kontonaspam 04.10.06, 00:41 Mam nadzieję, że nie zabraknie na cmentarze żołnierzy armii radzieckiej. Polityka polityką, wodzowie wodzami, ale tam leżą zwykli ludzie, których los wysłał do armii czerwonej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heraldek Dlaczego Armia Czerwona nie wziela nieboszczykow.. 04.10.06, 01:07 .....juz 60 lat od wojny minelo i czas wyslac tych gierojow skad przyszli i zagospodarowac to miejsce dla zywych.... Z ekshumacja moga byc problemy, bo od nich wciaz jeszcze wodka smierdzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
zupper czasami heraldek 04.10.06, 14:37 miałem wiele watpliwości czy sa ludzie bez mózgu. Dzięki twojemu postowi tych watpliwości bezapelacyjnie się pozbyłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RW-żołnierz Re: czasami heraldek IP: *.chello.pl 04.10.06, 15:13 Trzeba stwierdzić,że "heraldek" jest nieprzyjemnie złośliwy w swojej wypowiedzi,a przecież każdemu zmarłemu,przysługuje należny szacunek! Może kiedyś i jego szczątki,los sprawiedliwie oceni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyheraldek Re: czasami heraldek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:52 Heraldek to taki ramboy z Arizony. Czerepy baranie wpiernicza to i BSE pomału się rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heraldek A gdzie sa cmentarze Wehrmachtu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 23:22 ....to tez w wiekszosci bylo prosci zolnierze.... >> a przecież każdemu zmarłemu,przysługuje należny szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
zupper A gdzie sa cmentarze Wehrmachtu....a są.. 05.10.06, 08:03 I jeszcze nasi żołnierze pełnią przy nich warty honorowe ! Widzisz heraldek by o czyms pisać trzeba mieć po prostu o tym pojęcie.A cmentarz bez względu na jego lokatorów - obligatoryjnie wymaga szacunku, choćby z tego względu, że z pewnoscia nie do pochowanych należał wybór pochówku w większosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ossad Cmentarze wojenne będą uporządkowane IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.06, 18:02 Oto jak to naprawdę wygląda: www.wiadomosci24.pl/artykul/dewastacja_cmentarza_zolnierzy_radzieckich_we_wroclawiu_7314.html szkoda, że GW nic nie wspomniała o tym artykule, bo link był wyslany do redakcji Odpowiedz Link Zgłoś