aniel 10.11.01, 11:50 okazało się,że jest tu nas, bab, strasznie dużo. Proponuję spotkanie w niedzielę 18 listopada ok.16 we Francuskiej. Co wy na to? Dajcie znać, to zarezerwuję stolik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
repo Re: Spotkanie Forumowiczek 11.11.01, 16:32 Będę na pewno. Masz na myśli cafe de france, tak? Pozdrowienia. Mam nadzieję, że będzie nas więcej niż dwie kobitki, ale niezależnie od tego rezerwuję czas i dobry humor. Odpowiedz Link Zgłoś
ninus Re: Spotkanie Forumowiczek 11.11.01, 19:03 Heh, ja tu siedze za krotko wiec raczej sie jeszcze na takie spotkanie nie kwalifikuje :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.01, 19:11 to ja też się na to spotkanie zpowiadam :) mam nadzieję, że będzie nas więcej niż 3 :) i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: Spotkanie Forumowiczek 11.11.01, 19:42 Klamka zapadła , niedziela, Francuska g.18 , tak ??? Jaka lokalizacja, moje ulubione schodki tuż...tuż.. :)) Dopisuję się do listy ! (na razie ołówkiem ,mam nadzieję,że nic się nie zmieni..) Ninus ! Ty nie grymaś, tylko przyjdż. To ile nas do pieczenia chleba już 5 ! Bravo ! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: Spotkanie Forumowiczek 11.11.01, 19:44 ..oczywiście g. 16 ! a 18.XI. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ninus Re: Spotkanie Forumowiczek 11.11.01, 21:01 ##wera## napisał(a): > Ninus ! Ty nie grymaś, tylko przyjdż. Nie obiecuje, zobacze jak uda mi sie przezyc piatkowy i sobotni wieczor :) Tylko jest jeszcze jeden problem : ja nie wiem gdzie jest ten lokal, w ktorym ma sie odbyc spotkanie :)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Spotkanie Forumowiczek IP: 192.168.0.* 12.11.01, 00:10 ninus napisał(a): ja nie wiem gdzie jest ten lokal, w ktorym m > a > sie odbyc spotkanie :)))) tuż obok przejścia na Świdnickiej-gdy z niego wychodzisz (idąc od Rynku w stronę Opery) od razu po lewej stronie masz "francuską" wstępnie zapowiadam swoją obecność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.11.01, 13:02 Dziekuje, juz kojarze to miejsce :) Prawdopodobnie pojawie sie rowniez, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 19:44 nie za mały lokal, bo ja też chętna i zapalić można Odpowiedz Link Zgłoś
maga_22 Re: Spotkanie Forumowiczek 12.11.01, 00:05 Czy można? Ja też się chętnie piszę na spotkanie. Nocne pozdrowionka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.01, 16:31 wygląda na to, że spotkanie będzie dość kameralne. jak się mamy zamiar rozpoznać? i pozdrawiam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: Spotkanie Forumowiczek IP: 10.71.0.* 13.11.01, 18:29 czy przebranym w damskie fistaszki można przyjść??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Spotkanie Forumowiczek IP: 192.168.0.* 13.11.01, 22:44 Gość portalu: sew napisał(a): > czy przebranym w damskie fistaszki można przyjść??? strój z "fistaszków" może być ciekawy,ale nieco drapiący... :) ale jeśli masz oryginalne damskie FATAŁASZKI, to serdecznie zapraszamy ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.01, 09:23 Sew! Koniecznie przyjdź w sukience Agi! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: Spotkanie Forumowiczek IP: 10.71.0.* 14.11.01, 10:17 musiałbym ją poupinać, bo inaczej by na mnie z lekka wisiała.... nie mów adze. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Spotkanie Forumowiczek 13.11.01, 18:40 czy moge sie zjawic, jako koresondent wojenny, bede mial aparat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniel Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 22:30 Będę chwilę wcześniej,aby czynić honory domu :) Pytajcie o stolik na hasło "forum" Mam nadzieję,że będzie nas jak najwięcej i w końcu poplotkujemy sobie online. Aha, też jestem tu nowa (gdzieś tak od miesiąca) Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: Spotkanie Forumowiczek 13.11.01, 22:38 ps. drodzy Panowie! Bez was świat byłby nudny,dlatego oczywiście ,że możecie czuć się zaproszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 09:59 To my też przyjdziemy z koleżankami.W damskich fatałaszkach jak kolega sew. Nowy w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroc.gazeta.pl 16.11.01, 13:57 niedziela o godz. 16 czy 18? Odpowiedz Link Zgłoś
repo Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 16:52 Niedziela godzina 16 knajpka francuska koło przejścia Świdnickiego. Czy ktoś wie ile nas kobiet będzie?Czy się zmieścimy...Wszak to mała klitka...I poznajemy się po wyborczej pod pachą, może być zdeaktualizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 17:32 REPO ! bez przesady, sądząc po zainteresowaniu tym wątkiem, zmieścimy się z pewnością. Z GAZETĄ dobry pomysł! ANIELA - miej gazetkę proszę(będziesz pierwsza?) ! ps. Czy Omega to emisariusz/emisariuszka z Placu Solnego ? :)) ujawni się ? pozdrawiam Was Kobiałki, do zobaczenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 18:12 oczywiście będę chwilkę wcześniej pytajcie o stolik dla forum (prawdopodobnie od razu przy wejściu po prawej stronie) Odpowiedz Link Zgłoś
ninus Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 18:17 A czy ta gazetka jest konieczna? Bo w torebce to mi sie moze nie zmiescic a w lapki zimno :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Spotkanie Forumowiczek IP: 192.168.0.* 16.11.01, 18:25 MKK, FraMauro... i pozostałe "starsze stażem" forumowiczki-przybędziecie???? Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 18:25 myślę, zę bez gazetki też dasz radę :) Aha, ninus czytałam gdzieś,że jesteś na polibudzie. Bo ja też... Odpowiedz Link Zgłoś
ninus Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 18:31 Ano prawda, jestem na politechnice, mozliwe ze sie gdzies tam kiedys zobaczymy :) A z jakiego wydzialu jestes? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.01, 18:35 czy "starsze" baby tez mogą uczestniczyć w tym spotkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: Spotkanie Forumowiczek 16.11.01, 18:43 nie podoba mi się określenie "starsze" forum ma to do siebie, że nie ważny jest wiek, tylko to co w głowce:) A teraz uciekam do pracy, do zobaczenia w niedzielę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
repo Re: Spotkanie Forumowiczek 18.11.01, 15:13 spotkanie tuż, tuż, a ja wiem, że jednak nie będę. Strasznie żałuję. Pewnie świetnie będziecie się bawić. Chyba nie muszę dodawać, że następną razą to na sto procent?!A tymczasem do zobaczenia na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.11.01, 15:28 Na smierc o spotkaniu zapomnialam...Dobrze ze przypomnialas, ubieram sie zaraz i lece :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
repo Re: Spotkanie Forumowiczek 18.11.01, 15:51 Oczywiście pozdrowienia dla wszystkich delegatek dzisiejszego zjazdu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: i już po 18.11.01, 21:36 Milo bylo tak spotkac sie online. Szkoda tylko, ze w tak skromnym gronie. Ale przeciez liczy sie jakosc a nie ilosc :) aha, Repo- zaluj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: i już po 19.11.01, 00:01 ...byłam, widziałam, potwierdzam ! Wbrew obawom Repo(pomysłodawczyni i nie przyszła, wstydz się !) Francuska nie pękła w szwach . Było miło, ale się skończyło ... JAKOŚĆ przewyższyła ilość. Kto był, to wie :)) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ninus Re: i już po 19.11.01, 11:09 Potwierdzam, bylo mi bardzo milo Was poznac :)) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: i już po 19.11.01, 11:14 Nawet korciło mnie, żeby przyjść, ale zapaliła mi się krtań i kazano mi leżeć w łózku. Na następne spotkanie przybędę na pewno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek66 Re: i już po IP: *.wroc.gazeta.pl 19.11.01, 17:45 pozdrowienia dla przemiłych pań kiedy nastepne spotkanie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 19.11.01, 19:35 Widze ze sie podobalo :) Trzeba bylo dluzej zostac :))) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: i już po 19.11.01, 19:45 uprzejmie donoszę ,że nie zniknęłam, nie znikam i nie zamierzam zniknąć, czy to się komuś podoba, czy nie :) pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 19.11.01, 19:55 Hehe, ja rowniez sie pod tym podpisuje :) Zreszta w koncu dalam slowo ze nie znikne :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: i już po 19.11.01, 21:23 Absolutnie nie znikam ! Pozdrowienia dla miłych Panów i dzięki za przybycie :) ps. oczywiście zapomniałam nazwę grupy ,co tak mialam zapamiętać :( jedno wiem na pewno, świetlana przyszłość przed nią i jest nadzieją wrocławskiej sceny muzycznej ! życzę powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jum Re: i już po 19.11.01, 22:34 aniel napisał(a): > Milo bylo tak spotkac sie online. > Szkoda tylko, ze w tak skromnym gronie. > Ale przeciez liczy sie jakosc a nie ilosc :) > aha, Repo- zaluj!!!! No tylko czy aby tam grzecznie bylo? Bo "mezowie" w rozjazdach a "zony" szaleja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IXUS Re: i już po IP: 10.129.130.* 20.11.01, 14:25 A kto to byla ta ladniutka blondyneczka w kaciku? Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: i już po 20.11.01, 20:53 Gość portalu: IXUS napisał(a): > A kto to byla ta ladniutka blondyneczka w kaciku? A kogóż my tu mamy? Czyżby jakiś podglądacz,który bał się ujawnić??? :) Trzeba było siedzieć z nami to wszystko byłoby wiadome... a tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IXUS Re: i już po IP: 10.129.130.* 20.11.01, 21:01 Niestety bylem tylko chwilke. Dopiero po powrocie do domu i zagladnieciu na Forum zorientowalem sie co stracilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.01, 21:52 No to nieladnie zeby sie nawet z nami nie przywitac... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IXUS Re: i już po IP: 10.129.130.* 20.11.01, 21:54 Jestem strasznie brzydki i wstydzilem sie. Ale mam przystojnego kumpla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.01, 21:56 Hahaha, a niby co to ma do rzeczy? :)))) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IXUS Re: i już po IP: 10.129.130.* 20.11.01, 22:13 Jest taki stary sposob "na kumpla", najlepiej slawnego. Ten moze do konca slawny nie jest, ale jest artysta (no i przystojny jak sam diabel). Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.01, 22:17 Hmmmm... to podczas nastepnego spotkania sie nie wstydz i przychodz...ale bez kumpla :))) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IXUS Re: i już po IP: 10.129.130.* 20.11.01, 22:19 Czemu? Ma piekne oczy i gra na skrzypcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.01, 22:24 A zreszta...skoro ma Ci byc razniej to przyprowadz sobie nawet cala armie :PPP Zebysmy sie tylko przy stoliku zmiescili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: i już po IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.01, 22:31 Nie "PPP" tylko ":PPP" , odmiana usmiechu z wystawionym jezyczkiem, symbolizuje rowniez zart :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IXUS Re: i już po IP: 10.129.130.* 20.11.01, 22:35 Dzieki! Tego nie znalem ;) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
repo Re: i już po 21.11.01, 09:25 Aniel i Wera: żałuję i wstydzę się okrutnie. Najważniejsze, że ci co byli zadowoleni, a właściwie zadowolone. Następnym razem nie ja wyjdę z pomysłem i wtedy będę. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: DO IXUSA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 22:52 Gość portalu: IXUS napisał(a): > A kto to byla ta ladniutka blondyneczka w kaciku? IXUS widziałeś jakąś ładną forumowiczkę? Kurcze może trzeba chodzić na te meetingi. Ładniutkie blondyneczki przepisał mi doktor. P.S. CZy aby na pewno bez wąsów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: DO IXUSA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 22:56 > P.S. CZy aby na pewno bez wąsów ? Birbant, czy ty na niczym sie nie znasz oprocz komputerow? Naturalne blondynki nie maja wasow, tylko brunetki i czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: DO IXUSA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 22:58 Nie było napisane czy naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: DO Bromdena IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 23:37 Zawsze myślałem, że brunetka to jest kobieta o czarnych włosach. A Ty piszesz, że są kobiety brunetki i czarne. Tego nie wiedziałem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: DO Bromdena IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 23:44 > Zawsze myślałem, że brunetka to jest kobieta o czarnych włosach. A Ty piszesz, > że są kobiety brunetki i czarne. Tego nie wiedziałem. Pozdrawiam. Wydaje mi sie, ze brunetki (i bruneci) maja wlosy ciemne, brazowe, etc., ale nie czarne. Moze ktos kompetentny sie wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: DO Bromdena IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 23:51 Szatynki też są piękne. To chyba tam są piwnookie dziewczyny o kasztanowych włosach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 23:52 Wiele z nas nie mogło uczestniczyć w spotkaniu. Czy mogłybyśmy się umówić ponownie, ale w terminie mozliwym dla wszystkich? Np. piątek (chyna 24) godz. 19? Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
repo Re: Spotkanie Forumowiczek 22.11.01, 11:27 Tym razem nie powiem na sto procent, ale na osiemdziesiąt będę. Ale chcesz się umówić na jutro? I w tej samej knajpce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.dtvk.tpnet.pl 22.11.01, 20:04 Nie gwarantuje 100% obecnosci, niestety godzina 19 to dla mnie troche za wczesnie, ale jezeli spotkanie sie odbedzie to postaram sie pozniej chociaz na chwile zajrzec :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: Spotkanie Forumowiczek 23.11.01, 01:09 niestety piątki i soboty odpadają każdy inny termin- jak najbardziej pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.*.*.* 23.11.01, 08:54 Jak sądzę wiekszość forumowiczek ostatnio tutaj nie zaglądała. Ze spotkania więc nici. Może w jakimś nowym wątku zaczniemy kolejny termin spotkania. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IVORISH Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.zagr.am.wroc.pl 23.11.01, 10:37 hej! A ja dopiero dzisiaj dowiedzialam sie o spotkaniu.:-((( Czy moze byc tego ciag dalszy? Tak jeszcze raz, przed swietami. Przyniosę ciasto! Ivorish. ivorish@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.paragraf.pl 23.11.01, 14:56 Ja mysle ze najlepszym dniem na spotkanie jest wlasnie niedziela po poludniu, nikt nie wykreci sie praca, a piatkowe i sobotnie wieczory to kazdy ma juz zazwyczaj zarezerwowane :) Jezeli padnie kiedys taka propozycja to ja sie na nia pisze, ale w inny dzien to bedzie ciezko :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: Spotkanie Forumowiczek 25.11.01, 21:47 jestem ciekawa czy wypali następne spotkanie. Ja będę na pewno. Ponieważ nikt nie wymyślił nic konkretnego,proponuję niedzielę za dwa tygodnie (zdaję się,że 9 XII ,np. w Piwnicy Stańczyka (wspaniale grzane wino mniam mniam). Czekam na info od was co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.paragraf.pl 26.11.01, 16:04 Wstepnie zapowiadam swoja obecnosc na spotkanku, no chyba ze mi jakis wyjazd wypadnie to wtedy dam zanac ze sie nie zjawie :) pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Spotkanie Forumowiczek IP: 192.168.0.* 26.11.01, 19:51 o ile gdypisko mnie nie dopadnie(jak tydzień temu się zdziało)- na grzane wino i pogaduszki przyjdę! Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: Spotkanie Forumowiczek 26.11.01, 21:33 ..jestem. Melduję się, dawno tu nie zaglądałam, ale nie zniknęłam ! 9.XII ? .. a może by tak bliżej Świąt ? Wiecie..to winko i świąteczna atmosWera.. :))) ustalajcie, ustalajcie ! ja wpisuję się ołóweczkiem :) ps. zapomniałam, Aniel, może by tak od razu stolik dla obserwatorów załatwić ? troszkę bliżej naszego ? po ostatniej wizycie we Francuskiej, to chyba coniektórych kręgi szyjne bolały ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivorish Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.zagr.am.wroc.pl 27.11.01, 11:56 To kiedy i gdzie? dokładnie! Wstępnie się zapowiadam, najlepiej na weekendowy wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
repo Re: Spotkanie Forumowiczek 27.11.01, 17:12 Ja też ostrożnie i najprawdopodobniej się zapowiadam 9grudnia to chyba znowu niedziela?Więc trzeba wcześniej, np o 16.00 w Piwnicy Stańczyka, ale gdzie ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Spotkanie Forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.01, 18:08 Piszcie w jednym watku, bo juz mi sie wszystko placze. Najlepiej w nowym. Birbant: musimy sie przebrac za kelnerow, albo cos w tym stylu. Mozemy tez dolepic sobie sztuczne wasy. Odpowiedz Link Zgłoś