Dodaj do ulubionych

dr Markuszewski

15.09.06, 10:46
kto może napisać coś na jego temat, czy rzeczywiście jest tak dobrym
specjalistą, czy warto do niego pójść?
Obserwuj wątek
    • Gość: ga Re: dr Markuszewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:41
      szkoda czasu na wizyty u niego:(
      • Gość: olas Re: dr Markuszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:00
        to fakt!!! SZAMAN ! szkoda czasu, pieniędzy i cierpliwości!!
    • Gość: Taka jedna Re: dr Markuszewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.06, 10:03
      Daj spokój.
      Szkoda czasu i pieniędzy.
      Poszukaj innego. Ten wszystkim aplikuje ten sam zestaw: gadka umoralniająca
      dotycząca higieny, zestaw pokazowych zdjęc oraz cudowne kulki.
      Jak chcesz do niego chodzić to:
      uzbroj się w cierpliwość;
      nie używaj wkładek higienicznych;
      w rajtuzach ( w kroku) wytnij dużą dziurę;
      bądź przygotowana na odpytkę bo na rzetelne informacje liczyć nie możesz.
      • Gość: n Re: dr Markuszewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:05
        no i nie zakładaj broń Boże nogi na nogę.Distreptaza to podstawa w leczeniu
        pomaga na wszystko,każdej bez względu na wiek i dolegliwości.
    • pigiwkosmosie Re: dr Markuszewski 27.09.06, 15:16
      strata czasu i pieniedzy
      brak kompetancji i profesjonalizmu
      nie wiem gdzie on dyplom z ginekologii robil
      to samozwanczy guru-uzdrowiciel
      jesli szukasz dobrego gina slyszalam o dr.Pajaku z ul.Energetycznej(Krzyki)
      konsultowalam ta opinie z dr.Kotkowska z corfamedu
      potwierdzila ze to swietny specjalista
      • Gość: gośc Re: dr Markuszewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:52
        to o co chodzi z tym markuszewskim,że tłumy do niego walą,a co niektóre są nim
        zachwycone???
    • Gość: TG Re: dr Markuszewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.06, 14:44
      Może lubią typ macho ...
      • Gość: kitty Re: dr Markuszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 13:17
        Beznadziejny....
        Poszłam po kolejną juz receptę na tabletki antykoncepcyjne, a on mi w
        karcie "virgo" napisał, czyli że niby dziewica hahaha a w rubryce ze
        schorzeniami było napisane : "BARDZO PYSKATA !!!", kiedy to po wcześniejszych
        uprzedzeniach koleżanek, zaczęłam go pytać dlaczego wszystkim przepisuje ten
        sam zestaw leków i każdemu stawią tą samą diagnozę.
        Najgorszy ginekolog w moim życiu... :-(
    • Gość: karolcia79 Re: dr Markuszewski IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.01.07, 01:13
      potwierdzam, beznadziejny. wszyscy ten sam zestaw lekow. wszyscy choruja na to
      samo.jakis znachor i szaman.bleee...
      • Gość: była pacjentka Re: dr Markuszewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:16
        ale zastanawiam się czym tłumaczyć to, że walą do niego prawie tłumy?
        • roorza Re: dr Markuszewski Obrona 15.03.07, 16:58
          Może macie rację, ale...jest "sprawcą" ciąży i co za tym idzie, urodzonego
          dziecka. Też miałam obiekcje, do końca nie wierzyłam, że się uda. Po korowodach
          u wielu...lekarzy, którzy mówili, że się nie uda. Szamańskie sposoby, to była
          deska ratunku, takie usprawiedliwienie, że coś robię. Byłam grzeczną pacjentką,
          stosowałam się do, Waszym zdaniem głupich , rad. Udało się. Jestem ogromnie
          szczęśliwą mamą. I chyba to się liczy, efekt. A efekt tych "dziwnych" zabiegów
          jest, żyje!
          Nie zawsze to co naukowe, wyliczalne i zrozumiałe jest jedyne i niezastąpione.
          Poniżona byłam raczej przez medycznie właściwych ginekologów, ale to inna
          historia.
          Podkreślam, do końca nie wierzyłam w efekty czopków i noszenia pończoch, a i
          spania z wyprostowanymi nogami. Ja szanuję tego doktora, choć nierzadko mnie
          wkurza.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Anna Re: dr Markuszewski Obrona IP: *.as.kn.pl 21.03.07, 19:01
            Kochanie dziewczny uciekajcie od tego klamcy mojej znajomej wykrył miesniaki
            leczył je Distreptaza tak przez pół roku po czym stwierdził ze juz jest
            wyleczona . Gdy kilka dni temu poszła do innego lekarza okazalo sie ze juz nic
            nie da sie zrobic macica do wyciecia :(

Dziewczyny uwazajcie na Niego a nalepiej omijac go wielkim
            lukiem !!!!!!!!!!!!!!

Markuszewski NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • arubaa Re: dr Markuszewski Obrona 22.03.07, 13:00
              Omijać szerokim łukiem!
              Wszystkim proponuje to samo - czopki Distreptazy dobre na wszystko...

A chwalą go tzw. beznadziejne przypadki (bez urazy), które dowiedziały się, że
              mogą mieć problemy z zajściem w ciążę i "u niego" zaszły - co było raczej
              kwestią przypadku, niż "cudownych" czopków - poniekąd je rozumiem, tonący
              brzytwy się chwyta - ale nie zgodzę się, że to dzięki panu Markuszewskiemu,
              który nota bene m.in. wyleciał z Klinik za pijaństwo.
              • Gość: k Re: dr Markuszewski Obrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:52
                pracował na klinikach? wydawało mi się że w Oławie.Też kiedys do niego
                chodziłam, wykrył mi jakies guzy mięśniaki itp.oczywiście distreptaza cudowne
                kulki, chodzic najlepiej bez majtek itp........
              • roorza do arubaa 15.05.07, 12:47
                Kochaniutka, endometrioza to dość poważna choroba. Byłoby milej gdybyś mnie nie
                obrażała.
              • Gość: dora Re: dr Markuszewski Obrona IP: 80.51.194.* 02.06.07, 18:24
                jestem byłą pacjętka, początkowo dr Markuszewski zrobił na mnie duże wrażenie,
                czytał z kroku jak z kart, później okazało się ze co wizytę słyszę to samo-
                można było oszaleć lusterko, kulki, plansze ,pogadanki.Chcąc zmienić lekarza
                udałam się do jego kolegi.Było jeszcze gorzej-umoralniająca gadka o
                antykoncepcji, teksty jakich bym się u lekarza ginekologa nie spodziewała
                ułyszeć( szybciej od księdza )
                Z wizytam w poradni dr Markuszewskiego dałam sobie spokój.Długo szukałam innego
                lekarz, polecono mi dr Szymanka, który obecnie prowadzi moją ciąże.Myślę że
                trafiłam na dobrego lekarz-proszę o opinie- ale nie wiem jak będzie dalej bo on
                nie pracuje w szpitalu a jak słyszałam dobrze miećswojego lekarza w szpitalu
                przy porodzie. proszę o radę czy zmieniać lekarza czy czy pozostać przy obecnym
                a osobno załatwiać szpital?
    • Gość: takasiaka Re: dr Markuszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 17:46
      A to ,że walą tłumy? No cóż, bo tu moja droga czas głównie spędzają lekarze,
      których gabinety świecą pustkami. Z nudów, sfrustrowani obrzucają błotem swoich
      kolegów z dobrze prosperującymi praktykami. To takie chore środowisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka