enea5 15.09.06, 10:46 kto może napisać coś na jego temat, czy rzeczywiście jest tak dobrym specjalistą, czy warto do niego pójść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ga Re: dr Markuszewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:41 szkoda czasu na wizyty u niego:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olas Re: dr Markuszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:00 to fakt!!! SZAMAN ! szkoda czasu, pieniędzy i cierpliwości!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: dr Markuszewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.06, 10:03 Daj spokój. Szkoda czasu i pieniędzy. Poszukaj innego. Ten wszystkim aplikuje ten sam zestaw: gadka umoralniająca dotycząca higieny, zestaw pokazowych zdjęc oraz cudowne kulki. Jak chcesz do niego chodzić to: uzbroj się w cierpliwość; nie używaj wkładek higienicznych; w rajtuzach ( w kroku) wytnij dużą dziurę; bądź przygotowana na odpytkę bo na rzetelne informacje liczyć nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: dr Markuszewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:05 no i nie zakładaj broń Boże nogi na nogę.Distreptaza to podstawa w leczeniu pomaga na wszystko,każdej bez względu na wiek i dolegliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
pigiwkosmosie Re: dr Markuszewski 27.09.06, 15:16 strata czasu i pieniedzy brak kompetancji i profesjonalizmu nie wiem gdzie on dyplom z ginekologii robil to samozwanczy guru-uzdrowiciel jesli szukasz dobrego gina slyszalam o dr.Pajaku z ul.Energetycznej(Krzyki) konsultowalam ta opinie z dr.Kotkowska z corfamedu potwierdzila ze to swietny specjalista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: dr Markuszewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:52 to o co chodzi z tym markuszewskim,że tłumy do niego walą,a co niektóre są nim zachwycone??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: dr Markuszewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.06, 14:44 Może lubią typ macho ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: dr Markuszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 13:17 Beznadziejny.... Poszłam po kolejną juz receptę na tabletki antykoncepcyjne, a on mi w karcie "virgo" napisał, czyli że niby dziewica hahaha a w rubryce ze schorzeniami było napisane : "BARDZO PYSKATA !!!", kiedy to po wcześniejszych uprzedzeniach koleżanek, zaczęłam go pytać dlaczego wszystkim przepisuje ten sam zestaw leków i każdemu stawią tą samą diagnozę. Najgorszy ginekolog w moim życiu... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia79 Re: dr Markuszewski IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.01.07, 01:13 potwierdzam, beznadziejny. wszyscy ten sam zestaw lekow. wszyscy choruja na to samo.jakis znachor i szaman.bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pacjentka Re: dr Markuszewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:16 ale zastanawiam się czym tłumaczyć to, że walą do niego prawie tłumy? Odpowiedz Link Zgłoś
roorza Re: dr Markuszewski Obrona 15.03.07, 16:58 Może macie rację, ale...jest "sprawcą" ciąży i co za tym idzie, urodzonego dziecka. Też miałam obiekcje, do końca nie wierzyłam, że się uda. Po korowodach u wielu...lekarzy, którzy mówili, że się nie uda. Szamańskie sposoby, to była deska ratunku, takie usprawiedliwienie, że coś robię. Byłam grzeczną pacjentką, stosowałam się do, Waszym zdaniem głupich , rad. Udało się. Jestem ogromnie szczęśliwą mamą. I chyba to się liczy, efekt. A efekt tych "dziwnych" zabiegów jest, żyje! Nie zawsze to co naukowe, wyliczalne i zrozumiałe jest jedyne i niezastąpione. Poniżona byłam raczej przez medycznie właściwych ginekologów, ale to inna historia. Podkreślam, do końca nie wierzyłam w efekty czopków i noszenia pończoch, a i spania z wyprostowanymi nogami. Ja szanuję tego doktora, choć nierzadko mnie wkurza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dr Markuszewski Obrona IP: *.as.kn.pl 21.03.07, 19:01 Kochanie dziewczny uciekajcie od tego klamcy mojej znajomej wykrył miesniaki leczył je Distreptaza tak przez pół roku po czym stwierdził ze juz jest wyleczona . Gdy kilka dni temu poszła do innego lekarza okazalo sie ze juz nic nie da sie zrobic macica do wyciecia :( Dziewczyny uwazajcie na Niego a nalepiej omijac go wielkim lukiem !!!!!!!!!!!!!! Markuszewski NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arubaa Re: dr Markuszewski Obrona 22.03.07, 13:00 Omijać szerokim łukiem! Wszystkim proponuje to samo - czopki Distreptazy dobre na wszystko... A chwalą go tzw. beznadziejne przypadki (bez urazy), które dowiedziały się, że mogą mieć problemy z zajściem w ciążę i "u niego" zaszły - co było raczej kwestią przypadku, niż "cudownych" czopków - poniekąd je rozumiem, tonący brzytwy się chwyta - ale nie zgodzę się, że to dzięki panu Markuszewskiemu, który nota bene m.in. wyleciał z Klinik za pijaństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: dr Markuszewski Obrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:52 pracował na klinikach? wydawało mi się że w Oławie.Też kiedys do niego chodziłam, wykrył mi jakies guzy mięśniaki itp.oczywiście distreptaza cudowne kulki, chodzic najlepiej bez majtek itp........ Odpowiedz Link Zgłoś
roorza do arubaa 15.05.07, 12:47 Kochaniutka, endometrioza to dość poważna choroba. Byłoby milej gdybyś mnie nie obrażała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: dr Markuszewski Obrona IP: 80.51.194.* 02.06.07, 18:24 jestem byłą pacjętka, początkowo dr Markuszewski zrobił na mnie duże wrażenie, czytał z kroku jak z kart, później okazało się ze co wizytę słyszę to samo- można było oszaleć lusterko, kulki, plansze ,pogadanki.Chcąc zmienić lekarza udałam się do jego kolegi.Było jeszcze gorzej-umoralniająca gadka o antykoncepcji, teksty jakich bym się u lekarza ginekologa nie spodziewała ułyszeć( szybciej od księdza ) Z wizytam w poradni dr Markuszewskiego dałam sobie spokój.Długo szukałam innego lekarz, polecono mi dr Szymanka, który obecnie prowadzi moją ciąże.Myślę że trafiłam na dobrego lekarz-proszę o opinie- ale nie wiem jak będzie dalej bo on nie pracuje w szpitalu a jak słyszałam dobrze miećswojego lekarza w szpitalu przy porodzie. proszę o radę czy zmieniać lekarza czy czy pozostać przy obecnym a osobno załatwiać szpital? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takasiaka Re: dr Markuszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 17:46 A to ,że walą tłumy? No cóż, bo tu moja droga czas głównie spędzają lekarze, których gabinety świecą pustkami. Z nudów, sfrustrowani obrzucają błotem swoich kolegów z dobrze prosperującymi praktykami. To takie chore środowisko. Odpowiedz Link Zgłoś