monian 26.09.06, 13:30 Jakby panstwo mieli w mieszkaniu sprawna,jeszcze dzialajaca pralke,ktora jest wam zbedna,prosze o kontakt 0509 693615. z gory sedecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Walgodechą Re: Przyjme pralke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:36 Przyjmę stówę - bilet Narodowego Banku Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarus Re: Przyjme pralke IP: *.e-wro.net.pl 26.09.06, 21:25 Gdyby komuś zalegały dwie stówy (albo więcej), to ja przyjmę tą drugą stówę (w zasadzie oceniam swoje możliwości w ten sposób, że jestem w stanie przyjąć dowolną ilość stówek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renissa Re: Przyjme pralke IP: *.os1.kn.pl 26.09.06, 22:01 Nie wiem, czemu się naśmiewacie, czy to takie dziwne, że ktoś szuka sprawnej pralki za darmo? Wiecie, jak ciężko się pozbyć sprzętu, który jest jeszcze sprawny, ale akurat mieliście ochotę na nowy model? Uważam, że takie ogłoszenia mają sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zane Re: Przyjme pralke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 01:39 Nikt nie mówi, że nie mają. Ale ogłoszenia, że ktoś przyjmie stówę, lub dwie, lub dowolną ilość chyba też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Przyjme pralke IP: *.telsat.wroc.pl 28.09.06, 07:34 Jakoś nie znam osoby, która miałaby problem z pozbyciem się stówy:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakis.ktos No to ja jestem pierwsza !! 28.09.06, 07:36 Ja mam bardzo duży problem z rozdawaniem piniędzy :), natomiast nie mam żadnego jesli chodzi o przyjmowanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
jakis.ktos Re: No to ja jestem pierwsza !! 28.09.06, 15:52 aha nie mylić rozdawania z wydawaniem, ponieważ z tym tez nie mam problemów od strony psychicznej gożej ze strona fizyczną powyższej czynności :D Odpowiedz Link Zgłoś
jakis.ktos Re: No to ja jestem pierwsza !! 28.09.06, 15:53 oczywiście ma by "gorzej" nie "gożej" Odpowiedz Link Zgłoś