Dodaj do ulubionych

MARIUSZ KILJAN

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 21:02
Pozakładam kolegom wątki, bo zauważyłem na moim, że pojawiła sie taka potrzeba.
Poza tym jak TRZECH MUSZKIETERÓW, to trzech! Jeden zakłada wątki za wszystkich!
Może coś wszyscy zrobią za jednego?!... Miłe panie, piękni panowie! Mariusz
Kijan! Start!
Obserwuj wątek
    • Gość: Igor Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.01, 21:39
      Mariusz Kiljan piekny jest, zwłaszcza w zabojczej "pizamce" w 4-tej siostrze,
      kolezanki z klasy dlugo komentowaly :)
      • Gość: Monika Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.01, 21:44
        Mariusz Kiljan jest dosyć sympatyczny. Zrobił na mnie wrażenie goszcząc
        na "Przekręcie" w XVII LO w 2000r.
        • Gość: marsha Re: MARIUSZ KILJAN IP: 192.168.0.* 04.11.01, 23:27
          ale on tu musi zacząć bywać,aby wątek pięknie się rozwijał...
          mam gorączkę,więc zdradzę,iż byłam nim, dawnymi laty, zauroczona - jako
          nastoletni podlotek :)),i gdy koleżanki śmiały się ,że on jest brzydki i ma
          duży nos -dzielnie go broniłam ... ech,to były czasy... :)
          pozdrowienia dla Mariusza ślę!
          • Gość: choco Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.ras.SBG.AC.AT 10.11.01, 21:26
            eeech..ja tez za czasow szkolnych..
            A to jak pieknie spiewal Stinaga..
        • Gość: marsha Re: MARIUSZ KILJAN IP: 192.168.0.* 04.11.01, 23:28
          gratulacje za II miejsce za Singa po francusku (słyszałam w "trójce")
          • Gość: Malfina Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.01, 01:11
            Ja takze gratuluje tego drugiego miejsca na Festiwalu Piosenki Francuskiej.
            Jednak mimo to wole jak po francusku spiewaja inni... ;-))
            Nawiazujac do "zauroczen" Mariuszem K.... Swego czasu mialam do spelnienia misje-
            jako jedyna niezainteresowana tematem mialam dowiedziec sie, czy Mariusz ow stanu
            jest wolnego czy juz moze nie. Coz, pewnie wiekszosc moich kolezanek z roku
            zasililaby jego fan club, gdyby tylko takowy istnial.
            Ja od siebie powiedziec moge, ze dla mnie Samsa i Tomek Sawyer to byly wielkie
            role.
            Pozdrawiam
            • Gość: magician Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 18:50
              Matko Boska Kinga się nie wpisała a już tyle wpisów!!!!!!!!!!

Mi się podobał Mariusz Kiljan jak śpiewał na Benefisie w Teatrze Współczesnym
              "Naaaaaaaastępnyyyyyyy" :)))))))))

No, ale dlaczego sam zainteresowany się nie wpisuje....hmmm?
              • Gość: Birbant Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 18:58
                Bo ma to gdzieś i nie potrzebuje kilometrowych wątków.
              • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 05.11.01, 22:02
                Gość portalu: magician napisał(a):

> Matko Boska Kinga się nie wpisała a już tyle wpisów!!!!!!!!!!

już się kochanie wpisuję :)
                a co ja mogę powiedzieć to nie wiem bo może nie wypada... zdolny, przystojny,
                miły , sympatyczny, blondyn...cóż więcej? jak wygląda wiedzą ci co chodzą tu i
                tam....
                >
                > Mi się podobał Mariusz Kiljan jak śpiewał na Benefisie w Teatrze Współczesnym
                > "Naaaaaaaastępnyyyyyyy" :)))))))))- rzeczywiście fajnie zaśpiewał
                Ja najbardziej lubie "Pod papugami" w wykonaniu z Konradem i Stinga po
                polsku /francusku. Szkoda że podobnie jak K.I. nie ma swojego recitalu ale może
                kiedyś....

>
                > No, ale dlaczego sam zainteresowany się nie wpisuje....hmmm?

Konrad doniesie może Mariuszowi co w internecie piszczy na Jego temat.
                Śle całusy :)P

PS
                Magician dla ciebie specjalne pozdrowienia!!!
                • Gość: skierka Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 01:37
                  jeny, jakie wy strasznie egzaltowane jesteście, obczytałyście się Musierowicz
                  czy co? Same dziubki, całusy, piżamki i aaaaaaaaaaaaachy. Przecież Kiljan ma
                  zakola, jest kurduplem i ma wystające zęby. Marsha pisze "nastoletnia małolata"
                  czy coś w ten deseń - a jaka ma byc stara nastolatka. Odbiło wam czy się obiło
                  o uszy? jaki Sting, to zwykła kalafonia!
                  • Gość: Igor Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 12:43
                    Gość portalu: skierka napisał(a):

> jeny, jakie wy strasznie egzaltowane jesteście, obczytałyście się Musierowicz
                    > czy co? Same dziubki, całusy, piżamki i aaaaaaaaaaaaachy. Przecież Kiljan ma
                    > zakola, jest kurduplem i ma wystające zęby. Marsha pisze "nastoletnia małolata"
                    >
                    > czy coś w ten deseń - a jaka ma byc stara nastolatka. Odbiło wam czy się obiło
                    > o uszy? jaki Sting, to zwykła kalafonia!

Nie wszyscy sa zabojczo piekni ( jak pewnie Ty jestes ) Ja tam bym chcial jak on
                    wygladac, moze by mnie w koncu ktos chcial ...

• Gość: Orange Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 01:50
                  a propos blondyn, rozjaśnia włosy naprzeciwko Teatru Polskiego w Studio Uno.
                  Widziałam go. Zakoli nie ma, śpiewa świetnie i jest ogólnie OK. A poza tym, to
                  on jest chyba tak po ludzku dobrym facetem. Nie mogłam wprawdzie kochać się w
                  nim jako podlotek, ponieważ jestem sporo starsza, ale lubiłam chodzić do
                  Casablanki, gdzie kiedyś dawał sporo koncertów ( z Konradem Imiela,
                  KingąPreiss, Karoliną Muszalak i innymi świetnymi młodymi ludźmi) Pozdrawiam
                  Mariusza
                  • Gość: Birbant Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 02:19
                    Jak nie widzisz zakoli to Musisz być mocno starsza.
                    • Gość: skierka Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 14:11
                      Kurde, nie traktujcie tak dosłownie mojej urody, jestem seksy, to wiem, ale mam
                      defekty. Sugerowałam pewien bezkrytycyzm bijącej pianę marshy, kingi (z trzema
                      wykrzyknikami, ludzie!) itp. Niedopieszczone jakieś, czy co? Jednak Imiela to
                      nie Travolta, Kiljan nie Nicholson a Dreżek na pewno nie jest Nicolasem
                      Cage'em - o czym po cichu marzy. Z tej trójki Kiljan ma warsztat, Imiela
                      zabójczą karnację i płomienne oko a Drężek wzrost. To nie za mało na "krainę"
                      cudów, czyli teatr?
                      • Gość: Yagienka Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 16:41
                        He he he... cóż za niezwykła dyskusja...:):):) Dobry z niego aktor i to się
                        liczy... Z niecierpliwością oczekuję odzewu pana Mariusza na te komentarze...
                        Faktycznie powinien tu zaglądać:):) Pozdrawiam serdecznie Mariusza, dwóch
                        pozostałych Muszkieterów oraz wszystkich tu obecnych.
                        • Gość: magician Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 19:38
                          skietka czy Ty masz przymus otwierania tego wątka???????
                          nie rozumiem tego...naprawde...

Ja już liczę dni do TRZech Muszkieterów.

• kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 06.11.01, 20:03
                            tak czytam i się śmieję i podziwam tych którzy sądzą że jak się jest już
                            aktorem to trzeba być ideałem , poza tym jakie zakola? Może skierka nie wie o
                            kim mowa z tym kurduplem to też...;0, Jak dobrze że wszyscy są tak rózni i tak
                            interesujący !!! :)

papatki
                            • Gość: skierka Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 20:36
                              Niestety, nie wszysycy sa interujący. Stałam kilka minut w patio Galerii
                              Dominikańskiej. Przychodza tam ludzie brzydcy, brudni, prymityni i smierdzący.
                              Nastoletni faceci, którzy wyglądają jak ich ojcowie po szychcie w
                              socjalistycznej fabryce. Te same gesty, ten sam nieświeży zapach, ten sam brud
                              na kołnierzach, łapach i buciorach. Trzeba ludzi kochać, ale nigdy głupio.
                              Występy naszych muszkieterów są być może cudem w mieście głuchym jak pień i bez
                              jednego uczciwego kabaretu. A może nie są. Byliście w Loch Camelot? w Krakowie?
                              • Gość: marsha Re: MARIUSZ KILJAN IP: 192.168.0.* 06.11.01, 21:23
                                Gość portalu: skierka napisał(a):
                                >Byliście w Loch Camelot? w Krakowie?

znam ich działalność,niestety "my nie Kraków" ...
                                Może nie jest u nas najlepiej,ale nie wieszczmy mroków kulturalnych we Wrocławiu.
                                jest źle. ale "coś" się dzieje (mówię tu m.in. o działalności tzw. grup
                                niezależnych).i mam nadzieję,że będzie lepiej (możem zbyt naiwna...)
                                już kiedyś pisałam,że moim zdaniem teatry instytucjonalne przeżywają
                                kryzys ,zatem szanse ma teatr,który ponownie wyjdzie do ludzi,na ulicę. żyję
                                teatrem i z teatru ("alternatywnego"),ale nie wypowiadam się pogardliwie o
                                występach Konrada i "spółki". dobrze,że coś robią,że im się JESZCZE chce.mają
                                wierną widownię. a dyskusja typu: czy Kiljan ma zakola czy też nie zakrawa na
                                głupotę.
                                wszystkich wrażliwych na "wszelkie przejawy sztuki" pozdrawiam.

• Gość: Birbant Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 21:31
                                  To nie tak ,że im się chce-po prostu zarabiają na chleb.Nie ma co się łudzić,że
                                  robią to dla idei. Tylko i wyłącznie dla pieniędzy. Za odpowiednią stawkę
                                  pokazaliby nawet gołe d...
                                  • Gość: marsha Re: MARIUSZ KILJAN IP: 192.168.0.* 06.11.01, 21:51
                                    niestety,nie zawsze "sztuka dla sztuki"...
                                    mam jednak nadzieję,że to co Oni robią nie jest jedynie dla mamony.
                                    bo przecież-pieniądze zarobione na chałturze można przeznaczyć na
                                    tworzenie "sztuki wyższej"...
                                    łudzę się,że tak jest

a zresztą,co mnie to obchodzi po co aktorzy sprzedają twarze w reklamie,dlaczego
                                    grają w kiepskich sztuczydłach... ważne,że są jeszcze tacy,którzy wierzą w teatr
                                    i tworzą go z pasją.
                                    • Gość: Birbant Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 21:58
                                      Rzeczywiście sa tacy co robią to z pasją. Jest cała masa amatorskich teatrzyków.
                                      • Gość: marsha Re: MARIUSZ KILJAN IP: 192.168.0.* 06.11.01, 22:07
                                        Gość portalu: Birbant napisał(a):

> Rzeczywiście sa tacy co robią to z pasją. Jest cała masa amatorskich teatrzyków
                                        >

o, ironię poczułam i pogardę...-trzeba szanować przeciętność i zdawać sobie
                                        sprawę,ze nawet średni poziom jest już pewnym osiągnięciem i uzyskanie go wymaga
                                        wielkiego wysiłku.droga ku doskonałości daleka.
                                        czy potrafisz robić coś "konstruktywnego" ? na razie jesteś takim
                                        wiecznym "popsuj zabawą"...

• Gość: Birbant Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 22:15
                                          Oczywiście,że potrafię. Jestem zawodowcem. Wybacz ale nie będe się przedstawiał
                                          tak jak to zrobił np. stary czyli Miłek.
                                          • Gość: marsha Re: MARIUSZ KILJAN IP: 192.168.0.* 06.11.01, 22:25
                                            wybaczam :))

• maga_22 Re: MARIUSZ KILJAN 06.11.01, 23:11
                                      Ale dlaczego akurat w Galerii Dominikańskiej? Sztuka obok lady z kanapkami czy
                                      innymi wędlinami. Brrr.... :-( Ja osobiście chyba raczej podziękuję za taką
                                      przyjemność...
                                      • Gość: Konrad I Re: MARIUSZ KILJAN IP: 212.244.60.* 07.11.01, 17:12

> To nie tak ,że im się chce-po prostu zarabiają na chleb.Nie ma co się
                                        łudzić,że
                                        >
                                        > robią to dla idei. Tylko i wyłącznie dla pieniędzy. Za odpowiednią stawkę
                                        > pokazaliby nawet gołe d...

Ej, ej! Kolego z pracy! Co prawda to nie mój wątek, ale czuję się w obowiązku
                                        zareagować na twoją szaloną jazdę!

Mój recital, który przygotowywaliśmy z moimi przyjaciółmi pracując przez dwa
                                        miesiące za darmo gramy co jakiś czas w Firleju. Otóż np. za wrześniowy koncert
                                        zarobiliśmy WSZYSCY ok.250 zł (6 osób!), co nas dość ucieszyło, bo nie
                                        nastawialiśmy się na zysk. Owe pieniądze czekają na konsumpcyjno-towarzyskie
                                        spożytkowanie ich w naszym gronie. Cudowne jest to, że nikt z muzyków nie ma
                                        żadnych pretensji do tego, że gramy tam właściwie za darmo. Takie było
                                        założenie. Przeżywamy razem ze sobą i z publicznością wspaniałe chwile i w tym
                                        wypadku to się liczy!!! Oczywiście każdy z nas zarabia pieniądze i stara się,
                                        jak każdy, mieć ich jak najwięcej. Ale nie wszystko robi się dla zysku!

Czy myślisz, że za te wpisy na Forum też ktoś mi płaci?!

Pozdrawiam.

Konrad Imiela
                                        www.kki.net.pl/~kimiela
                                        • Gość: Birbant Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.01, 20:05
                                          Drogi Kondosku nie moja to wina ,że wpływy z wrzesniowego recitalu wyniosły 250
                                          zł na cały stuff. Z tego co mi wiadomo załozenie było zgoła inne. To
                                          normalne,ze się przygotowuje materiał za darmo. A kto miał to produkować-Piotr
                                          Guzek? Przecież nikt tego recitalu nie zamawiał. Wasze ryzyko czy się sprzeda
                                          czy nie. Ale za to gotowy materiał na joby typu festyn w Rawiczu itp.Pozdro.
                                        • Gość: Stefano Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:24
                                          Poznalem Kiliana przy okazji jakiegos programu tv i realizacji filmu i to tyle
                                          o Kilianie .
                                          Co do waszego recitalu , to normalne ,ze recital przygotowuje sie za darmo .
                                          Troche moze nie jestem wprowadzony w szczegoly , ale placic za recital powinno
                                          sie z chwila wykonania w formie biletu (na ryzyko) lub w formie ustalonej gazy .
                                          Tak wiec te 250 zl. to tylko pieniadze nie duze i nie smierdza . Widzowie
                                          powinni zaczac sie przyzwyczajac do placenia za wystepy artystow ktorych chca
                                          ogladac. wiem , ze w Polsce na skutek zwariowanego sponsoringu stalo sie ,iz
                                          slawnie artysci nie sa w stanie zorganizowac odplatnego w formie biletu wystepu
                                          gdyz widzowie oczekuja wstepu bezplatnego. Mowilem ,ze tak bedzie juz dawno ,
                                          ale wtedy nikt mnie nie chcial sluchac bo chodzilo o kase.Teraz tez chodzi o
                                          kase i dlatego wielu jeczy i wola do niebios, ale to osobny temat.
                                          Jesli bedziecie korzystac z 250 zl w formie rozrywkaowej to dorzucam zwoje 50 zl
                                          i chetnie sie przylacze .
                                        • Gość: judyt Re: MARIUSZ KILJAN IP: 192.168.129.* 20.12.01, 15:57
                                          Gość portalu: Konrad I napisał(a):
                                          > Czy myślisz, że za te wpisy na Forum też ktoś mi płaci?!

> Pozdrawiam.
                                          > Konrad Imiela

no pewnie, że nie! przecież to przyjemność!

...a powinien ??? :-)
                                          pozdrawiam.
                                  • Gość: Yagna Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.01, 22:29

> To nie tak ,że im się chce-po prostu zarabiają na chleb.Nie ma co się łudzić,że
                                    >
                                    > robią to dla idei. Tylko i wyłącznie dla pieniędzy. Za odpowiednią stawkę
                                    > pokazaliby nawet gołe d...

Oj oj Birbant... Widać że zbyt duża ilość programów typu Big Brother źle wpływa
                                    na Ciebie...:(( Fakt faktem że w dzisiejszych czasach artysta żeby 'przeżyć' musi
                                    dużo rzeczy robić nie zawsze przyjemnych... Ale taki komentarz w tym wypadku
                                    akurat nie ma większego sensu...
                                    • Gość: Stefano Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 22:37
                                      Nie czytalem co napisal Birbant , bo ... mi sie nie chce.
                                      • Gość: FraMauro Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 18:17
                                        Czy watek "o Mariuszu" bez Mariusza ma sens ? Podczas gdy Konrad starannie
                                        pielegnuje swoj watek, "dorzucajac do pieca" od czasu do czasu, tak pan
                                        M.Kilian takiej potrzeby nie odczuwa. Panie Konradzie-zrobil pan koledze
                                        niedzwiedzia przysluge :).
                                        • Gość: Konrad I Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 23:15
                                          Gość portalu: FraMauro napisał(a):

> Czy watek "o Mariuszu" bez Mariusza ma sens ? Podczas gdy Konrad starannie
                                          > pielegnuje swoj watek, "dorzucajac do pieca" od czasu do czasu, tak pan
                                          > M.Kilian takiej potrzeby nie odczuwa. Panie Konradzie-zrobil pan koledze
                                          > niedzwiedzia przysluge :).

Natychmiast ślę mu maila o jego wątku i przesyłam link tutaj. Mam nadzieję, że
                                          się zjawi!

• Gość: Gnomka Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.01, 18:54
                                            Noo...wypadaloby...to przeciez az wstyd!!!
                                            -ElGome
                                            • Gość: natasha Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 19:20
                                              Co prawda, to prawda... Od początku po cichutku tutaj zaglądam, a Mariusza jak
                                              nie ma, tak nie ma. A w kręgle dawno nie grałam;)))
                                          • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 13.11.01, 20:00
                                            Gość portalu: Konrad I napisał(a):

>
                                            > Natychmiast ślę mu maila o jego wątku i przesyłam link tutaj. Mam nadzieję, że
                                            > się zjawi!
                                            >

cisza ciiiisza przed burzą??!! :)))

my tez mamy nadzieję że sie odezwie:)
                                            Jak narzie pozdrawiam a do dyskusji potrzeba nam MK.
                                            pa!!!

• Gość: Stefano Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 20:06
                                              Nie czekajcie naiwni .Kilian nie ma komputera i nie wie jak obsluzyc klawiature.
                                              Herbate dostaje w butelce jednorazowej z rurka , a bulka karmi go ktos bliski.
                                              Buty zawiazuja mu koledzy ,a tak naprawde to on nie gra tylko jest soba i tyle.
                                              • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 13.11.01, 20:12
                                                Gość portalu: Stefano napisał(a):

> Nie czekajcie naiwni .Kiljan nie ma komputera i nie wie jak obsluzyc klawiature
                                                > .
                                                > Herbate dostaje w butelce jednorazowej z rurka , a bulka karmi go ktos bliski.
                                                > Buty zawiazuja mu koledzy ,a tak naprawde to on nie gra tylko jest soba i tyle.

Stefano a skąd ty to wszystko wiesz??? hmm...
                                                Pozdro!!! :)

• Gość: Malfina Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.11.01, 01:10
                                                  www.teatry.art.pl/!rozmowy/mkiljan.htm
                                                  Krotka rozmowa z Mariuszem K. a propos przyczyny gratulacji sprzed dni kilku...
                                                  Jesli ktos nie czytal.
                                                  • Gość: Stefano Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:40
                                                    Wiesz czego zazdroszcze Mariuszowi ?
                                                    Takiej Mslfinki jak Ty , cieplej , soczystej i slodkiej . Takiej co na sercu
                                                    zdjecie nosi , wieczorami oczy wznosi i prosi , i prosi , i prosi , a rozpalone
                                                    jej serce bucha uwielbieniem , a w notesie adres internetowy , tak na wszelki
                                                    wypadek , bo moze dozorcy dac warto albo...
      • Gość: MARIUSZ Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 22:40
        No,dobrze. Cześć witam wszystkich pod moim nazwiskiem. BARDZO DZIĘKUJĘ za
        komentarze. Te złe i te dobre. Jak to mówią nobody`s perfect :) . Stefano mnie
        rozbawił, Birbanta jako zawodowca zapraszam do współpracy. Postaram się bywać
        tu częściej. Twórczość STINGA kocham, w teatrze gram z myślą o widzach,
        pieniądze szczęścia nie dają. I`LL BE BAck ~!
        • Gość: marsha Re: MARIUSZ KILJAN IP: 192.168.0.* 20.11.01, 22:52
          cóż ja widzę...! Mariusz K. na Forum się pojwił!!!
          serdecznie witam w imieniu forumowiczów i zapraszam do "bywania u nas" :)
          Marsha
        • Gość: Birbant Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.01, 22:58
          Maniek ty matole. Od lat ze mną pracujesz.
          • Gość: marsha Re: MARIUSZ KILJAN IP: 192.168.0.* 20.11.01, 23:16

> Maniek ty matole. Od lat ze mną pracujesz.

gdyby nie twoje "dość dziwne wypowiedzi" Birbancie...-typowałabym,żeś Dracz...
            (jednak,zapewne się "nie wydasz" na Forum z prawdziwym nazwiskiem)
            a może Szymków... ?

• Gość: Birbant Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 22:40
              Gość portalu: marsha napisał(a):

> Gość portalu: Birbant napisał(a):
              >
              > > Maniek ty matole. Od lat ze mną pracujesz.
              >
              > gdyby nie twoje "dość dziwne wypowiedzi" Birbancie...-typowałabym,żeś Dracz...
              > (jednak,zapewne się "nie wydasz" na Forum z prawdziwym nazwiskiem)
              > a może Szymków... ?
              >

Jak byś miała większe rozeznanie to Wiedziałabyś ,że Tadziu Szymków zaprzestał
              birbantowania około 5 lat temu a ja nie. Zaś Krzysiu Dracz nie ma pojęcia o
              komputerze.
    • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 14.11.01, 21:31
      Zobaczcie jakie to zadziwiające jeden Mężczyzna a tyle kobiet sie w nim
      kocha /ło czy nie ma innych na świecie. Człowieku jak ci muszą niektórzy
      zazdrościć (do Mariusza)
      a pozat
      • Gość: Birbant Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.01, 23:16
        A On konsekwentnie ma te peany w głębokim poważaniu. Biedne dziewczęta oraz
        magician został wam tylko Konrad.
        • Gość: Malfina Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.11.01, 23:56

> Wiesz czego zazdroszcze Mariuszowi ?
          Takiej Malfinki jak Ty , cieplej , soczystej i slodkiej . Takiej co na sercu
          zdjecie nosi , wieczorami oczy wznosi i prosi , i prosi , i prosi , a
          rozpalone jej serce bucha uwielbieniem , a w notesie adres internetowy , tak na
          wszelki wypadek , bo moze dozorcy dac warto albo...

Albo...?
          Drogi Stefano, juz na poczatku watku powiedzialam, ze nie
          jestem "zainteresowana". Zdecydowanie wole brunetow.
          Reszta na temat "Malfinki" sie zgadza... :-PP

Swoja droga wygraj tez kilka konkursow, to moze i o Tobie cos gdzies napisza...
          • Gość: Birbant Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 00:00
            Nie da rady. Jego ojciec jest despotą i nie pozwoli Mu startować jeśli nie
            będzie miał pewności ,że wygra.
          • Gość: Stefano Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 18:18
            Ciepla Malfinko , nie wazne , ze pisza , wazne kto i co pisze .
            Wygrac konkurs , a co to za problem ?
            Wazne w jakim towarzystwie.
            Wygrywanie konkursow nie jest moim celem .
            Zawsze sie zastanawiam jak moga aktorzy brac udzial w konkursach , jak sztuka
            moze brac udzial w konkursach . To kolosalna POMYLKA !!!
      • Gość: Bunia Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 11:26
        NIEWIARYGODNE??!!
        On Wam się naprawdę podobał (podoba)??
        No o.k. - może mam inny gust.
        Ale czy ktoś jeszcze pamięta TRUUUUUUSKAWKOWEEEEEEEE STUUUUUUUDIO?
        he he he
        • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 15.11.01, 17:36

> Ale czy ktoś jeszcze pamięta TRUUUUUUSKAWKOWEEEEEEEE STUUUUUUUDIO?
          > he he he
          tak i to b.dobrze, byłam wtedy dziewczynką i zawsze o 15 siadałam przed TV, coz
          za sntymentale wspomnienia , bardzo mi sie podobał ten program i kooocham
          Trrrrruuuuskawki:)

• Gość: Malfina Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.01, 23:36
            kinga!!! napisał(a):

> Ale czy ktoś jeszcze pamięta TRUUUUUUSKAWKOWEEEEEEEE STUUUUUUUDIO? he he he

> tak i to b.dobrze, byłam wtedy dziewczynką i zawsze o 15 siadałam przed TV, co
            za sntymentale wspomnienia , bardzo mi sie podobał ten program i kooocham
            Trrrrruuuuskawki:)

Ja tez kocham truskaffki, ale Truskawkowego Studia nie cierpialam. Tam byla jedna
            taka blondyna, ktora mi strasznie dzialala na nerwy. I to byla glowna przyczyna.

> Stefano napisał(a):

> Ciepla Malfinko , nie wazne , ze pisza , wazne kto i co pisze .

Wazne wazne. Ale jakos nie znalazlam ani o Mariuszu K. ani o Konradzie I. nic
            negatywnego w mediach, a zwlaszcza o tym drugim naczytalam sie sporo, powiedzmy
            ze ze wzgledow "sluzbowych". Chyba ze byly to media z dolnej Pulki...

> Wygrac konkurs , a co to za problem ? Wazne w jakim towarzystwie.

Coz, w towarzystwie, jakie bywa na owym Festiwalu sama chcialabym sie znalezc
            (Mlynarski, Bajor, Groniec etc.). Poza tym IMHO naprawde trzeba miec odwage by
            spiewac w jezyku Piaf...

> Wygrywanie konkursow nie jest moim celem .

A co jest? Poza marudzeniem? :-P

> Zawsze sie zastanawiam jak moga aktorzy brac udzial w konkursach , jak sztuka
            moze brac udzial w konkursach . To kolosalna POMYLKA !!!

Hmm... Troche racji masz. Ot sztuki relatywizm. Ale gdyby nie te konkursy pewnie
            gros artystow tego swiata nie mialaby okazji ujrzec swiatla dziennego. C'est la
            vie.
            • Gość: Stefano Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 23:25
              Jestes w bledzie . Widzialem i widuje na ulicach Europy wieksze aktorskie
              talenty niz na festiwalach np. piosenki aktorskiej.
          • Gość: judyt Re: MARIUSZ KILJAN IP: 192.168.129.* 21.12.01, 10:02
            kinga!!! napisał(a):

>
            > > Ale czy ktoś jeszcze pamięta TRUUUUUUSKAWKOWEEEEEEEE STUUUUUUUDIO?
            > > he he he

a wcześniejszą "Sałata dla Małolata" ? :)

• kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 18.11.01, 00:30
      Jeden z trzech muszkieterów przedstawił na koncercie Stinga w róznorakich
      wydaniach , po francusku piękną piosenkę która w jego wykonanu wydawała się
      mało francuska ale nie uważam że bylo źle było naprawdę świetnie przecież za to
      dostał nagraogę której gratuluję, Sting po polsku wzruszał tym bardziej po
      przedmowie artysty, Mariusz zaszalał z piosenka angielską pt. ... (nie pamiętam
      może ktos dopisze) chcąc wciągnąć publike do nucenia ... Za Nim pląsał sie
      chórek... Sexi wyglądł w swoich kreacjach... był najbardziej lirycznym
      wykonawcą tej imrezy tak strasznie się to gryzło z treścią piosenek drugiego
      Mariusza.
      a razem z Konradem mieli wielką zabawie z pilotem do dymu i "alermu w jego
      samochodzie" :)))
      Pozdrawiam!

Ps. bardzo mnie rozbawiło jak z przejęciem chcieł Mariusz powiedzieć na czym
      polega rola widzow na piosenkę aktorską i zamiast małżowiny usznej wyszła
      mu "małżowina ustna" :))
      pzdr
      • Gość: Stefano Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 23:28
        Tak , dobrze ,ze mu nie wyszlo np. malzowina doustna , albo dowcipna , o choc
        moze byloby jakims odkryciem .
        • Gość: Malfina Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.11.01, 23:24

> Jestes w bledzie . Widzialem i widuje na ulicach Europy wieksze aktorskie
          > talenty niz na festiwalach np. piosenki aktorskiej.

Drogi Stefano, jak sam napisales na tych ulicach Europy sa talenty AKTORSKIE, a
          np. PPA to przeglad PIOSENKI aktorskiej. Aktor moze byc dobrym aktorem i do
          spiewania miec talent watpiwy, a moze umiec spiewac a aktorem byc kiepskim.
          Z drugiej strony ilu aktorow tyle rodzajow aktorstwa. I Kiljan to aktor, i
          Nowicki to aktor, i bracia Janiccy z Cricotu takowoz. Kazdy ma swoj teatru, w
          ktorym sie dobrze czuje. Nikt nie jest idealem we wszystkim.
          A ze Ci sie ktores z tych kawalkow nie podobaja-coz... De gustibus non
          disputandum est. Amen.
        • Gość: Malfina Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.11.01, 23:50
          Coz, ja tam sie jakos szczegolnie zachwycac Mariuszem K. nie bede... Wole jak
          spiewa tego Stinga po polsku niz jak probuje byc poliglota. Chorek mnie
          rozbrajal caly czas-chyba mial bardziej wygladac niz spiewac. ;-)) Ale
          zmierzeniem sie z piosenka Mariusza Lubomskiego to mnie Mariusz K.
          zaimponowal...
          Kingo, ta piosenka po angielsku to "Every breath you take"... :-)
          Drugi Mariusz... Coz, Galeria to nie k2-brakowalo scenografii, ciemnosci i
          Kingi. :-) To juz nie te same piosenki-to tak jakby pic dobre wino z
          plastikowego kubka.
          Trzeci muszkieter... Dla mnie najbardziej przekonujacy w swoim repertuarze.
          Choc Galeria to jednak nie Firlej. Niemniej "Dadasenka" zawsze mnie rozbraja.
          Nawet nie podejrzewalam, ze Gonera taki zdolny... ;-))
          • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 20.11.01, 22:53
            Witamy witamy kwiaty składamy mamy nadzieję ze sie tu zadomowisz MAriuszu, jak
            już jesteś to zdradz co z twoim planowanym recitalem z kolędami kiedy gdzie
            jak??? :)))
            i tyle
            dobranoc!
            • Gość: MARIUSZ Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 23:01
              O recitalu wkrótce. Kwiaty zatrzymam. Zapraszam na premierę do teatru
              polskiego. Teraz pora na dobranoc bo już księżyc świeci!!!!!
              • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 20.11.01, 23:09
                Gość portalu: MARIUSZ napisał(a):

> O recitalu wkrótce. Kwiaty zatrzymam. Zapraszam na premierę do teatru
                > polskiego. Teraz pora na dobranoc bo już księżyc świeci!!!!!

Mariusz gdzie ty księzyc widzisz jak niebo zachmurzone i pada... oj ... lepiej
                idź spać :))))
                , na premierę? Hm czyżby w Andrzejki, może może...
                pa

• Gość: Malfina Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.11.01, 23:43

> O recitalu wkrótce. Kwiaty zatrzymam. Zapraszam na premierę do teatru
                > polskiego. Teraz pora na dobranoc bo już księżyc świeci!!!!!

Alez panie Mariuszu, czyzby chodzil pan spac z kurami? ;-)) 23 z kawalkiem to
                jeszcze mloda godzina... Szkoda spac w tak piekna noc...
                BTW rozumiem, ze kwiaty to dla tych kur. ;-)))
                Pozdrawiam
                Malfina
              • Gość: Gnomka Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 19:50

> Zapraszam na premierę do teatru
                > polskiego.

Aaa! Co to jest premiera? Jaka premiera? Czego premiera? Kiedy?
                I dlaczego ja znowu jestem niedoinformowana ?!:(
                -Zrozpaczone ElGnome

• Gość: Stefano Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 20:23
                Mariusz , dziekuje ,ze sie odezwales , naprawde jestem wdzieczny .
                Wiesz jak to dziala na Twoje fanki ?!
                Moja dziewczyna znowu chce sie ze mna umowic !
                Jestes czrodziejem ? , a moze to Ty jestes ten Hary Poterski ?
                Wypij ze mna szklaneczke.
    • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 21.11.01, 22:23
      Uważaj Mario bo jak Leszek Pułka się dowie że i ty tu to znów w Gazecie oznajmi
      że siedzenie przed ekranem komputera i twoje pojawienie sie na Forum wywołuje
      omdlenia...NO Comment :)
      A jak już mowa o Pułce co ty o nim sądzisz ?(na naszym forum to bardzo
      kontrowersyjna osoba...)

Stefano widzisz czasami warto sie poświęcić :))) powodzenia!!!

Premiera "Przypadek Klary" z Kingą Preis w roli głównej- hm ma rację? jutro
      skoczę do teatru zobaczyć czy są jeszcze bilety... mam nadzieję że tak a jak
      nie :( no cóż w sobote też chyba gracie?

Narazie - trzymaj sie cieplutko!:)
      • Gość: Konrad I Re: MARIUSZ KILJAN IP: 212.244.60.* 22.11.01, 15:35
        Mariunek! Pozdrawiam ze stacji metra w Warszawie, gdzie siedzę w kawiarence
        internetowej! Trzymaj tu oko i ucho na pulsie spraw i uważaj na Birbanta! Adios!
    • Gość: magician Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.01, 17:18
      Patrzcie jak to tylko Mariusz KIljan napisał na forum od razu wątek podskoczył!
      :))))
      Czy mogę dowiedzieć się czegoś więcej o tych Spotkaniach Literackich w
      Firleju, bo na forum (wątek Konrada Imieli) jakieś sygnały są.

dziękuję i pozdrawiam.
      • Gość: Stefano Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 18:59
        Czy na te spotkania moge przyjsc i ja ?
        W czarnym kapeluszu o szerokim radzie i welnianym plaszczu pachnacym jesienna
        slota ? Na nogach kalosze ,a w glowie laka kwiatow ?
        Czy mezczyzna moze kochac MK ? Jesli tak to stalo sie .
        • Gość: marsha Re: MARIUSZ KILJAN IP: 192.168.0.* 22.11.01, 19:07

> W czarnym kapeluszu o szerokim radzie i welnianym plaszczu...

z takim strojem kojarzą mi się dwaj panowie: Bednarek i Guszpit... :))

• kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 22.11.01, 23:17

> Czy na te spotkania moge przyjsc i ja ?
          > W czarnym kapeluszu o szerokim radzie i welnianym plaszczu pachnacym jesienna
          > slota ? Na nogach kalosze ,a w glowie laka kwiatow ?
          > Czy mezczyzna moze kochac MK ? Jesli tak to stalo sie .

widze Stefano że zszedłeś na inną droge niż powinieneś, to może być nie
          bezpieczne , ale jesteś wolny... A te kalosze to chyba u ciebie nic nowego, z
          kwiatami to każdy wariat ma we włosach kwiat...:)
          ...chyba sie zabardzo rozmarzyłeś...
          :)
          Narazie!
          • Gość: Stefano Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 01:01
            Kinga , Kinga , Kinga .
            Pamietasz "Kalosze szczescia"? To taka historia , a kalosze mialy byc zwyklym
            rekwizytem , a jednak dawaly szczescie .
            • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 23.11.01, 20:06

> Kinga , Kinga , Kinga .
              > Pamietasz "Kalosze szczescia"? To taka historia , a kalosze mialy byc zwyklym
              > rekwizytem , a jednak dawaly szczescie .

Rzeczywiście nie pomyślełam o tym maz rację to ja chyba raczej kaloszy nie
              nosze... może jednak trzeba zacząć ...

uff...już piątek!

MArio musisz częściej się uśmiechać ... :)SMILE !!!
              • Gość: Stefano Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 16:33
                Nie nazywam sie Mario . Gdybym mial tak na imie strzelilbym sobie w leb.
                Dlaczego tak Cie cieszy piatek ? W sobote oi niedziele dopiero sie fajnie
                pracuje !
                • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 24.11.01, 16:51

> Nie nazywam sie Mario . Gdybym mial tak na imie strzelilbym sobie w leb.
                  > Dlaczego tak Cie cieszy piatek ? W sobote oi niedziele dopiero sie fajnie
                  > pracuje !

To lepiej nie strzelaj sobie w łeb bo sie zasmuce... To było do MK... W piatek no
                  za dwa dni znów poniedziałek a w sobote rano praca praca nic nie robic tylko sie
                  cieszyc no nie? Dlaczego ci sie nie podoba imię Mario? hm... i tyle a co z
                  kaloszami... nadal ich nie mam buuuuuuuuuu............

• Gość: MA Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:19
    • Gość: Stefano Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 19:24
      Milczycie ? Zawiedzeni idolem ? Mowilem przecie , ze on nie wart placzu .
      • Gość: kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 20:51
        o czym gadac jak nie ma tego kto by napedzał by cala dyskusje. a tak to cisza
        i narazie tak zostanie...
      • Gość: MARIUSZ Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 22:48
        Stefano czy ty masz kompleks Edypa? Czy może cierpisz na wyraźny brak idola?
        Cieszę się, że wybrałeś mnie. Pozdrawiam. NA zawsze TWÓJ. IDOL.
        • Gość: Stefano Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 01:13
          Nie , chyba nie . Nie analizowalem siebie.
          Idolem ? Napewno nie . Bawi mnie ten watek i od pewnego czasu probuje Cie
          prowokowac i udalo sie . Dodam tylko ,ze znamy sie i ze soba wspolpracowalismy.
          Czasem Forum bywa idealnym miejscem na niedozwolona wypowiedz , na opinie
          bydzaca kontrowersje , a nawet oburzenie i jest to interesujace.
          Cudownych swiat Ci zycze .
    • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 04.12.01, 19:53
      tak ktos miał wrócic ! (?)
      ale ja nie o tym chcialam ,tylko tak szybko pogratulować dobrze i interesująco
      zagranej roli Tomka W "Przypadku Klary", z Tomka Swayera "wyrosłeś" na takiego
      Tomka obłudnika au lala ... Bardzo fajne ogólnie przedstawienie w końcu
      wyszliśmy z teatrem bliżej widza i bliżej naszych czasów, to naprawdę ciekawe i
      dobre posunięcie!
      Pozdrawiam!
      • Gość: MARIUSZ Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 22:42
        Oj wymuszamy, wymuszamy. Niech się w końcu odezwie itd. Mając premierę na karku
        nie myślę o prowadzeniu dyspót na forum. Raczej staram się skupić i dać coś z
        siebie na scenie. Teraz poważnie, dziękuję za słowa uznania. To miły przypadek
        dla mnie z tym imieniem. Tak naprawdę już od dawna nie jestem Sowyerem, myślę
        że pokazałem to we wcześmiejszych spektaklach. Zapraszam do teatru nie tylko na
        nową sztukę, ale także nowe wcielenie Mariusza Kiljana. ( to dla wszystkich
        tych, którzy uważają, że Kiljan gra siebie) Pozdrawiam Tomek
        • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 05.12.01, 08:54
          Zapraszam do teatru nie tylko na
          >
          > nową sztukę, ale także nowe wcielenie Mariusza Kiljana. - HM?????

oki oki nie denerwuj sie tak tylko ponaglamy aby coś sie działo Tomku:), z tym
          Swaywerem to chyba za bardzo sie ta rola do ciebie przykleiła a szkoda... bo
          niektórzy widzą cie akurat tylko jako jego a nie MK grającego jak najlepiej (lub
          siebie to zależy jak na to patrzeć) :)
          Papatki!
    • Gość: magician Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.01, 23:28
      No i co wkońcu ze śpiewaniem kolęd przez Mariusza Kiljana? I w ogóle chyba
      daliśmy mu zwiać ze swojego wątku....oj.niedobrze.
      No ale może się odezwie i powie nam coś o swoich dalszych (może francuskich)
      planach?

pozdrawiam.

M. przez duże M. ;)))
      • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 19.12.01, 17:16

powie nam coś o swoich dalszych (może francuskich)
        > planach?
        >
        Może Mariuszu zaśpiewał byś coś Gilberta Becaud - Tribute to Becaud :) to wielki
        artysta :) i bardzo nastrojowe utwory pisał![:(]
        Kolędowanie - także by sie przydały jakieś informacje.............
        Trzymaj sie cieplutko!
        • Gość: magician Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.01, 20:25
          kinga!!! napisał(a):

> Trzymaj sie cieplutko!

Ja czy Kiljan?

:)))))))))))))

pozdro.
          • kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 19.12.01, 22:30
            Gość portalu: magician napisał(a):

> kinga!!! napisał(a):
            >
            > > Trzymaj sie cieplutko!
            >
            > Ja czy Kiljan?

MAGICIANN I MARIUSZU ORAZ POZOSTALI FORUMOWICZE TU ZAGLĄDAJĄCY - TRZYMAJCIE SIE
            CIEPŁO W TĄ ZIMOWĄ PRZEDŚWIĄTECZNĄ PORĘ!!!!!!
            • Gość: magician Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.01, 18:52
              kinga!!! napisał(a):

> Gość portalu: magician napisał(a):
              >
              > > kinga!!! napisał(a):
              > >
              > > > Trzymaj sie cieplutko!
              > >
              > > Ja czy Kiljan?
              >
              > MAGICIANN I MARIUSZU ORAZ POZOSTALI FORUMOWICZE TU ZAGLĄDAJĄCY - TRZYMAJCIE SIE
              >
              > CIEPŁO W TĄ ZIMOWĄ PRZEDŚWIĄTECZNĄ PORĘ!!!!!!

No i wszystko jasne :))))))))))))))

• kinga!!! Re: MARIUSZ KILJAN 23.12.01, 23:14
                Do wszystkich zaiteresowanych koledowaniem MAriusza Kiljana, Mariusz będzie
                śpiewał 6 stycznia w Galerii Dominikańskiej o godz.22, bilety 20 zł, informacja
                dla pań będzie obecny Paweł Deląg......../
                PA!
                • Gość: Gnomka Re: MARIUSZ KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.01, 14:19
                  AAAA! Jej, a ja taka nie uczesana! Gdzie moej sole trzezwiace...
                  Dziewczyny koniecznie zabierzcie ze soba spory zapas ich bo moje na pewno sie
                  skoncza juz po pierwszych dwoch piosenkach!
                  Oczywiscie zakladam ze uda mi sie pojsc na to..A tak poza tym..to co tam delag
                  bedzie robic? Sprzatac...?
                  -E.
    • kinga!!! Re: KILJAN w Galerii 08.01.02, 19:06
      CZy artyści powinni występować w sklepach ? nie powinni gdy klijenci lateją
      miedzy półkami szukając serka czy moze sukienki . A po zamknieciu sklepów
      prosze bardzo.
      W ostatnia niedzilę Mariusz dał dobry przykład że nawet w sklepie mozna zrobic
      bardzo kameralny i świateczny występ. Wcześniej zrobili niezły występ
      3Muszkieterowie choć wtedy brakowało spójności koncertu , było poprostu "każdy
      sobie rzepkę skrobie".
      W niedzielę oprócz śpiewu Mariusza ,recytował między koledami Paweł Deląg,
      pokazał swoją lepszą stronę aktorstwa, a moze był poprostu sobą (?), były to
      wiersze ks.J.Twardowskiego. Całkiem całkiem fajnie całość sie reprezentowała.
      Kolędy były nastrojowe w nowych aranżacjach. MAriusz wraz z MAłgorzatą Kogut i
      MAćkiem Balcarem przedstwaili piekne, stare, radosne utowry bożonarodzeniowe.
      Tym razem mozna pochwalic chórek dziwczeńcy Mu towarzyszący, nie były juz tylko
      tłem wijacym sie przed mikorofonami, ale ubarwiały utwory swoimi głosami.
      Koledowanie wyszło jak na warunki sklepu bardzo kameralnie i nastojowo,
      taka "radosna nowina".
      Koncert jest warty powtórzenia, było naprawde sympatycznie.

Pozdrawiam!
      • Gość: she Re: KILJAN w Galerii IP: *.ipartners.pl 06.02.02, 17:53
        • Gość: she Re: KILJAN IP: *.ipartners.pl 06.02.02, 18:05
          Jakiś straszny falstart mi się przytrafił, ale do rzeczy:

Nie liczę zbytnio na odzew, bo miejsce, w którym się znalazłam, wydaje się być
          jakieś takie opuszczone, zapomniane... ale zaryzykuję: czy ktoś mógłby mnie
          skierować na jakąś stronę ze zdjęciem bohatera i adresata niniejszego wątku?

Byłabym wdzięczna.

-she
          • Gość: Ya Re: KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 18:52
            Chyba tylko www.imiela.art.pl/zdjecia.htm , Mariusz z Konradem w akcji:) Na
            stronach teatru Polskiego też jest, ale na zdięciach nic nie widać.
            Pozdrawiam
            -Yagna
            • Gość: Beavis Re: KILJAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 21:56
              www.luna.pl
              • Gość: she Re: KILJAN IP: *.ipartners.pl 07.02.02, 09:15
                Ależ Ty jesteś czujna Yaguś !! Nic nie umknie Twojej uwadze !! Nawet opuszczony
                wątek M.K.!! Wielkie, wielkie dzięki, bo strasznie byłam ciekawa, ja ten obiekt
                westchnień wygląda!

Z rozszyfrowaniem zdjęcia z Kiljanem na stronie Konrada miałam spore kłopoty
                (jakież było moje przerażenie, gdy w końcu go znalazłam!), ale na szczęście
                dobra dusza - Beavis też przyszedł z pomocą (całuję rączki!) i trochę się
                uspokoiłam - na tamtym po prostu nienajlepiej wyszedł!

Bardzo, bardzo Ci dziękuję moja Ty niezastąpiona i niezawodna Yaguniu i Tobie
                Beavis - chociaż nick masz dość niepokojący !

-she
                • Gość: Malfina Re: KILJAN IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.02, 00:30
                  To ja dopisze jeszcze kilka Kiljanow. www.imiela.art.pl/muszkieters.jpg
                  (tylko chwilowo to zdjecie na tej stronie). Kiljan to ten w srodku
                  Poza tym np. www.lp.pl/product.asp?sku=17535
                  I (chyba najwiecej): www.vapiti.pl/mk
                  Pozdrowionka
                  Milena
                  • Gość: she Re: KILJAN IP: *.ipartners.pl 11.02.02, 10:44
                    Bożesz Ty mój, ale jesteście dla mnie dobrzy!

Oglądam, oglądam i chciałam jeszcze raz podziękować (podobno tego nigdy za
                    wiele!) tym razem Malfince, która zaszczyciła mnie też na innym wątku (ale to
                    nasza słodka tajemnica!).

-she

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka