Gość: ewa IP: *.magma-net.pl 11.11.06, 17:07 mam skierowanie do szpitala na oddział endokrynologiczny. co polecacie??? wojskowy? kliniki? a może warto poszukać poza wrocławiem? czekam niecierpliwie na rady, pozdrawiam, ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajakaga Re: oddział endokrynologiczny 12.11.06, 12:22 Witaj ja tydzień temu wyszłam ze szpitala wojskowego byłam tam drugi raz, dla mnie jest to super oddział robią wszystkie badanie specjalisci super i oddział też bardzo przyjemny. Napewno jeszcze nie raz bede musiała leżeć na oddziele endokrynologi i napewno wybiore wojskowy szpital. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: oddział endokrynologiczny IP: *.magma-net.pl 17.11.06, 21:04 dziekuje za opinie. czy moge prosic o wiecej szczegolow? czy bez problemu mozna tam zrobic rezonans magnetyczny?jacy lekarze? no i... moze to nie jest najistotniejsze, ale dla mnie ma wielkie znaczenie: hmm... warunki sanitarne, lazienki, etc.... bede wdzieczna za nowe informacje, pozdrawiam, ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ajakaga Re: oddział endokrynologiczny 18.11.06, 16:59 Witaj, ogólnie oddział jako jeden z nielicznych był remontowany 3lata temu wiec jest czysto i przyjemnie jak na szpital. Lekarze mysle ze super profesjonalisci jak tam lezałam juz drugi raz tak naprawde który lekarz by Cię nie prowadził to tak i tak wszystko uzgadniają razem. Co do rezonansu to ma nie długo być w szpitalu ale jeszcze nie ma dają skierowanie na Kaminskiego do szpitala i się czeka od 2-4tygodni(mi jeszcze zostały 3tygodnie w niepewnosci. Jeżeli chcesz coś jeszcze wiedzieć pisz na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: oddział endokrynologiczny IP: *.magma-net.pl 19.11.06, 20:22 wielkie dzieki za informacje, ja planuje pobyt dopiero za jakis czas, wiec pytan pewnie przybedzie. na razie dziekuje i pozwole sobie odezwac sie jeszcze pozdrawiam serdecznie, ewa Odpowiedz Link Zgłoś