Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:19 moja koleżanka stosuje i zrzuciła już w 2 tygodnie 3 kg a była bardzo tłusta! co myslicie o tej diecie?czy ktos ma jakies doswiadczenia z nią?napioszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel myślimy, że 28.06.05, 13:53 właściwszym forum będzie któreś z kategorii Diety. wybierz sobie: forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=2152620 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: DIETA KOPENHACKA-CO MYSLICIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:44 "zrzuciła już w 2 tygodnie 3 kg a była bardzo tłusta" To jak? Zrzucenie 3 kg sprawiło, że juz nie jest "tłusta"? Albo ściemniasz, albo źle się wyraziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdth Re: DIETA KOPENHACKA-CO MYSLICIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:15 ja jestem 3dzień na tej diecie już po raz drugi, ale za pierwszym razem to była porażka bo nic o niej nie wiedzialam, teraz trafiłam na forum www.sfd.pl/temat85833_strona1/ jest dużo stron, ale warte są przeczytania odpowiedzi tylko autora wątku, więc nawet szybko leci jak się selekcjonuje ; ) teraz jak przeczytałam to wszystko i już wiem co jest w tej diecie wazne to czuje sie na niej świetne, wyniki też są rewelacyjne (co nie znaczy, że nie brakuje mi chipsów czekoladek itp bo czasem to co jest w jadłospisie to nie może mi przez gardło przejść) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: DIETA KOPENHACKA-CO MYSLICIE? IP: 83.168.120.* 28.06.05, 19:20 a ja ci powiem tak... takie diety sa dobre jesli chcez schudnac np przed zblizajaca sie impreza czy podobnym wydazeniem na dluzsza mete proponuje racjonalne odrzywianie sie i ograniczanie kalorii. po monodietach czesto nastepuje efekt jojo poniewaz najczesciej i tak wracamy do naszych przyzwyczajen zywieniowych z przed diety. tak wiec proponuje warzywka owoce rybki chude miesa a nawet ryz makaron czy ziemniaczki tylko w rozsadnych ilosciach i jesc minimum 5 razy dziennie i cwiczyc. dobre sa np metody odtluszczania zup, sosow czy nawet kanapek. kanapka bez masla smakuje prawie tak samo, do dan ze smietano dodajemy kefiry lub jogurty naturalne, tluszcz z zup zdejmujemy po ochlodzeniu ich. naprawde skutkuje i nie ma ef. jojo a i na slodycze czasem mozna sobie pozwolic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniger Re: DIETA KOPENHACKA-CO MYSLICIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:23 Zgadzam się w zupełności. Schudłam 4 kg, ale cieszyłam się b. krótko. Szybko się wyrównało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdfg Re: DIETA KOPENHACKA-CO MYSLICIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:38 no cóż, to chyba oczywiste że jak się pomęczę 2tygodnie a później zaczynam wpieprzac wszystko jak leci to się jojo robi :\ Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: DIETA KOPENHACKA-CO MYSLICIE? 28.06.05, 20:19 Ta dieta jest nic nie warta na dłuższą metę - odwadnia tylko organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska Re: DIETA KOPENHACKA-CO MYSLICIE? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.05, 20:37 odradzam, jesli nie masz zamiaru na stale zmienic nawykow zywieniowych. jesli po diecie zaczniesz jesc, jak wczesniej- szybciutko sie utuczysz. ja ciezko przeszlam ta dieta, zle sie czulam,mialam zawroty glowy. powylazily mi wlosy i nie wrocily, jak dotad. schudlam ladnie, ale po dwoch miesiacach nie bylo juz sladu, wszystko wrocilo do normy. nie powtorze tej diety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia wytrzymalam pol dnia a potem sie najadlam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:49 schudlam 15 kg w 4 miesiace nie glodowalam opracowlam sobie wlasna diete zachciankowa teraz mam niedowage :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Mi Re: wytrzymalam pol dnia a potem sie najadlam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 23:31 trzeciego dnia zemdlałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: wytrzymalam pol dnia a potem sie najadlam :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.05, 23:43 napiszesz coś więcej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
karioka1985 Re: DIETA KOPENHACKA-CO MYSLICIE? 28.06.05, 23:36 mogłabyś przynajmniej sprawdzić jak to się pisze - kopenhaska. Odpowiedz Link Zgłoś