andrzejg 10.09.06, 22:50 Haha!Musi Nie ma szans i strategicznie wycofuje się na z góry upatrzone pozycje Brawo Panie Dutkiewicz A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc PiS stawia na Dutkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:55 Stawiam na dotychczasowego Prezydenta Wrocławia, Pana Dutkiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
gh83 Re: PiS stawia na Dutkiewicza 11.09.06, 21:04 Porządnemu kandydatowi taką antyreklamę zrobili, oj oj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: PiS stawia na Dutkiewicza IP: *.os1.kn.pl 10.09.06, 23:02 miałem nadzieję że wystawią wspólnego kandydata Ryśka albo Pardę. Było by weselej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Lista Opus Dei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:06 Kosciol powolal swoja liste o nazwie OPUS DEI? A mialo byc panstwo laickie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.C Re: Lista Opus Dei -ciekawy to dziecko neostrady IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.06, 23:29 ciekawy to 37 wcielenie na tym forum pewnego dziecka neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Lista Opus Dei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:36 opus dei to nie dzieci tylko nazwa realnej listy ludzi, ktorzy nami rzadza Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Szczerze mówiąc szkoda 10.09.06, 23:06 Dostaliby łomot (bo kto na nich zagłosuje??) a tak będą udawać, że mają poparcie w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasznowak Re: PiS stawia na Dutkiewicza IP: *.e-wro.net.pl 10.09.06, 23:07 Zieliński pewnie otworzy liste w jakiejs dzielnicy,z ktora nie mial do czynienia i nie ma pojecia jakie problemy maja jej mieszkancy!Stawiam na Lesnice,Stablowice itp.!!!!Kto idzie o zaklad? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik A jeszcze pytanie mam 10.09.06, 23:11 Czy doczekamy się zrobienia porządku w ZDiK i w samym UM (tu mi głównie chodzi o sprawę mima-Lenina)? Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: A jeszcze pytanie mam 10.09.06, 23:41 wielki_czarownik napisał: > Czy doczekamy się zrobienia porządku w ZDiK i w samym UM (tu mi głównie chodzi > o sprawę mima-Lenina)? A co, ten mim nabrudził w UM czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: A jeszcze pytanie mam 11.09.06, 11:15 UM w osobie pana Brody chciał zakazać mimowi udawania Lenina. Nie pamiętasz? Krzyk się zrobił i Lenin został. Odpowiedz Link Zgłoś
darek_w1 Re: A jeszcze pytanie mam 11.09.06, 22:30 > Czy doczekamy się zrobienia porządku w ZDiK Owszem, doczekamy się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dutkiewicz na Prezydenta Polski !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:26 Najnowsze osiągnięcie Dutkiewicza - Toshiba. Ten facet jest fenomenalny! Trzeba mu będzie postawić pomnik. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: Dutkiewicz na Prezydenta Polski !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:29 Nie, ja chcę go mieć we Wrocławiu :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 POPiS? 10.09.06, 23:40 Czyli zaraz, Dutkiewicz ma poparcie jednocześnie PO i PiS? Coś takiego... pewnie się nie obejdzie bez reprymendy z centrali, bo jak tak można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: POPiS? IP: *.telsat.wroc.pl 11.09.06, 08:46 piast9 napisał: > Czyli zaraz, Dutkiewicz ma poparcie jednocześnie PO i PiS? Coś takiego... pewni > e > się nie obejdzie bez reprymendy z centrali, bo jak tak można. Nic dodac nic ujac... Tym niemniej rozwiazanie najlepsze z mozliwych. Mam nadzieje ze obedzie sie bez "szczekania" Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: POPiS? 12.09.06, 00:33 Gość portalu: Kuba napisał(a): > Nic dodac nic ujac... Tym niemniej rozwiazanie najlepsze z mozliwych. Mam > nadzieje ze obedzie sie bez "szczekania" Obawiam się, że mogą zostać wywierane jakieś naciski na Dutkiewicza. Zeby się tu czy ówdzie zapisał czy coś zadeklarował. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm a co z radnym Chmielewskim? 11.09.06, 00:17 będzie kandydował od Dutkiewicza czy z PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyrk Re: a co z radnym Chmielewskim? IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.06, 00:47 ludzie, ale cyrk z cyrkiem Arlekin ktory najechal Wroclaw. zenujaco niski poziom programu, ktorego glownym elementem jest 40 minutowa przerwa w trakcie ktorej mozna za 20 ZLOTYCH zrobic sobie zdjecie z pytonem, albo za 1 zloty poglaskac go. ZENADA. Napiszcie o tym w GW, zeby jutro ludzie nie dali sie nabrac na to dziadostwo :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa PiS stawia na Dutkiewicza IP: 62.233.177.* 11.09.06, 07:42 Z calym szacunkiem dla Dutkiewicza, ale na mój głos nie może liczyć. ------------------------------------------ Głosująć na PIS głosujesz na Samoobronę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majofonez Re: PiS stawia na Dutkiewicza IP: *.centrala.kaczmarski.pl 11.09.06, 09:14 Dutkiewicz pewnie wygra,tylko wtedy okaże się jaką cenę musi zapłacić za poparcie-obyś się człowieku nie zeszmavił,bo rządów PiS we Wro bym już nie zdzierżył... Wrocław miastem wolnym o moheru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: PiS stawia na Dutkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:13 a ja bym napisał-Wrocław miastem wolnym od warszawskiej polityki!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mcjovit Re: PiS stawia na Dutkiewicza 11.09.06, 11:43 No to sobie Dutkiewicz zwiekszyl poparcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry king Re: PiS stawia na Dutkiewicza IP: *.iitd.pan.wroc.pl 11.09.06, 11:55 taaa zielinskito bardzo kompetentny radny bedzie zna sie bardzo dobrze na aspektach spolecznych problemów, ku.. co moze wiedziec koles skaczacy za pilka od najmłodszych lat?? jaka moze byc jego wiedza merytoryczna i empatia wobec zwykłego człowieka?? moze ktos mi odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
gh83 Re: PiS stawia na Dutkiewicza 11.09.06, 21:05 A porozmawiałbyś z nim kiedyś choć raz, to byś mógł się wypowiadać. Zielony to gość który ma wiele ciekawych rzeczy do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Jackiewicz i jego chore ambicje 11.09.06, 12:44 Nie dość, że popisywał się brakiem kompetencji, mówiąc że on się nie musi znać na zagadnieniach dotyczących jego funkcji (był ceną za koalicje z pisem), to jeszcze skutecznie popsuł ordynacje wyborczą, pokazując swoją arogancję. Zostań w Warszawie i tutaj nie wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viellharmonia Re: Jackiewicz i jego chore ambicje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.06, 17:54 tak naprawdę to z tych wszystkich bubusiów prezydentów nikt specjalną inteligencją się nie wykazał-i jej nie posiadał,cwanictwo i bamberstwo w cynicznym wydaniu-vide: nieogolony zdrojewski,bohater z telewizyjnej bajki powodziowej, z kleksem w jeansach i gumowych butach.Dudkiewicz-!? o nim się słyszy i mówi a niekoniecznie widzi na "telewidzi"...wasz POmyślany wnyk,że jesteście górą jest śmieszny...to jest pocałunek śmierci dla was i waszych rządow we wrocku,chociaż szkoda,że na czole tego faceta...a jackiewicz...mógły sprzedawać używane samochody...na to mu gładkości,wyglądu i niestety niczego więcej...szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: Jackiewicz i jego chore ambicje 14.09.06, 15:48 Pobożne życzenia droga pani (widać z Wielkopolski sądząc po tym "bamberze"), aczkolwiek rozumię irytacje - nieosiągalne dla innych miast w skali Polski sukcesy (pewnie, że można lepiej, ale to tylko w swerze akademickich rozważań), duża popularność, konsekwencja zmian i ciągłe poparcie polityczne, ku zaskoczeniu innych. Innymi słowy consensus wobec interesu miasta nad polityczne ambicje. A co do Pisu i jego poparcia - ono nie jest konieczne lecz ułatwiłoby rządy Dutkiewiczowi. I jeszcze jedno proszę o mniej emocjonalności w wypowiedziach, ona nie służy jasności myślenia, co widać po twoim tekście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viellharmonia Re: Jackiewicz i jego chore ambicje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.06, 18:59 genialna "wrocławska intuicja"...tym bardziej,że w wielkiej polsce odmienia się "bambrze" i mówi się "sferach"-jestem prawdziwym wrocławianinem!-i to z jajami-emocje są mi obce...panowie-dudkiewicz, grehl...są z wielkopolski!- myślałem,że będzie to oczywiste...mam wątpliwości do dobrego pani-skiego?! samopoczucia...dewaluacja PO we wrocławiu jest oczywista...mimo jeszcze rządzenia i uprawiania korupcji na każdym kroku...śmierdzi trupem w szafie... i pis jako "zakład historycznych usług pogrzebowych" odegra swoją rolę ,o której sobie być może nie zdaje sprawy...pan,pani też nie...trochę wiedzy,analizy a nie piwka na rynku! Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: Jackiewicz i jego chore ambicje 15.09.06, 18:15 no cóż, nic dodać nic ująć, na tym powinienem zakończyć tą jednostronną rozmowę z kimś kto się tak zachowuje jak ty. dodam jedynie, że jeśli masz dowody popełnienia przestępstwa przez panów Dutkiewicza i reszty to twoim obowiązkiem jest dostarczenie ich do prokuratury, w innym przypadku za ich zatajenie grozi ci kara więzienia. jesteś prawdziwym wrocławianinem - szkoda, ale rozumiem, że są i tacy, ludzie głęboko nieszczęśliwi i sflustrowani, którzy za swoje nieszczęścia oskarżają ludzi, którzy coś starają się dla nich zrobić. resztę tekstu nie będę komentował, gdyż jest to poniżej mojej godności. mogę rozmawiać z przeciwnikami Dutkiewicza ale z kimś na poziomie, nie z trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk PRL Re: PiS stawia na Dutkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 13:49 A co z koalicją PiS i LPR. Przecież z lPR na prezydenta startuje pan Dobrosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siakry1 Re: PiS stawia na Dutkiewicza IP: *.e-wro.net.pl 11.09.06, 20:39 Nareszcie głos rozsądku ponad podziałami i zwycięża po prfostu DOBRY KANDTDAT- brawo Wrocław, jak od lat robimy swoje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykantka Re: PiS stawia na Dutkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:14 W sobotę rozpoczął się 41 Międzynarodowy Festiwal Wratislavia Cantans a w wyborczej "wybiórczej" na ten temat ani słowa. Czy to przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Hejże na Dutkiewicza! Jackiewicza i wszystkich 11.09.06, 17:02 pisuarów - olać!Olać lepperów,giertychów,kaczorów oraz moherów i ich guru- mnicha.Wszelkie szumowiny jak czarneccy/rysie/,dobrosze,jackiewicze,resztki sld- owców itp won z Wrocławia.Niech w stolicy mieszają sobie w kotle a my wrocławianie-r ó b m y s w o j e! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatk PRL Re: Róbmy swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:10 Myślisz pewnie o obwodnicy śródmiejskiej i remoncie dróg. Miną lata i wieki przeminą, a to się nigdy nie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 czepiło się g... okrętu 11.09.06, 17:56 i krzyczy PŁYNIEMYYYY!!! :))) Gratulacje, Panie Prezydencie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosniczka muzyki Re: czepiło się g... okrętu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 18:09 a o Wratislavii - prestiżowym festiwalu o randze miedzynarodowej w Gazecie - nadal cisza - zmowa milczenia. DLACZEGO!!!??? Ciocia z Ameryki chcialaby poczytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: czepiło się g... okrętu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.06, 19:22 Gość portalu: milosniczka muzyki napisał(a): > a o Wratislavii - prestiżowym festiwalu o randze miedzynarodowej w Gazecie - > nadal cisza - zmowa milczenia. DLACZEGO!!!??? Ciocia z Ameryki chcialaby > poczytac Głupia kobieto jesteś niewidoma? Zajrzyj na stronę 8 dzisiejszej Gazety Dolnośląskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosniczka muzyki Re: czepiło się g... okrętu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:07 madry Jerzy nie bądz cham, nie mam gazety zwlaszcza strony 8 czytam w necie. Natomiast w wyszukiwarce znalazlam opis festiwalu dyni we Wroclawiu!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wratislavia Cantan Re: czepiło się g... okrętu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.06, 22:04 Gość portalu: milosniczka muzyki napisał(a): > madry Jerzy nie bądz cham, nie mam gazety zwlaszcza strony 8 czytam w necie. > Natomiast w wyszukiwarce znalazlam opis festiwalu dyni we Wroclawiu!!!??? miasta.gazeta.pl/wroclaw/0,35750.html Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: PiS stawia na Dutkiewicza 11.09.06, 20:43 Stiawiam na tolka banana. dudek musi odejsc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: PiS stawia na Dutkiewicza IP: *.os1.kn.pl 11.09.06, 21:20 PIS wie że nie ma szans w wyborach prezydenckich to będzie popierał Dutkiwicza żeby ten fakt wykorzystać w wyborach samorządowych. Jacy oni to postępowi i wogóle cacy. Banda cynicznych hipokrytów którą interesuja tylko stołki i patrzy jak tu ludzi przekabacić na swoją stronę. Lud raz dał się nabrać na słodkie pierdzenie o przyjaciołach z PO to może drugi raz też się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztuk6 Re: PiS stawia na Dutkiewicza IP: *.akron.net.pl 12.09.06, 15:30 W mieście od Komitetu Obywatelskiego to zawsze były ogony, wiecznie knujące po kątach. Jak się dorwali do władzy, to zaskutkowało to aferałem nomen omen Oszastem. Gdybyli to tylko cyniczni hipokryci, to jeszcze można byłoby liczyć na jakąś sprawną administracje, ale to są ignoranci, którzy swoją niekompetencje tuszują histerycznym fanatyzmem. I jako tacy są niebezpieczni, grają na niskich instyktach prymitywnych wyborców - strachu, wierze w spisek elit, w siłowe rozwiązania itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: PiS stawia na Dutkiewicza IP: *.wro.vectranet.pl 11.09.06, 21:52 Panie Maćku Z., jeżeli wystaruje pan z listy PO, to ma pan u mnie przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: PiS stawia na Dutkiewicza IP: 213.16.71.* 12.09.06, 13:59 ale nedzny kanddydat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zytek PiS stawia na Dutkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 18:58 hunwejbin PiSu D.Jackiewicz jako D.J ,prezydentem Wrocławia?Bracia larum grają,czas do szabel!! Odpowiedz Link Zgłoś