Dodaj do ulubionych

Bandycki napad pod dyskoteką

20.09.06, 22:22
No jasne że tak! Dolmel jest pełen naćpanych koksów z podwrocławskch wsi.
Obserwuj wątek
    • Gość: imprezowicz Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.akron.net.pl 20.09.06, 22:38
      tez uwazam ze dolmel to najgorszy klub, najlatwiej oberwac- tki klub dla cpunow
      i niewyzytych debili. A ta "slynna" droga na przystanek...
      • Gość: buahahah ciekawe komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:47
        hehehe widac czesto tam bywacie, opowiedzcie wiecej
        • lillalu Re: ciekawe komentarze 20.09.06, 23:07
          To straszne! Człowiek ma złamany kręgosłup. Ktoś, kto to zrobił, powinien dostać
          25 lat więzienia, chociaż i tak tego się już nie da odwrócić. Jakie to
          usprawiedliwienie że bandyta się naćpał extasy? Powinni wreszcie zamknąć ten
          śmierdzący dolmel.
          • Gość: łoj Re: ciekawe komentarze IP: *.e-wro.net.pl 20.09.06, 23:12
            > Powinni wreszcie zamknąć ten śmierdzący dolmel.

I bandyci znikną? Nie, będą bili w innym miesjscu
            • lillalu Re: ciekawe komentarze 20.09.06, 23:18
              Chodzi o lokalizację tej speluny. Kiedyś z ciekawości podjechałam tam autem w
              biały dzień, a i tak miałam wrażenie, że znalazłam się na końcu świata. Ciężko
              mi sobie wyobrazić wracające tamtędy nad ranem piętnastolatki( bo nie
              ukrywajmy-przychodzą tam głównie gó..arze). Myślę że jeszcze nieraz usłyszymy o
              bandyckich wybrykach pod dolmelem. To tylko kwestia czasu. Ale kiedy nadejdzie
              czas na reakcję? Aż ktoś zginie? Bo mam wrażenie że nikt za bardzo nie przejął
              się faktem, iż młody człowiek spędzi resztę życia na wózku inwalidzkim.
              Miłej zabawy!
              • Gość: łoj Re: ciekawe komentarze IP: *.e-wro.net.pl 20.09.06, 23:21
                Jeszcze nie raz jakiś szaleniec jadąc za szybko zabije kogoś na ul.
                Pilczyckiej. Planujesz zamknąć Pilczycką dla ruchu? Ja raczej jestem za tym aby
                wyeliminować szaleńców.
                • lillalu Re: ciekawe komentarze 20.09.06, 23:28
                  Trafiłeś tym porównaniem jak kulą w płot. Ulica Pilczycka to nie miejsce spotkań
                  naćpanych oszołomów ze wsi, tylko dziurawa jezdnia i kilka starych domów. Mówimy
                  o miejscu które jest obecnie super modne wśród gó..arzy, których małe rozumki
                  jeszcze nie zdążyły się na tyle ukształtować, żeby dotarło do nich jak
                  niebezpieczne jest to zadupie, ten szlak nabuzowanych dresiarzy, którzy tylko
                  szukają okazji aby komuś dać w ryj. Miejsce dla dyskotek i klubów jest w
                  centrum, gdzie można w miarę zapanować nad bandytami, a nie wśród starych,
                  nieoświetlonych fabryk.
                  • Gość: łoj Re: ciekawe komentarze IP: *.e-wro.net.pl 20.09.06, 23:40
                    Taki sposób rozwiązywania problemów jaki ty przedstawiasz sprawi że problem
                    przesunie się spod Dolmelu w inne miejsce ale nie zniknie. Połamany kręgosłup
                    będzie miał ktoś w innym rejonie miasta a ty dalej będziesz te rejony zamykać.
                    W ten sposób problem o którym tu mowa nie zniknie tylko pójdzie sobie na inną
                    dyskotekę, którą później ... będziesz chciała zamknąć. Powodzenia!
                    • Gość: rozsadny Re: ciekawe komentarze IP: *.os1.kn.pl 20.09.06, 23:46
                      Przestan kolego pisac takie bzdury bo mam wrazenie ze jestes osoba zwiazana z
                      tym klubem.W centrum miasta nigdy nie zdazylo by sie zeby ktos kogos bil przez
                      20 minut,to sprawa pierwsza,w tamtym roku czytalem na forum jak banda wywracala
                      auta na dachy,ja tylko raz probowalem tam wejsc jak klub otwierali,spieprzalem
                      szybciej niz przyjechalem,takiej szumowiny dawno nie widzialem.Powinni tam
                      wpasc skontrolowac ten klub,wylapali by polowe dilerow z wroclawia.
                      • tia666 Re: ciekawe komentarze 21.09.06, 00:20
                        > W centrum miasta nigdy nie zdazylo by sie zeby ktos kogos bil przez 20 minut...

.... w centrum dresiarze wyrabiaja sie z czasem a te chlopki z pod wroclawskiej
                        wsi to jakies podpierduchy a nie dresiarze
                      • Gość: szuru buru ciekawe komentarze Zamknąć wszystkie lokale na Świ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:24
                        > centrum miasta nigdy nie zdazylo by sie zeby ktos kogos bil przez
                        > 20 minut

www.wrohub.net/index.php?name=News&file=article&sid=241
                        "Dwóch osiłków katowało mojego kolegę. Rzuciłem się na pomoc i wtedy poczułem
                        dźgnięcie - wspomina 23-letni mężczyzna, który został pchnięty nożem w jednym z
                        wrocławskich pubów

Łukasz jest sparaliżowany od pasa w dół. Do szpitala trafił w nocy z soboty na
                        niedzielę prosto z pubu Vulevu przy ulicy Świdnickiej. "

Zamknąć wszystkie lokale na Świdnickiej!

• Gość: szuru buru Re: ciekawe komentarze Zamknąć wszystkie lokale n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:27
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=15921432&a=15921432
                          • Gość: szuru buru Re: ciekawe komentarze Zamknąć wszystkie lokale n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:29
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=38155718&a=38183200
                            • Gość: szuru buru Re: ciekawe komentarze Zamknąć wszystkie lokale n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:30
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=19234300&s=0
                              • Gość: szuru buru Re: ciekawe komentarze Zamknąć wszystkie lokale n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:36
                                miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,2849263.html
                                • Gość: szuru buru Re: ciekawe komentarze Zamknąć wszystkie lokale n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:37
                                  miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,1683277.html
                                  • Gość: szuru buru W związku z powyższymi zdarzeniami zamknąć wszystk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:43
                                    W związku z powyższymi zdarzeniami zamknąć wszystkie kluby w mieście
                                    • Gość: szuru buru Re: W związku z powyższymi zdarzeniami zamknąć ws IP: *.e-wro.net.pl 02.12.06, 10:31
                                      miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3767677.html
                                      W związku z powyższymi zdarzeniami zamknąć Rynek!

Ociekający krwią poraniony mężczyzna pojawił się w środę wieczorem na
                                      wrocławskim Rynku. Pomoc wezwała kobieta, która zauważyła rannego. Jak się
                                      okazało, chwilę wcześniej pił ze znajomymi w mieszkaniu.
                                      Miał głębokie rany twarzy, szyi i klatki piersiowej. Szedł z wyraźnym wysiłkiem
                                      w stronę pręgierza. Zauważyła go przechodząca Rynkiem kobieta. Zawiadomiła
                                      straż miejską. Przyjechała też karetka i policjanci.

- Ranny nie chciał powiedzieć, kto zadał mu tyle ciosów nożem, i upierał się,
                                      że sam załatwi tę sprawę - mówi nam jeden ze świadków zdarzenia.
                                  • Gość: pablo Re: ciekawe komentarze Zamknąć wszystkie lokale n IP: *.um.wroc.pl 21.09.06, 09:58
                                    jak można wyczytać z treści artykułu, byli tam starżnicy miejscy, którzy
                                    zapobiegli tragedii, których nie było prz Dolmelu. Zgodzę się, że sytuacja jest
                                    trudna i zamknięcie dolmelu może wydawać złym pomysłem, ale chodzi o to, że
                                    jest on daleko od entrum i ciężko jest upilnować sam klub i jego okolice.
                                    zwałszcza, że władze wrocławia oszczędzają na nocnych patrolach! W centrum
                                    wszystkie kluby są bliżej siebie i można skutecznie pilnować porządku prz
                                    użyciu mniejszej liczby Policji i straży miejskiej.
                                  • Gość: !!! czy cos sie zmienilo od tego czasu? IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.09.06, 18:32
                                    ...
                                • Gość: pablo Re: ciekawe komentarze Zamknąć wszystkie lokale n IP: *.um.wroc.pl 21.09.06, 10:05
                                  smutne to, fakt - trzeba popracować nad bezpieczeństwem we Wrocławiu. Nadarza
                                  się znakomita okazja - wybory samorządowe. Można wymagać od kandydatów
                                  postulatu takiej poprawy!
                      • Gość: spongebob Re: ciekawe komentarze IP: *.icm.edu.pl 22.09.06, 16:34
                        a wiesz czemu w centrum miasta sie nie zdarzało?Bo w Rynku czy po Swidnickiej
                        patrole lubia spacerowac ale poza Centrum to juz strach... aaa przepraszam poza
                        Centrum też są.. np. pod Ambasadą Niemiecką siedzi policjant w budce
                      • Gość: !!! Re: ciekawe komentarze IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.09.06, 18:28
                        w centrum miasta pod pomnikiem fredry przez 15 minut 2 facetow okladalo sie do
                        krwi, z czego ostatnie 3 minuty jeden masakrowal drugiemu twarz kopniakami.
                        posterunek strazy miejskiej jest 30 metrow od miejsca zdarzenia. kilku ludzi
                        biegnie do posterunku SM i domaga sie interwencji- oficer SM odpowiada "cicho
                        tam k...wa"
                        oficer ten klamal, tak jak BEZCZELNIE KLAMALA RZECZNICZKA SM twierdzac ze na
                        monitorach SM nie widac bylo bijatyki.
                        Widac bylo dokladnie, widzieli to ludzie proszacy o interwencje.

miasto wydalo miliony na oswietlenie rynku i monitoring

nikt nie ponosi konsekwencji marnowania pieniedzy Wroclawian, debilizmu
                        arogancji oficerow SM, narazania zdrowia i zycia Wroclawian.
            • Gość: uzun Re: ciekawe komentarze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.06, 23:28
              Hmm ale co klub ma do tego to wina ludzi że są tacy pojeb.... rodzice nie
              wychowują dzieci to potem rosną takie poje... wyrzutki społeczne, to ze do dK
              chodzą takie koksy to po części wina szefostwa bo nie robi selekcji ale to nie
              ich wina, że koksy wpierdzielają dropy a potem biją każdego za byle gó.. :/
        • Gość: R speluna IP: *.os1.kn.pl 20.09.06, 23:29
          Jakoś mnie kompletnie nie zdziwiła treść tego ten artykułu. Jedynie wiek tych
          „wieśniaków”, bo średnia jest tam 16 lat i ciężko jest spotkać nienaćpaną osobę!
          Gdy zdarzyło mi się tam trafić dawno temu kilka razy (wstyd mi z tego powoduje
          tam kiedykolwiek byłem) w 50% przypadkach widziałem radiowóz policyjny. Raz, gdy
          pobili chłopaka, przyjechała karetka, dwa radiowozy. Pogotowie udzieliło
          chłopakowi pomocy a policjanci powiedzieli, że nie wejdą do środka szukać
          napastników, a dla czego? „bo nie”. Ciekaw jestem, co by było, gdy by wpadła tam
          policja i zatrzymała wszystkich posiadających i będących pod wpływem narkotyków!
          Gdzie ich by ich wszystkich pomieścili? ;-P
          • Gość: zenon p Narkotykowa czarna dziura !!! IP: *.devs.futuro.pl 21.09.06, 00:45
            to speluna i ćpalnia, nikt sie tym nie interesuje, a co weekend odchodzi tam
            ostry handel pigulami i prochami , gazeta powinna wizac ten klub pod lupe !!!!
            nikt nie sprawdza dowodow, 'bawi sie' tam mnostwo niepelnoletnich osob 16 latki
            ot standrad , nawet 13 latki sie zdazaja, regularnie dochodzi do mordobic, ale
            nikt tego najczesciej nie zglasza , zreszta policja jest tam czesto, ale
            widocznie siedza w kieszeni u tego grubego , calego w zlocie ...
            wiekszasc stanowia wlasnie mieszkancy wsi podwroclawskich, ktorzy pzyjezdzaja
            sie wyszalec w miescie ...
            to zakala wroclawia , jedna wielka czarna dziura, narkotyki, prostytucja
            nieletnich, bojki itd kazdy kto tam byl choc raz i ma zdrowe zmylsy nigdy wiecej
            tam nie wraca, bo golym okiem widzi co to za tragiczne miejsce ...
          • Gość: Rafal trenuje WING TSUNG kung fu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 13:44
            chwalic to ja sie nie zamierzam, ale tych leszczy to ja bym w pojedynke zalatwil
    • Gość: Społeczeństwo ------- Społeczeństwo mówi: Oko za oko...! ------- IP: *.e-wro.net.pl 20.09.06, 23:10
      Bądźmy dla nich wyrozumiali i zastosujmy sprawiedliwą karę.
      Połammy im kręgosłupy.
      • Gość: kk071 Re: ------- Społeczeństwo mówi: Oko za oko...! -- IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 21.09.06, 00:37
        Nie było skarg na Dolmel? Buehehehe...
        Gdyby, każdy okradziony/pobity itp obywatel szedł z problemem na Policje to
        statystyki by wymusiły otwarcie komisariatu na Fabrycznej...
        A nikt nie zaprzeczy, że okolica Dolmelu jest kryminogenna - działki, lasy i
        tereny pkp...
        Inna sprawa, że 'bawiący się' w tymże lokalu często nie mają 18 lat, a częściej
        są z okolicznych powiatów...

• Gość: poparcie Re: ------- Społeczeństwo mówi: Oko za oko...! -- IP: 217.153.188.* 21.09.06, 08:40
        i to wszytkim łamać - odpowiedzialność zbiorowa. i jeszce odmóić pomocy
        lekarskiej. tylko trochę chćeci władz i porządeczek jak trzeba.
    • Gość: Mlody z UK. Re: Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.range81-159.btcentralplus.com 21.09.06, 07:28
      Pamietam ten lokal z konca z lat 90 nazywal sie BIG-DISCO tamtego czasu byly
      walki ale nie do tego stopnia teraz jest juz po fakcie czlowiek lezy polamany w
      szpitalu zamknac ten burdel...
    • el_p Re: Bandycki napad pod dyskoteką 21.09.06, 07:54
      Tak to jest, alkohol leje sie strumieniami to i rozum znika. Trzeba umiec pic,
      miec "kulture picia". Do tego ochrona sama prowokuje zajscia wpuszczajac dzieci,
      ktorych miejsce jest w lozeczku a nie w nocnym klubie. Hormony szaleja.
    • ja.behemot Wieśniaki won do remizy!!! 21.09.06, 08:21
      przyjeżdża tu co weekend banda niedouczonych, sfrustrowanych wieśniaków, pokryta
      żelem i znakami firmowymi adidasa itp. Chleją, ćpają te swoje "ekstaski" (czyli
      zwykłe piguły po 3 zł /szt ) a ci co mają więcej "hajsu" łażą po burdelach!!!

I wiem co mówię bo 2 lata pracowałem pod Wrocławiem więc się tego naoglądałem!!!
      • Gość: abruss No to zamykamy ten lokal! IP: *.habeo.pl 21.09.06, 08:36
        Na szczescie centrum miasta jest w miare bezpieczne i jest gdzie posiedziec przy piwku.Wroclaw ma
        zajefajny klimat do zabawy wieczornej, jest duzo klubow, knjapek. Jezdze co tydzien do wawki i jak
        wracam do wrocka to czuje sie po prostu super. Po prostu cos w tym miescie jest. A te knajpe to
        faktycznie powinni zamkac bo bardziej przypomina jakas wiejscka impreze techno niz porzadny
        wroclawski klub. Po prostu nie wpisuje sie w klimat miasta stawiajacego przeciez na studentow i
        wysokie technologie.
        • Gość: pablo Re: No to zamykamy ten lokal! IP: *.um.wroc.pl 21.09.06, 09:08
          a ja wam powiem, niech sie tam wszyscy pozabijają! szkoda chłopaka z połamanym
          kręgosłupem, ale nikt z was nie zastanowił sie, co on tam rabił. Wszyscy
          piszecie o odwiedzających klub wieśnikach, ćpunach, dresach, małolatach,
          prostytutkach... więc powtarzam pytanie kim był i co tam robił ten obecnie
          biedaczyna?
          a tak poważnie (czytaj trzymając się cywilizowanych metod0, w pełni popieram
          pomysł zamknięcia tego czegoś, co niektórzy górnolotnie nazywają "klubem".
          Policja też nie jest bez winy. za co płacimy podatki?!
          albo pomysł nr 2: przenieść klub do zaadoptowanej stodoły popegierowskiej gdziś
          w szczerym polu na terenie gminy oława - niech się biją na własnym podwórku!
          • Gość: asia Re: No to zamykamy ten lokal! IP: *.e-wro.net.pl 21.09.06, 09:21
            Z tego co wiem ( a uczę na wsi) młodzież z podwrocławskich wsi bawi się na
            swoich dyskotekach, których w okolicy nie brakuje. W Dolmelu dominuje
            wrocławska żulia i pozbawione rozumu wrocławskie dzieci.Dziwię się, ze tej budy
            nie zamkną odpowiednie władze. Może o to pytać kandydatów na radnych podczas
            mitingów przedwyborczych.
            • Gość: pablo Re: No to zamykamy ten lokal! IP: *.um.wroc.pl 21.09.06, 09:48
              nie bierz tego aż tak do siebie. pisząc wieśniaki miałem też na myśli
              wrocławskich obwiesiów. Ale prawda jest taka, że do Wrocławia przyjeżdża "na
              imprezę" mnustwo młodych ludzi, którzy ćpają i zapijają się na umór. Wiem, bo
              mam rodzine w jednej z gmin powiatu oławskiego.
              druga sprawa to to, że Dolmel, jak potwierdzają wczesniejsze listy, to
              specywiczne miejsce - taka wrocławska Sodoma, z którą nalezy jak najszybciej
              zrobić porządek.
              nie miałem na myśli wszystkich mieszkańców podrocławskich wsi.
          • Gość: StaTom Re: No to zamykamy ten lokal! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.09.06, 09:45
            Moze mial tego pecha ze akurat tamtedy przechodzil.
            Wcale nie musial tam wchodzic.
            • Gość: pablo Re: No to zamykamy ten lokal! IP: *.um.wroc.pl 21.09.06, 09:52
              może rzeczywiście miał pecha. tylko nie wiem, czy znasz okolice tego miejsca?
              to nie jest miejsce na spacer lub droga dokądkolwiek. jeżeli tam był, to był w
              drodze z albo do Dolmelu. szkoda chłopaka, ale niech jego (niestety) tragedia
              będzie przestrogą dla innych.
              cały wroclaw wie, co się tam dzieje, więc po co się tam zapuszczać?
      • Gość: :-) Re: Wieśniaki won do remizy!!! IP: *.os1.kn.pl 21.09.06, 12:43
        ja.behemot napisał:
        Chleją, ćpają te swoje "ekstaski" (czyl
        > i
        > zwykłe piguły po 3 zł /szt )

Piguły nie są bardzo drogie, ale za 3 zł możesz dostać, co najwyżej Etopiryne od
        Goździkowej. Wiec nie rzucaj pustych zdań jak się nie znasz!
    • Gość: kotek Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.finemedia.pl 21.09.06, 10:06
      byłam tam raz. ten klub to tragedia. tam wszyscy są naćpani, a średna wieku to
      16 lat!!!
      • Gość: gość Re: Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.06, 00:07
        a dlaczego mówicie, że wszyscy są naćpani?? Ja tam często imprezujęale jeszcze
        nigdy nic nie brałem i znam sporo osób które bawiąsietylko na % i sąspokojne w
        DK nie ma tylko ćpunów i koksów są też normalni ludzie, ale wy widzicie tylko
        tych niedobrych nie zauważacie normalnych ludzi i tu jest wasz błąd:/ Nie raz
        dostałem od koksów tylko za to, że nie miałem fajek bo nie pale :/
        • Gość: Nina Re: Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.06, 17:07
          I co? Dalej tam chodzisz i podoba Ci sie? Chyba, ze lubisz zgarniac po ryju...
        • Gość: DK Flashback Re: Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.cpe.nova.is 20.09.19, 13:32
          prawdziwie i obiektywnie napisane ! w tym artykule de facto patrzymy na ogół i towarzystwo tam panujące, a ja tam zawsze chodziłem dla klimatu i niepowtarzalnej muzyki która była grana w prost z tej mistycznej, mrocznej konsoli i wprowadzała człowieka w wyjątkowy stan euforii i wspaniałych przeżyć ... jestem mega farciarzem że było mi dane przeżyć te imprezy, te lata na własnej skórze i usłyszeć tyle wypasionych produkcji na żywo ... nigdy nie było spiny choć sytuacje ryzykowne bywały... współczucie dla tych którzy źle trafili i duże piwo dla wszystkich pozytywnych mordeczek z tamtych lat ! Classic Old Atmosphere - 2019 Flashback
    • Gość: Apasz skoro szukali kogos z ND IP: 62.29.170.* 21.09.06, 10:51
      Skoro szukali kogos z Nowego Dworu powinni podejsc na ND nie mają daleko juz na
      krzyzówce na strzegomskiej napewno spotkają kilku i skonfrontują swoje poglądy ;)
    • Gość: luks Gazeto Wybiórcza przecież tam ZGWAłCILI dziewczynę IP: *.finemedia.pl 21.09.06, 12:13
      PARE LAT TEMU... a tu czytam bzdury ze tam nie ma wielu interwencji...
    • Gość: ja tam bylem Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:47
      taaa jasne Ci ochroniarze z dolmelu tylko woza swoja dupe lanosem po tej drodze
      i jak cos sie dzieje to pierwsi spierdzielaja daleko...policja tez nie
      specjalnie sie interesuje kiedy tam cos sie zaczyna dziac!!!skandal!!!posmiewisko!!!
    • Gość: Wrocławianka22 Dolmel powinnien być zamknięty!! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 21.09.06, 13:04
      Ten klub to siedlisko narkomanów!
      Aby tam wejść trzeba mieć 16lat mini i dekold najlepiej jeszcze być blondyną!
      Pijana i naćpana dzieciarnia.
      Wielu dilerów tam się kręci.
      I było już tam 12gwałtów (albo i wiecej tylko nikt nie pisze)
      I zawsze ale to ZAWSZE są tam jakieś bójki!!
      Ten klub powinnien być już dawno zamknięty!!
      • Gość: won Re: Dolmel powinnien być zamknięty!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.06, 14:04
        zgadzam sie , zniszczyc w popiół ten wieśniacki klubik . Im mniej takich miejsc
        tym będzie bezpieczniej . Byłem tam raz bo jakieś szkoły robiły impreze i też
        natrafiłem na niezłą rozpierduche . A ochroniarze tam to też chyba ziomkowie
        tych co tam chodzą .
    • Gość: Wrocławska A kto pamięta Origami ? Tam to się działo ! IP: *.e-wro.net.pl 21.09.06, 17:44
      A kto pamięta Origami? Tam to się działo! Dolmel przy Origami to knajpa dla
      grzecznych dzieci.
      • lillalu Re: A kto pamięta Origami ? Tam to się działo ! 22.09.06, 00:02
        Ja mieszkam rzut beretem od byłego Origami. Teraz tam jest postkomunistyczna
        pizzeria.
    • Gość: x Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:20
      melina dla debili i tyle
    • cclement Ja ich wyleczę! Wszak mam facha w dłoni! 21.09.06, 18:29
      Ja ich wyleczę! Wszak mam facha w dłoni!
      • Gość: bea Re: Ja ich wyleczę! Wszak mam facha w dłoni! IP: *.magma-net.pl 28.09.06, 22:38
        Co za idiotyczny nik, może NIKT? ;)
    • wielki_garownik Zlikfidować! A nasz Leszek Czarnecki wybuduję nową 21.09.06, 18:54
      Zlikfidować tą spelunę! A nasz Leszek Czarnecki wybuduję nową dyskotekę,
      lepszą, największą w Polsce! Może będą nawet tańczyć dziewczyny na rurkach a
      dresy won!
    • Gość: yaho Re: Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 23:03
      To klub dla wieśniaków i małolatów, a tych bandytów (czyt. debilów) powinni do
      pracy społecznej zagonić, jak nie mają co robić
      • Gość: mikkii co za debile!!przecież nigdzie nie dostaniesz tak, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 07:48
        jak w dolmelu.tam liczy sie tylko drops,obwód bicepsa,białe rekawiczki i
        gwizdek i kto komu bardziej wpieprzy.a najlepsze jest to ze jak pociskaszprzez
        miasto i wchodzisz w uliczke jakąś to policja kima w kącie w podwórzu żeby ich
        nikt nie widział,a ty się martw jak cie klepią
        • Gość: nie zgadniecie! Re: co za debile!!przecież nigdzie nie dostaniesz IP: *.e-wro.net.pl 24.09.06, 04:44
          No to widze że kolega dawno nie był w Dolmelu...białe rękawiczki masz nawet w
          tak ekskluzywnym klubie jak W-Z, a nacpanych ludzi nie ma w W-Z ? Housowe
          Czwartki to poprostu raj dla "narkomanów" a szczególnie jak grają DJ-e którzy
          lubią grac tzw. VIXE...nie będe tu podawał pseudonimów artystycznych tych DJ-i
          ale chyba wszyscy tam grają taką muzyke,a pozatym w dolmelu już dawno nie
          słyszałem gwizdka a białe rękawiczki to można policzyc na palcach jednej ręki
          :]...i własnie tak sie znacie na tym klubie...pie..cie takie głupoty że aż
          głowa boli nie wstydze się tego że chodze do Dolmelu co tydzień,piątek i
          sobota...i nie chodzi tu o balowanie...to co tutaj piszecie to poprostu jakieś
          bajeczki... moge się założyc że 50% wypowiadających się tutaj nigdy nie było w
          Dolmelu...
          12 gwałtów (śmiech na sali) może jeszcze powiesz że już zabili z 20 osób ?
          śmieszni jesteście wszyscy... dowody są sprawdzane jeśli jest podejrzenie że
          osoba nie ma ukończonego 18stego roku życia...a to że tak się stało to tylko i
          wyłącznie wina tych gburów ze wsi którzy przyjeżdżają co sobote...aż mi ich
          szkoda, ale to nieważne...dzisiaj np. była policja...co prawda po cywilnemu ale
          odrazu można poznac że to władza...także nie piszcie już takich głupot na temat
          tego klubu... zapraszam do Dolmelu :]
          • Gość: martula Re: co za debile!!przecież nigdzie nie dostaniesz IP: *.devs.futuro.pl 24.09.06, 13:57
            dokladnie tez tak mysle.... nie bede nic dodawac wszytsko było powiedziane...
            fakt czasami Ci nacpani ludzie nie mysla co robia... ale bywa tak jest wszedzie
            nie ma klubu gdzie 100% ludzie nie było by nacpanych tylko bawili by sie na
            alkoholu nie ma takiej opcji ! zawsze znajdzie sie jakis naćpaniec... nie
            uspraweidzliwiam tych ludzi ktorzy pobili te osoby bo nie ma dla nich
            usprawiedliwienia... niech gnija gdzies we wrocławskiej celi! ale takich bujek
            nie uniknie sie... bo alkohol i jeszce gorzej dragi uderzaja do głowy wtedy nie
            mysli sie racjonalnie... kazdy z nas napewno był pod wpływem alkoholu bardzij i
            wie co to znaczy... hmmm juz wiecej nic nie napisze....
            • Gość: nie zgadniecie! Re: co za debile!!przecież nigdzie nie dostaniesz IP: *.e-wro.net.pl 24.09.06, 18:06
              a tak w ogóle to ten redaktor co robił ten artykuł to widac że jakiś lewy
              jest... po pierwsze klub jest otwarty w piątki i soboty ,a nie soboty i
              niedziele... a po drugie całe to zajscie nie miało miejca pod Dolmelem tylko
              przy TGG (Legnicka/Zachodnia) a przecież tak niedaleko jest komisariat na
              Trzemeskiej ? i co Wy na to ? gdyby nie to że mój kolega zadzwonił po policje to
              pewnie by było jeszcze gorzej, także skończcie już ten temat i dajcie spokój z
              pisaniem takich głupot na temat tego klubu !
              • Gość: oko Re: co za debile!!przecież nigdzie nie dostaniesz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.06, 20:14
                dokładnie tak jak mówisz :) Od kiedy to DK jest w niedziele otwarte?? Ten
                redaktorek to chyba ma jakieś złe informacje albo po prostu pisze co chce
                ściema namaxa moze i ktoszostał pobity ale skoro nie pod DK to po jaką choilere
                pisze że pod DK doszło do bijatyki ?? Owszem przed dolmelem jest mnóstwo takich
                zająść ale skoro tym razem został ktoś pobity w okolicach TGG to czemu nie
                można napisać, że pod TGG zostało napadnietych kilka osób przez bandytów którzy
                wracali z wrocławskieego klubu dolmel od razu inaczej to brzmi i nie ma tam
                żadnego przekłamania !!! A co do policji to chyba nie płaci im sieza opierd...
                i siedzenie na krzesełku tylko interweniowanie bo po to są żeby strzegli
                porządku na ulicach !!! Wiec niech psiarnia zacznie reagować i w koncu zajmie
                się tą chołotą i to nie chodzi tylko o dolmel ale o blokersów którzy zamiast
                znaleźć sobie jakieś zajęcie uprzykrzają życie innym :/ Pozdro dla wszystkich
                normalnych
    • Gość: zołza Re: Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:50
      Tylko , że z tego co wiem,ci pobici to byli dwaj faceci ok.30-tki.
    • Gość: ??? Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.06, 22:51
      Boże co wy za gŁupoty wygadujecie.. az się czytać nie chce... z tragedi robicie sobie jedną wieLką sensacje..:-/ jesteście tacy gŁupi czy tyLko udajecie.. w kazdym kLubie ćpają piją i sie leją.. tyLko tam Wam to pasuje bo jestescie wśród nich aaa no i oni sa peŁnoLetni i im woLno czyż nie tak? POMYŚLCIE to nie boLi.. to wszystko zaLezy od ludzkiej psychiki a nie od kLubu w jakim sie przebywa.. Ci koLesie równie dobrze mogLi to zrobić w każdym innym kLubie.. jak metropolis, wz, radiobar czy jaki koLwiek inny... nigdy nei byLiście świadkami zadymy? prze dktórym kolwiek z tych kLubów? ha.. !! na pewno byLiście... więc przestańcie pisac takie bzdury !! i zacznijcie się Leczyć !!
    • Gość: ona Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:18
      to jest tragedia..koszmar jakis..niech zamkna ten klub bo wkoncu naprawde moze
      jak za jednym razem skatuja 10 osob polowa znich nie przezyje to wtedy albo
      bedzie tam stala psiarnia albo wreszcie zamkna ta spelune..wogole to zasrany
      obowiazek naszej madrej policji miec patrol w nocy,nic innego nie maja kundle
      do roboty,wiedza jaki jest dolmel,jakie jest tam dojscie,ze chodza tam malolaty
      i same scierwiska,okazja czyni zlodzieja,tylko zeby skutkiem tego byla tylko
      kradziez to jeszcze by sie machnelo reka,bo teraz w bialy dzien mozesz sie
      pozbyc np koma,ale tam powinien stac ten jeden je**** radiowoz nic by sie nie
      stalo a juz napewno 80% z tych "szukajacych wrazen" by zrezygnowalo z zabawy
      lamiania kregoslupa,a to pozostale 20% daloby sie zlapac..samo dojscie do
      tego "klubu" jest koszmarne,chodzilam tam kiedys i wiem co tam sie dzieje,wiele
      razy widzialam znudzonych spocuchow w dresiorach z 4 paskami ktorzy szukali
      dymu i komu by tu w zeby dac..niektorzy tam w srodku co sie bujaja to nieraz
      mialam wrazenie ze to podstawieni panowie do dodatkowych atrakcji tego klubu bo
      nie zawsze bramka sie zjawia w pore,kiedy koles badz dziewczyna :O ma
      rozjechany leb badz lezy nieprzytomny na glebie skopany i caly we krwi..takie
      mam zdanie o tym klubie-psuje okropnie opinie Wroclawia,wogole powinni to
      miejsce jakos zastrzezyc i nigdzie nazwy nie podawac,niech chodza tam Ci stali
      bywalcy niech oni sie tam pozabijaja,a nie przyjzie taki nieswiadomy chlopaczek
      chcacy sie pobawic bo slyszal ze niezla muzyka leci i panny robia laski za
      browara a tu baaaang baaang wroci ale karetka a obudzi sie ale z lekarzem przy
      wyrze-ktory uswiadomi ze wlasnie ostatni raz w zyciu stal o wlasnych nogach i
      ze nigdy juz nie pobawi sie w zadnym klubie,ze jest przybity do wozka do konca
      zycia a pancio ktory mu w tym pomogl siedzi sobie wlasnie teraz pod swoim
      blokiem i pewnie rozdziela fete do workow smiejac sie od ucha do ucha i
      analizujac z kolegami jak to ostatnio fajnie sie prawie kogos zabilo pod ich
      ukochanym Dolmelikiem..:/// zamknac to i tyle !!!! przepraszam za wulgaryzmy
      ale nie moglam sie powstrrzymac ;///
    • Gość: MArta88 szlammm.... IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 24.09.06, 12:10
      co wy tu piszecie...ja do Dk przechodziłam 1.5 roku tyfdzien w tydzien i jedyne
      slowo jakie mi sie nasuwa,slyszac Dolmel-to melina!co za głupoty,tam żadnych
      dowodów nie sprawdzaja,tam chodza dizeci od 13tego roku zycia!tam tylko
      boki ,ćpanie i picie alkoholu!! niestey tak zszedł na psy ten klub,ze
      powinni go zamknac jak najszybciej ,bo i tak wszyscy madrzy ludzie juz dawno
      tam nie chodza,ja jestem tego zywym pzykładem:)
      • Gość: maroko Re: szlammm.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.06, 13:24
        z Tego co widze to masz zaledwie 18 lat więc jak chodziłaś do DK t obyłaś
        małolatą więc co Ty za głupoty opowiadasz?? Wyśmiewasz 13 latki skoro byłas od
        nich starsza zaledwie rok lub dwa buahaha to masz ładnie w bani. Owszem dolmel
        to melina ale czemu twierdzisz ze wszyscy którzy tam chodzą to idioci?? Wszyscy
        widzicie tylko tych po..ych ludzi a nikt nie widzi tego, że są tam osoby
        normalne które przychodzą sie pobawic nie szukając zaczepki. Po za tym
        stwierdzenie że wszyscy tacy są jest śmieszne to tak samo jak ktoś z zachodu
        powie że Polska to kraj imbecylów i co to będzie oznaczaćże wszyscy są
        imbecylami ?? Napewno nie więc zanim coś napiszecie zastanówcie się dwa a
        czasem nawet z 20 razy i dopiero coś komentujcie.
    • Gość: bla bla bla Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.brochow.net 24.09.06, 23:18
      LoL ten artykuł jest poprostu świetny !!Prawda jest prawdą. Ten klub schodzi na
      psy!!Stały bywalec tego klubu tego nie zrozumie dopoki sam nie przezyje takiej
      tragedii na wlasnej skorze .. jestem ciekaw jakbyscie sie czuli gdyby Wam<stalym
      bywalcom> ktorzy jak widac bronia tego klubu, przyadarzylaby sie taka sytuacja!!
      Problem polega na tym ze ciezko na tym zadupiu o wszelka interwencje!!Ćpanie
      jest wszedzie!! Ale nie kazdy ma do niego tak latwy dostep jak w dk!! Chodzi tu
      o dzieci ktore maja to na wyciagniecie ręki!!Raz jak juz wspominano wstep maja
      normalnie dzieci!!Choćby nawet na stronie dk obwieszczone imprezy typu "kinder
      party".Smieszne!!Właścicielowi klubu zalezy wylacznie na zbiciu jak najwiekszej
      kasy !! Nie mowie ze chodza tam sami idioci albo cos w tym stylu!! ale trzeba to
      przemyslec !! Kazdemu z was moze sie to przydarzyc!!i nie tylko w tym klubie
      oczywiscie. generalnie chodzi mi tu o malolaty ktorzy sie jaraja ze wchodza na
      dyskoteke i moga napic sie piwa a potem pochwalic w gimnazjum kolegom i
      kolezankom!!Moglby byc lepszy ten klub o wiele !! Ale nie jest.I szybko nie
      bedzie.Gwałty !! Skad wiecie ile ich bylo ? Jestem pewien ze wiele, tylko nie
      byly one poprostu zglaszane!!Zgadzam sie calkowicie ze jest to speluna i
      nalepiej zeby to byl koniec tematu !! Kazdy ma swoje zdanie !
      • Gość: lybak Re: Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.skydsl.de 25.09.06, 01:50
        Zdjecie pana Marcina Rybaka jest na billboardach reklamujacych GW w miescie.
        Twarz wiele wyjasnia:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • janosik6 Re: a gdzie nie napadaja w pomrocznej ? 25.09.06, 16:44
          Gdzie nie pija ?
          W jakij dyscotece czujecie sie bezpieczni ?
          Dlaczego ilosc gosci rownma sie czasami ilosci goryli ?
          Nie zapominajcie w jakim kraju ciagle zyjecie.
          Czasami widze ze zaczyna wam sie pierdzielic i myslicie ze mieszkacie gdzies w
          niemczech czy holandii np.
          A niestety wy mieszkacie w dalszym ciagu w bandyckiej polsce gdzie bandzior
          bandziora pogania , w bialy dzien morduja sie po ulicach,napady w bialy dzien
          to normalka.
          Klub Dolmel o ile mnie pamiec nie myli byl juz ponad 30lat. sam tak kiedys jako
          malolat dostalem lanie i cale szczescie cyganie tam bawiacy wyratowali mnie z
          rak bialych oprawcow..
          A tylko dlatego ze moja panienka nie chciala zatanczyc z takim ciulem na..ym
          jak stodola...
          Byly to lata 70 kiedy pracowalemw Pa-Fa-Wag-u, za miedza.
          I pytam sie dlaczego zamknac ? dlaczego nie wyslac tam patrole policjantow w
          koncu od tego sa.
          dlaczego policjanci maja walesac sie po czystych ulicach a te pijackie poprostu
          olewaja , dlaczego ?
          dlaczego przyjmoja do policji gosci bez jaj ?
          dlaczego dzisiajsi policjanci jedynie co potrafia dobrze zrobic To ?To ?
          To !!!!...modlic sie !!!!!!!!!!tak jest ..modlenie im dobrze wychodzi i
          kleczenie przed klecha a juz o waleniu lbem po podlodze nie wspomne..
          Dlaczego tam gdzie zawsze jest rozruba nie widze policjanta ?
          Dlaczcego policjanci zazwyczaj przyjezdzaja po , kiedy juz jest po ptokach ?
    • Gość: A Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.e-wro.net.pl 26.09.06, 10:58
      Że to melina ... to żadne odkrycie.
    • Gość: ja już wiem kto Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.06, 16:11
      Tak to jest w Polsce... Rzucił bronę i popędził do klubu się bawić, bo słyszał
      że tam ino lepiej niż u Jontka w stodole.
    • Gość: gośc Bandycki napad pod dyskoteką IP: 62.233.177.* 26.09.06, 16:23
      Powinni zamknąć tą wylęgarnie Ćpunów w pizdu !!!!!!!!!!!!! Pieprzone wieśniaki
      • Gość: morning.calm Re: Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 17:08
        Lepiej zeby nie zamykali, bo sie rozejdzie cala ta melina po normalnych
        lokalach, a tak niech sobie tam siedza. Proponuje zaprosic tam jakas mega
        gwiazde burackiej muzyki (also known as wixa), zrobic wstep za darmo, zeby sie
        ich jak najwiecej zeszly i wysadzic w powietrze razem z tymi poldebilami w
        bialych rekawiczkach i gwizdkami w ustach.
        Pozytek by byl przynajmniej dla wroclawskiego spoleczenstwa.

antywixa!
        • Gość: oko Re: Bandycki napad pod dyskoteką IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.06, 18:31
          haha to masz ładnie narypane w głowie w DK teraz nie ma vixy . Na palcach
          jednej ręki można policzyć osoby noszące rękawiczki o gwizdkach nie wspomnę w
          WZ jest dużo większa vixa bo tam grana jest muza w stylu C Boola a jak nie
          wiesz co w DK jest grane to sie nie wypowiadaj !!
    • Gość: Bllondyna Bandycki napad pod dyskoteką IP: 213.199.197.* 28.09.06, 22:27
      Jak można pisać takie głupoty?! Menelnia to podłe określenie ponieważ w każdym z
      klubów w całym Wrocławiu, Dolnym Śląsku, Polsce, Europie, Świecie był, jest i
      będzie alkohol. Poza tym jak można oceniać klub patrząc tylko na kilku ludzi,
      którzy w tym czasie równie dobrze mogli być w zupełnie innym klubie?! Poza tym
      takie napady zdarzają sie wszędzie tj. nie tylko po imprezach odbywających się w
      klubach ale także w innych miejscach, a czasami się słyszy, że dochodzi do nich
      nawet w biały dzień! Wiec nie rozumiem na jakiej podstawie tak surowo oceniono klub!
      • cytrynowe_pole Re: Bandycki napad pod dyskoteką 29.09.06, 00:04
        Gość portalu: Bllondyna napisał(a):
        Poza tym
        > takie napady zdarzają sie wszędzie tj. nie tylko po imprezach odbywających się
        > w
        > klubach ale także w innych miejscach, a czasami się słyszy, że dochodzi do nich
        > nawet w biały dzień! Wiec nie rozumiem na jakiej podstawie tak surowo oceniono
        > klub!

Dlaczego tak bronisz tego miejsca? przecież tam naprawdę nie chodzi elita, chyba
        sama to przyznasz... Ja nie chcę się wdawać w dyskusję, nie będę podawała ile
        procent młodzieży czy wręcz dzieciarni chodzi tam nawalonych albo po
        narkotykach, a ile jest czystych,bo tego nie wiem... Wiem tylko, że gdy pierwszy
        raz weszłam do DK, ponieważ zostałam zaproszona na imprezę urodzinową, to po 15
        minutach jakaś gó..ara przechodząca obok mnie tak po prostu zwymiotowała mi na
        spodnie.... Uwierz mi, więcej tam nie wejdę... I nie mów mi, że mogło mi się to
        przytrafić w WZ czy P1, bo chodzę tam bardzo często i NIGDY nikt nie zrzygał się
        wprost na mnie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka