Dodaj do ulubionych

Do frajera Olusia

IP: 203.197.123.* 06.11.01, 17:04
Uwazaj na siebie. Wracam z Indii 15 .11.01. SPROBUJ FRAJERZE KOGOS Z FORUM
OBRAZIC. ! mOJE PSY CZEKAJA NA CIE
Obserwuj wątek
    • Gość: Birbant Re: Do frajera Olusia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 17:31
      Odwiedź jakiegoś miejscowego lekarza.Razem ze swoimi psami.
      • Gość: KW Re: Do frajera Olusia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 17:43
        najlepiej weterynarza - diagnoza uspic wszystkich :-))
      • Gość: Jajaccek Re: Do frajera Olusia IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 06.11.01, 18:07
        Psy sa zdrowe.
        • Gość: Birbant Re: Do frajera Olusia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 18:55
          Ale ich Pan najwyraźniej coś podłapał.Zamiast zwiedzać Kalkutę (jeśli
          rzeczywiście tam się znajduje) siedzi w necie i zanudza pozdrowieniami, straszy
          psami i zakłada mnóstwo wątków. Drogi hrabio oglądaj co się da a jak
          szczęśliwie Powrócisz to wtedy Napisz obszerne sprawozdanie. No chyba ,że Masz
          jakiś przymus wewnętrzny do ciągłego pisania. Wystarczy już jeden taki...
          • Gość: Jajaccek Re: Do frajera Olusia IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 06.11.01, 20:06
            Podlapal i to juz dawno i to tam skad pisze.
            • Gość: hrabiaa Re: Do frajera Olusia IP: 203.197.123.* 07.11.01, 15:06
              Birbant ! Pijesz za duzo denaturatu. Gdy spotkamy sie na weselu Forumowiczow,
              przedstawie Ci prognoze uleczenia.
              To Twoj problem, czy jestem w kalkucie. Nie mam potrzeby odowadniania, a
              szczegolnie Tobie. O tym wie Juurek, Isis, Jajaacek i inni normalni. Pij do
              czasu mojego powrotu. Potem zobaczymy, czy sie nadajesz do trzezwej rozmowy.
              • Gość: Birbant Re: Do frajera Olusia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.01, 15:39
                Jeszcze stać mnie na lepsze trunki.Ale czekam na receptę uleczenia mądralo.
                • Gość: hrabiaa Re: Do frajera Olusia IP: 203.197.123.* 07.11.01, 18:02
                  Stanowczo za duzo chlejesz Birbamcie. Ja staram sie nie byc, a Ty jestes zbyt
                  filozoficzno-kargulowatym facetem. Pamietaj o wszytym esperalu. Kosztowal nas
                  zby duzo, bys go zapil. Albo korzystasz z esperalu, albo oddaj panstwu mamone
                  madralo.
                  • Gość: Birbant Re: Do frajera Olusia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.01, 19:33
                    Co to za bełkot hrabio. To Ty pobierasz chyba jakąś chemię bo pociskasz takie
                    pierdoły,że aż się skóra na tyłku marszczy. Idź jeszcze raz na grób Matki
                    Teresy z Kalkuty i módl się zeby Ci wróciła jasnośc umysłu.
                    • Gość: hrabiaa Re: Do frajera Olusia IP: 203.197.123.* 07.11.01, 20:19
                      Nie chlej Birbant tyle. Moj pies nie szczeka tyle,co ty. Czyzbys byl nastepnym
                      w kolejce do fryzjera ? Szkoda mi Ciebie. Jestes za latwym miekiszem.
                      Moze kiedys sie spotkamy.
                      • Gość: Birbant Re: Do frajera Olusia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.01, 20:59
                        Ach te srodki halucynogenne....
                        • Gość: kwasek Re: Do frajera Olusia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 02:27
                          Widzę, że skompromitowany oluś szaleje teraz na forum jako roberto65 z kropką z
                          przodu i próbuje podszywać się pod prawdziwego roberto. Oluś swojego wątku o
                          spadającym nakładzie Wyborczej już nie ciągniesz?
                  • Gość: monil ROlo-nogi cię zabolą!!!!!!!!!!!! IP: *.nat.visnet.pl 11.11.01, 03:58
                    Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Stanowczo za duzo chlejesz Birbamcie.

Nic mnie nie obchodzi wszyty Birbanta esperal
                    wszak to Jego osobista sprawa!
                    Ale chamstwo olusiopodobnych niesmakiem mnie napawa!
                    Nie wiem kto zacz Olo, ale mnie już oczy bolą
                    kiedy czytam jego na tym forum wypociny!
                    Olo - jak PAN HRABIA PISAŁ - NIE ZNASZ DNIA ANI GODZINY!!!!
                    Kiedy wreszcie uwolnimy forum od twej osoby !
                    A - uwierz - mamy swoje sposoby!
                    A nawet , jak się nie boisz,to i tak wiesz, że tu tylko pie...olisz!!!
                    Zatruwasz nam życie ,
                    ale my Cię znamy i należycie wykorzystamy!!!
                    Stąd ma prośba nieśmialą - zbastuj olo,
                    bo Cię nogi zabolą,kiedy będziesz musiał przed moim psem uciekać ,bo
                    on bardzo nie lubi , kiedy z wyprowadzaniem onego się zwleka!!

Pozdrowionka ! :)))))))))))))
                    P.S. Tak mi się jakoś zrymowało.Przepraszam wielce, jeśli uraziłam któregoś z
                    zacnych forumowiczów sumienie i serce! :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka