Dodaj do ulubionych

STudiA- AWF fizjoterapia

IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.03.03, 21:22
Sprowokowana wątkiem o AR zapytuję o doświadczenia związane ze studiami na
AWF. Czy ciężko jest ciągnąć drugi kierunek i czy generalnie jest przyjemnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: STudiA- AWF fizjoterapia IP: 217.30.154.* 31.03.03, 21:28
      Gość portalu: nnn. napisał(a):

> Sprowokowana wątkiem o AR zapytuję o doświadczenia związane ze studiami na
      > AWF. Czy ciężko jest ciągnąć drugi kierunek i czy generalnie jest przyjemnie?

Ogólnie moge Ci powiedzieć,że studia są raczej mało przydatne w pózniejszym
      zyciu jeśli chodzi o wiedze merytoryczną(sa wyjątki oczywiście).Jedyną
      rzecza,której powinieneś się nauczyć to nawyk uczenia się nowych rzeczy+języki
      (na uczelni się ich nie nauczysz).Przydatnych rzeczy nauczysz się w pracy.Na
      studiach ucz sie uczyć i kontaktować z ludzmi :)
      • Gość: nnn Re: STudiA- AWF fizjoterapia IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.03.03, 21:36
        Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Gość portalu: nnn. napisał(a):
        >
        > > Sprowokowana wątkiem o AR zapytuję o doświadczenia związane ze studiami na
        >
        > > AWF. Czy ciężko jest ciągnąć drugi kierunek i czy generalnie jest przyjemn
        > ie?
        >
        >
        > Ogólnie moge Ci powiedzieć,że studia są raczej mało przydatne w pózniejszym
        > zyciu jeśli chodzi o wiedze merytoryczną(sa wyjątki oczywiście).Jedyną
        > rzecza,której powinieneś się nauczyć
        jestem nią;)

to nawyk uczenia się nowych rzeczy+języki

a o to już zadbałam
        > (na uczelni się ich nie nauczysz)(zauważyłam:).Przydatnych rzeczy nauczysz
        się w pracy.Na
        > studiach ucz sie uczyć i kontaktować z ludzmi :)

myślałam, że to będzie bardziej przyszłościowe niż moje obecne studia, w końcu
        każdy lubi( albo wmawia sobie, że lubi) masaże, naświetlania, aerobiki i różne
        takie, pozdr. n.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka