baart1 26.03.03, 21:35 Czy znacie może, drodzy forumowicze, jakiś punkt we Wrocławiu, skupujący książki? Ale nie starocie, tylko względnie nowe, ok. 10-letnie. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jjawor Re: skup książek IP: *.lanet.wroc.pl 26.03.03, 22:46 Nie znam ale dzięki temu że poruszyłeś temat książek zaświtała mi pewna myśl! Możę zorganizować (bliżej września) giełde podręczników - kto ma dzieci pewnie się orientuje ile wyposażenie kosztuje. Zwłaszcz że czasami co rok to zmiana. Co Wy na to???????/ A wracając do Ciebie - jakich ksiązęk chcesz się pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baart1 Re: skup książek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 20:33 Są to 2 dość obszerne serie książek z cyklu "Jak żyli ludzie" (czerwona okładka) i "Tajemnice zwierząt" (zielona okładka), w sumie ok. 100 egzemplarzy, które przez dobre parę lat ukazywały się nakładem Wydawnictwa Dolnośląskiego. Są to typowe książki popularno-naukowe, ale przeznaczone mniej więcej dla 10-15 latków. Ja po prostu już z nich wyrosłem, a oprócz tego nie bardzo mam je gdzie trzymać. Stan +dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabianka Re: skup książek IP: *.jtt.wroc.pl 28.03.03, 00:52 Do takich rzeczy polecam internetowe aukcje ALLEGRO. Tylko nie śrubuj cen za mocno, bo nie sprzedasz. Pomysł z przekazaniem ich np. do Fundacji Kresowej "Semper Fidelis" (przy ul. Mikiołaja)tez jest niezly. Spelnisz naprawde dobry uczynek. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: skup książek IP: *.gnmipr.gm.com 27.03.03, 22:01 Moze pomyslisz o przekazaniu ksiazek dla poloni na Wilenszczyznie lub na Ukrainie? Odpowiedz Link Zgłoś