selledd
12.12.25, 17:49
Witam mam na imie mariusz pawel hakalo w sierpniu 2008 wyjechalem.do anglii.do pracy w hotelu gdzie poznalem.uwczesna dziewczyne z ktora pozniej wyjechalem.do.londynu do pracy dla rodziny krolewskiej
W 2015 roku musialem porzucic prace w hotelu po prostu zostalem nie wyrzucony tylko mozna powiedziec ze angole sila smusili mnie do rezygnacji 2015 roku zaczalem prace w Manchester dla Midland hotel gotowalem podczas angielskiej konferencji dla premiera w hotelu nalezacym do rolls Royce
W 2017 roku bezpodstawnie abgielska policja odebrala mi klucze I zrobila bezdomnym
Do roku 2020 covid jeszcze jakos pracowalem gdy zaczal sie covid angielska policja wyslala mnie do wiezenia za.darmo bez powodow powod angielski swiadek ktory robil I robi bo ciagle go widze mnie neka za plastikowa zabawke ktora nawet nie byla moja szedlem.ulica I zauwazylem grupe policji patrzaca sie na zabawke jasnego niebieskiego koloru to podszedlem.do nich I tlumacze im ze.to zabawka wlasnie tego swiadka a oni wyslali mnie na.rok do wiezenia w sadzie bylem niewinny kto mi ku... odda rok zycia
Odmowiono mi benefitow za 10 lat pracy placenia podatkow pozamykano job centre osrodki pomocy bezrobotnym
Wmawiano mi ze nawet nie bylem I sie o to nie staralem tak jak teraz angole robia ze.mnie jakiegos araba ktory niby szuka azylu
Od roku musze chodzic do angielskiej imigracji sie meldowac wmawiano mi ze czeka sie 20 lat na cos co powinienem.dostac odrazu po slynnym brwxicie ale nie angolska policja nawet dzisiaj mnie nekala
Po prostu chcialbyn wrocic do domu do kraju rodziny potrzebuje okolo 200£ na polskie okolo 1000 zlotych na paszport ktory byl mi odebrany w wiezeniu I na bilet do polski
Prosze.I pomoc