Dodaj do ulubionych

Wkurzają mnie tu niektóre osoby...

04.10.06, 11:53
Tak jak teatr, kino i kosciół to forum jest do odpowiedniej grupy osób. A
jeżeli jakis gó..arz nudzi się w domu to proponuje, żeby kreskowki pooglądał
zamiast pisać bzdury. Czasem człowiek chce się czegoś dowiedzieć i zadaje
poważne pytanie a odpisuje mu banda przygłupów. Czytam już któryś raz takie
posty i szlag mnie trafia. Więc jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to
zmiataj do zabawek a nie osmieszasz się przed normalnymi ludzmi chcacymi w
spokoju porozmawiać na poważne tematy.
Obserwuj wątek
    • Gość: czaie Re: Wkurzają mnie tu niektóre osoby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:55
      te, malolat, nie pisz bzdur
      • Gość: gosc Re: Wkurzają mnie tu niektóre osoby... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:57
        To forum to taka ulica, rynsztok gdzie krążay pełno huliganów lubiących cos spsocić.
        • Gość: tak Re: Wkurzają mnie tu niektóre osoby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:02
          policje wynajac i scigac huliganow, jak w chinach
    • romek.zlomek angie07 04.10.06, 14:11
      angie słuchaj coś sie stało doła masz ?? spokojnie, czasem rzeczywiscie odpowiedzi nie na temat ale....... ja miem zeby zaraz szlak mnie trafiał ?? fajnie sie pośmiać chyba nie ?? np. kapitalne wątki o metrze :D dla części idiotyzm a dla częsci dobra zabawa :) i niekoniecznie maja po 13 lat ich autorzy
      także wyluzuj złotko
      • ksenos Re: angie07 04.10.06, 14:23
        dokładnie-wyluzuj-zwłaszcza jak stoisz w korku-he,he
        • hubsol Re: angie07 04.10.06, 14:52
          Ona pisze to napewno z metra.
          Teraz są tam dobre WiFi. Wczoraj sam korystałem z łącza w metrze.
    • Gość: nasi Re: Wkurzają mnie tu niektóre osoby... IP: *.akron.net.pl 04.10.06, 15:40
      nie odpowiadaj na ich posty i ich nie czytaj, masz to przecież w ustawieniach
      swojego nicka. Na ulicy też przecież nie reagujesz na głupie teksty jakiś smarkaczy.
    • Gość: m Re: Wkurzają mnie tu niektóre osoby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:46
      konkrety-nazwiska...:)
      • Gość: angie07 Re: Wkurzają mnie tu niektóre osoby... IP: *.e-wro.net.pl 04.10.06, 17:00
        Gość portalu: m napisał(a):

> konkrety-nazwiska...:)

Np Rafis
    • Gość: Troll Re: Wkurzają mnie tu niektóre osoby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:55
      Angie. SMUTASÓW TEŻ KOCHAMY.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka