zoltanek 20.04.07, 01:40 Ile osób dostało zaproszenie do TV? Sezon polowania na dziwolągów! Kiedyś próbowano werbować nas do TVNowych rozmów w Toku, a tera z mamy stajla! wow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eizo1 Re: TVN Style? 20.04.07, 02:01 lucy się chwaliła na duplikacie! więc już wiem o co chodzi czyż by ktoś to polował na forumowiczów a ja o niczym nie wiedziałem?? <foch> znajde sobie inne forum Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: TVN Style? 20.04.07, 07:43 jeszcze raz wywleczesz coś z duplikatu i masz wylot. Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: TVN Style? 20.04.07, 05:27 hihi, czyli tardżet poszerzają? bo tam zdaje sie panie o bezach rozprawiają, a potem umawiają się na liposakszyn :> Odpowiedz Link Zgłoś
cyfra_pl4 Re: TVN Style? 20.04.07, 07:52 a co mnie to obchodzi ktos wymyslil definicje choroby ,ktorej nie sposob na odwyrtke udowodnic i na stym zarabia, ...osoby ktore sa mi cos winne z okresu gdy mialem 12 - 19 lat i do dzisiaj nie oddaly szkoda ,ze rownierz nie mozna tego wyegzekwowac, klamcy jedne -- jesli znajda czlowieka porywajacego jednego ze swoich braci z Izraelitow, czy sam go uzywa jako niewolnika,czy go sprzeda - taki zlodziej winien jest smierci, usuniesz zlo sposrod siebie Odpowiedz Link Zgłoś