m_ryjek 16.11.06, 15:15 czy ktos z WAs znalazl zatrudnienie dzieki tym targom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rw.wro targi pracy - NIEwarto!!! nie z tymi firmami 16.11.06, 22:24 jak chcesz dać się wykorzystać za marne grosze, to drzwi są otwarte. firmy w końcu muszą się przekonać, że ludzien są warci więcej niż 650,- zł i jeszcze uważać, że to za duże dla nich obciążenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: targi pracy - NIEwarto!!! nie z tymi firmami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.06, 23:14 rw.wro ty jedak rzeczywiście jesteś ograniczony umysłowo. Spadaj na drzewo prostować banany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: targi pracy - NIEwarto!!! nie z tymi firmami IP: *.os1.kn.pl 17.11.06, 03:06 RADO!, rw.wro robi małą rewolucję, co prawda na forum wyborczej, ale zawsze to już jest jakiś kpierwszy krok w walce z wyzyskiem. Ta patologia musi się skończyć, czy ci się to podoba czy nie, a ja go popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniquuess Re: Targi pracy - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:05 m_ryjek napisała: > czy ktos z WAs znalazl zatrudnienie dzieki tym targom? Tego nie wiem, ale na pewno warto się przejść. Szczególnie jeśli się nie ma nic innego do roboty. Nazbierasz sobie trochę makulatury, zorientujesz się co i jak. Byłam na targach pół roku temu, raczej towarzysko, bo nie interesowała mnie praca we Wrocławiu. Ale masa ulotek i wizytówki które nazbierałam teraz się przydają. Jak masz okazję to idz, co Ci szkodzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkawroc Re: Targi pracy - warto? 22.11.06, 23:26 A ja dzis zajrzalam na Targi...zgodnie z ogłoszeniami miały trwac do 19. Szkoda tylko, że juz o 18.40 nie można było na nie wejśc. Nikt z organizatorów nie wział poprawki na ludzi, ktorzy pracuja do 17 na dugim końcu miasta a chcieliby równiez rozwijac swoja karierę...szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Targi pracy - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:47 Boże, jak Wy ludzie marudzicie. Albo nie wierzycie w siebie, albo macie marne kwalifikacje by o coś powalczyć. Choć swoją drogą ważna jest także osobowość. Mój znajomy akurat trafił na Nestle. I firma zaprosiła go na Assesment Centre jutro. Warto sie postarać i brać sie do roboty. Manna z nieba nie spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś