bjork6 24.10.06, 13:38 pomóżcie znaleść mi sposób na relaksację!!nie potrafię odpoczywać, wydaję mi się, że tracę czas nie pracując.ciągle jestem zdenerwowana,aż wszytsko się we mnie trzęsie.może jakaś joga-tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remix53 Re: potrzebuję się zrelaksować!! 27.10.06, 20:33 Przerabiałem ten problem. Rower i 80km sobota, 80km niedziela. Relaks całkowity. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: potrzebuję się zrelaksować!! IP: *.server.ntli.net 28.10.06, 16:18 Mam w planie salon odnowy bilogicznej:) taki na kieszen kazdego czlowieka:) jak tylko rusze dam Ci znak:) Mam nadzieje ze do tej pory nerwy Cie nie zjedza:)he he he Zaloze Ci karte stalego klienta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: potrzebuję się zrelaksować!! IP: 81.219.158.* 29.10.06, 09:55 najpierw terapeuta, bo twój problem tkwi w glowie; dobrą terapią jest też bycie wylanym z pracy - a jeżeli nie udalo się, to wyobraź sobie, że tak się stalo - rozejrzyj się dookola, co widzisz - pustkę...? przyjaciele z pracy już nie są przyjacilmi, nie masz o czym rozmawiać, bo opracy juz nie można, dawni znajomi Cię nie znają, książki nudzą, filmy denerwują.... RATUJ SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś