        spory a nie chciałem zjeżdżać na pobocze, poprosiłem o to moją dziewczynę,
        która jechała razem ze mną, ale niestety ona nie podjęła tej inicjatywy...
        • feng_shui_o.k Re: Uwaga Pirat drogowy!!! 08.09.06, 16:05
          Maxi..., lubisz tak wszytsko ze szczegolami opisywac, tak ;-)? Wiem, gdzie mial
          miejsce incudent, wiem, ze to dolny slask.Tak, Wroclaw tez o.k. Sami go
          uwielbiamy- moj maz jest stamtad. Powinienies sie cieszyc, ze nie jestes z K.K -
          juz Cie nie bedzie nawiedzac ten kierowca. Niestety musze dodac, ze nie on
          jeden- ja w ogole odnosze wrazenie, ze ludzie na pld. Polski maja temperament,
          ktory powoduje, ze jezdza tak, jak opisales :-(. Jeszcze fajniej jest na
          Swoja droga, szkoda, ze ta Twoja dziewczyna inicjatywy nie podjela, bo tylko
          przez takie konkretne ruchy mozna czegos dokoac w tego typu sprawie. Co z tego,
          ze to napiszesz na forum? Oby komus pomoglo, ale watpie w to, ze kierowcy beda
          jezdzic majac baczenie na opisywany przez Ciebie samochod. Nie musiales tez w
          danej chwili dzwonic, ale np. zjechac za jakis czas na pobocze i zglosic fakt,
          albo pozniej skoro tak ladnie zapamietales rejestracje. Polacy, dzialac,
          dzialac ;-)
          Pozdr.
      • geronimo12 Re: Uwaga Pirat drogowy!!! 08.09.06, 09:25
        to pozdrowienia dla Kasi. tego samego dnia sie urodzilem i miesiaca tego samego
        co ona. tylko lat jakies dwadziescia pare wczesniej:)

pozdro.
        • feng_shui_o.k Re: Uwaga Pirat drogowy!!! 08.09.06, 15:56
          Geronimo, to na pewno jestes taki fajny jak nasza Kasia :-)
          dzieki i rowniez pozdrawiam. Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka