Gość: darek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:34 Jak blisko 3 tysiace ? Normalnie orbita miesci 3 500 a dzisiaj byl chyba nadkomplet bo ludzie na schodach siedzieli. Juzmogliscie napisac blisko 4 tysiace. CPWCŚ !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pari Maciej Zieliński oficjalnie zakończył karierę IP: *.nat.tvk.wroc.pl 22.10.06, 22:36 Maciek, dziekujemy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Maciej Zieliński oficjalnie zakończył karierę IP: *.nat.tvk.wroc.pl 22.10.06, 22:58 Maciej Zieliński !!!! tak to było byłem tam... Teraz tylko z sentymętem będe mógł naszą legęde wspominać wsumie dzięki niemu pokochałem koszykówke... czemu niektóży ludzie sie starzęją. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Statom Re: Maciej Zieliński oficjalnie zakończył karierę IP: *.wroclaw.mm.pl 23.10.06, 00:21 Wszyscy sie starzeja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Statom Re: Maciej Zieliński oficjalnie zakończył karierę IP: *.wroclaw.mm.pl 23.10.06, 00:22 niektorzy Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca S_Z_A_C_U_N_E_C_Z_E_K 23.10.06, 00:40 dla macka wielki szacunek bylem na meczu, nadkomplet artmosfera tak jak kiedys w hali ludowej wkrotce znow bedzie slask wielki jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo szakunec IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 23.10.06, 08:14 dla Zielińskiego dozgonny szacunek a do kibiców....una hirundo non facit ver...to w temacie frekfencji! proponuje Zdrojewskiej kupienie koszykówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soul Re: szakunec IP: *.magma-net.pl 23.10.06, 13:51 Zdrojewska jest spalona , miasto musi zainwestowac w Slask ,a nie w koszykowke , bo z waszymi marnymi 3 tysiacami kibicow ( i to w porywach ) jest to nieoplacalne. Na Slask spokojnie moze przychodzic 15 tysiecy szala jezeli miasto dobrze to rozegra . No a na kosza , no coz , przykro mi , nigdy wiecej niz 4 tys nie bedzie. Bez napinki , ale we Wrocławiu tylko Oporowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperados Dosc Orbity... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.06, 08:16 Mam juz dosc meczow w Orbicie, to nie jest hala na miare SLASKa. Naglosnienie do bani, doping kibicow sie rozchodzi i sam wyglad w srodku, to nie jest hala do koszykowki! Pomijajac fakt, ze Orbita kosztowala 7 aquaparkow. Zenada. Z takiej hali to moze dumny byc PKS Pruszkow (z calym szacunkiem, mowie tylko o lidze w ktorej gra) ale nie Slask. Slask ma wrocic do Ludowej (Stulecia), ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej 52 Maciej Zieliński oficjalnie zakończył karierę IP: *.ok.ae.wroc.pl 23.10.06, 10:15 Niebyłem i żałuję bo Maciek Zieliński jest kimś! - wzór dla młodych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Dobry ten Zieliński był i będzie, mam nadzieję. IP: *.chello.pl 23.10.06, 11:57 Ja przypadkowo w sobotę spotkałem Zielonego w CH KORONA gdzie współtworzył akcję reklamową firmie "Próchnik". Sympatyczna krótka rozmowa. Podziękowania za lata emocji i życzenie sobie nawzajem wszystkiego dobrego na przyszłość. Bakowało tylko tej atmosfery kilku tysięcy ludzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nord Re: Dobry ten Zieliński był i będzie, mam nadziej IP: *.015-47-6d6c6d11.cust.bredbandsbolaget.se 23.10.06, 12:48 glosoj na zielinskiego , to juz wybory . glupi narodzie zastanow sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
c.ozog Re: Maciej Zieliński oficjalnie zakończył karierę 11.11.06, 12:58 Szkoda. Dobry był herbatnik Odpowiedz Link Zgłoś