enea5 23.10.06, 15:16 Witam,chciałbym poznac opinie na temat Społecznego Gimnazjum Intgracyjnego AMIGO.Placówka ta mieści sie przy ulicy Zelaznej.Czy są tutaj ludzie którzy posyłaja tam swoje dzieci?Bardzo proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qqq Re: gimnazjum integracyjne AMIGO IP: *.media4.pl 23.10.06, 16:48 jeden koles, mianowicie Wielki-Czarownik powiedzialby Ci: jesli masz zdrowe dziecko, to go tam nie dawaj, bo musialoby uczeszczac do klasy z wariatami z ADHD np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enea5 Re: gimnazjum integracyjne AMIGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:41 no tak wielki czarownik...a ja na prawdę chciałam dowiedzieć sie jakiś konkretów o tej szkole,bo do tej pory wiem tylko tyle ,że czesne wynosi 420zł :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent98 Re: gimnazjum integracyjne AMIGO IP: *.server.ntli.net 23.10.06, 19:57 nie sluchaj tych biednych textow. ja skonczylem Amigo dawno teubo w 98 kiedy jezcze tam bylo liceum i swietnie wspominam tamten czas. wspaniali nauczyiele jak p.Melania z matmatyki nie przekonala mnie co prawda do tego przedmiotu ale dieki niej pokochalem nauke myslenie i obaczylem wspanialy swiat, zrobili ze mnie czlowieka i swietie przygotowai na studia. dzisiaj kiedy jestem na obczyznie i ciezko pracuje wiem jaki to byl kapital Amigo a texty o dzieciakach z ADHCD wloz miedzy bajki.Amigo to takze truna mlodziez prawda ae nigdzie indziej jak wlasnie tam w Amigo przygotuja Toje dziecko do zycia.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
enea5 Re: gimnazjum integracyjne AMIGO 23.10.06, 20:02 Absolwent98,mógłbyś odezwać się na priv,ciekawa jestem wielu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: gimnazjum integracyjne AMIGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 11:13 hej a zaczynales w 94?? bo ja tez ;) ale po roku zmienilam szkole i wcale nie wspominam jej tak milo :D Odpowiedz Link Zgłoś
enea5 Re: gimnazjum integracyjne AMIGO 24.10.06, 13:30 Jednak widzę,że są tu ludzie,którzy wiedzą coś więcej na temat tej szkoły,ale czemu tak mało piszecie w dodatku jedno zachwala,drugie nie bardzo.Proszę piszcie więcej rozwazam mozliwość wybrania tej szkoły dla mojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
enea5 Re: gimnazjum integracyjne AMIGO 24.10.06, 13:33 ...dodam,aby nie było wątpliwości,że moje dziecko należy do dzieci raczej spokojnych,nie ma problemów z zachowaniem,dlatego interesuje mnie jaka młodzież tam uczęszcza. Odpowiedz Link Zgłoś