Dodaj do ulubionych

Dr Skośkiewicz - ginekolog

20.11.06, 18:38
Co sądzicie o doktorze Skośkiewiczu z Wroclawia?
Czy ktoś się u niego leczy?
Proszę o informacje.
Obserwuj wątek
    • asiaz28 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 20.11.06, 21:53
      Własnie dzisiaj wrociłam z wizyty kontrolnej od tego doktora:).
      Co sadze o tym doktorze???Ja byc moze patrze sie pod innym kątem. Trafilam do
      doktora w niemilych dla mnie okolicznosciach. Lezałam na Brochowie w szpitalu
      gdzie okazalo sie ze poroniłam. Byłam pod opieka tego doktora i jestem po dzien
      dzisiejszy. W trakcie ciazy nachodzilam sie po roznych lekarzach szukajac tego
      dobrego. Niestety musialo sie stac to co sie stało abym trafiła na doktora
      któremu moge zaufac. Nie robie zadnej reklamy. Po prostu po tym co przeszłam,
      on jedyny wyprowadził mnie na prosta w sprawach ginekologicznych, jest
      opiekunczy, i przede wszystkim co dla mnie jest bardzo wazne-jest szczery. Nie
      zamierzam rezygnowac z wizyt u tego ginekologa. Mam dosyc chamstwa, kłamstwa i
      patrzenia sie na pieniadze, jak to czynia niektorzy lekarze. Jest to moje i
      wylacznie moje zdanie. Nie bede pisac "idz do niego jest fantastyczny". Dopóki
      sama nie pojdziesz i sie nie przekonasz nie bedziesz wiedziec:).
      • Gość: Kinga Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog IP: *.e-wro.net.pl 20.11.06, 22:08
        A gdzie przyjmuje ten lekarz? Na fundusz czy prywatnie?
      • Gość: Ciekawa Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog IP: *.e-wro.net.pl 23.11.06, 16:27
        Polecasz lekarza pisząc, że masz dosyć takich którzy patrzą się na pieniądze a
        ten którego zachwalasz bierze 100 za wizytę!!!!!!! Czegoś tu nie rozumiem....
        • asiaz28 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 23.11.06, 16:39
          napisałam juz wszystko, zawsze znajdzie sie ktos, kto bedzie wbijał szpilki.
          Napisałam ze jest drogi, ale umie sluchac i pomaga
          • Gość: Ciekawa Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog IP: *.e-wro.net.pl 23.11.06, 17:59
            Pomaga wyczyścić portfel...cha, cha, dużo jest takich lekarzy, więc nie wydaje
            mi się żeby on był jakiś wyjątkowy. A po prostu napisałam tego posta bo
            zdziwiłam się bardzo tym że koleś bierze stówkę za wizytę (co nie jest mało!!)a
            Ty twierdzisz, że nie patrzy na pieniądze. O to tylko mi chodziło,to dwie sprawy
            które się wzajemnie wykluczają. Ja rozumiem że lekarze mający swoje prywatne
            gabinety to nie pomoc charytatywna i muszą z czegoś żyć ale ta stawka którą
            podałaś to powyżej średniej. Nie chcę żebyś pomyślała że ja podważam jego
            fachowość, nie znam człowieka. Ale to, że bierze niemałe pieniądze za wizyty
            świadczy o tym, że jednak patrzy na pieniądze.
            • asiaz28 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 23.11.06, 19:12
              POtrafił za pare wizyt nie brac pieniedzy, kiedy chodzilam raz w tygodniu po
              poronieniu. Wiec przestan sie czepiac, nie chodzisz do niego, nie znasz go wiec
              lepiej nie pisz nic na jego temat.I zanim cos napiszesz dobrze przeczytaj co
              jest wczesniej napisane.
              • Gość: Ciekawa Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog IP: *.e-wro.net.pl 23.11.06, 19:25
                Właśnie o to chodzi, że czytam uważnie. Stąd moje zdziwienie, nie chodzi mi o
                lekarza tylko o Twoje stwierdzenia, które niestety, się wykluczają. I tak nie
                zrozumiem tego, mimo Twoich wyjaśnień, jak lekarz biorąc stówkę nie patrzy na
                pieniądze. I, proszę, nie atakuj mnie, bo ja tylko wyraziłam swoje zdziwienie.
                Mój post nie był wyrazem złośliwości ani wobec Ciebie ani wobec tego lekarza.
                • asiaz28 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 23.11.06, 19:43
                  Sama napisałam ze jest drogi. Jednak po tym co przeszłam bedac w ciazy,
                  chodziac po roznychgin, szukajac tego jednego dobrego, oprocz tego ze duzo
                  pieniedzy wyłozylam niedostałam tego co chciałam. Zero konkretnych informacji,
                  niemiły stosunek do mojej osoby,cały czas niejasne sytuacje, az musiało sie
                  stac ze poroniłam. Wtedy poznałam doktora i wiem- WIEM ze jest drogi. Jednak
                  potrafi wysłuchac, poradzic i naprawde czuje sie przy nim bezpiecznie.
      • kasia_kl8 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 24.03.07, 23:55
        Czy ten doktor Skośkiewicz przyjmuje w przychodni na Kozanowie(ul.Dokerska)?Bo
        wlasnie tam chodze do lekarza o takim nazwisku, ktory pracuje tez na
        Brochowie.Czy to o niego chodzi?
    • asiaz28 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 20.11.06, 22:17
      ja chodze na prywatne wizyty. Przyjmuje na drzewieckiego. Jest drogi 100zl za
      wizyte, ale ja juz naprawde nie mam sil szukac:)
      • ppp993 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 20.11.06, 22:25
        Dzięki za te wszystkie informacje.
        Chyba sie do niego wybiorę. Myślisz, że jest to dobry lekarz na pierwszą wizytę
        u ginekologa? Nie zrazi mnie?
        • asiaz28 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 20.11.06, 22:30
          Co bym nie napisała zaraz beda posty ze robie reklame, a tak nie jest. Doktor
          jest naprawde prawdziwym czlowiekiem. Mozna mowic mu o wszystkim,nawet o tym co
          nam wydaje sie dziwne.Nie bede namawiac cie na wizyte. Po tym co ja
          przeszłam,moja siostra zaczela chodzic do ginekologa bo boi sie ze ją cos
          takiego spotka. I teraz chodzi tez do Skoskiewicza i powiedziala ze nie
          zrezygnuje.
          • ppp993 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 20.11.06, 22:34
            No to już na pewno do niego pójde :)
            Dziękuję i życzę Ci wszystkiego dobrego! :)
            • asiaz28 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 20.11.06, 22:38
              Dziekuje i jak nie spodoba ci sie, to nie moja wina:). Ja napisałam tylko moje
              odczucia, to jak ja sie czuje i za co mu dziekuje:). Kazda z nas jest inna i
              nie kazdemu podoba sie to samo. Jak bedziesz po wizycie to odezwij sie chocby
              na asiaz28@gazeta.pl, nawet jakbys miala mnie ochrzanic:)
              • ppp993 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 20.11.06, 22:45
                Nie ma sprawy :)
                Ja bardzo boję sie tej pierwszej wizyty i zależy mi na tym, żeby to był lekarz z
                którym najpierw bede mogła pogadać, który bedzie przy tym sympatyczny i bedzie
                chciał mi poświecic tyle czasu ile trzeba bedzie, a nie te przyslowiowe "7
                minut" i szybkie badanie.
                Boje sie jak cholera, ale wiem ze musze isc, bo mam juz "pare" latek :) No i Ty
                mnie przekonałas, zeby isc do tego.
                Nawet jak nie bedzie do konca mi sie podobało, to i tak bede Ci wdzieczna, ze
                mam juz za sobą tą 1-szą wizyte :)
                Postaram sie napisac jak było.
                Pozdrawiam
      • kamapyp Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 20.11.06, 22:48
        Ja potrzebuję gina, a jestem po poronieniu i przedwczesnym porodzie. Czy ten
        lekarz poradzi sobie z takim przypadkiem?
        • asiaz28 kamapyp :) 21.11.06, 08:58
          jak juz pisałam ten lekarz wyprowadził mnie na prosta:) poroniłam, on robil mi
          zabieg, panicznie sie tego balam jednak najpierw porozmawial ze mna,
          wytłumaczył spokojnie, złapał za reke i dodał otuchy. Wyleczył mi nadzerke i
          tym podobne rzeczy. Ten lekarz zajmuje sie takimi przypadkami:) Jednak zostaje
          przy swoim, nikogo nie zmuszam do wizyt u niego. Jak chcesz, idz zobacz,
          przekonaj sie sama:)pozdrawiam. Jezeli chcesz wiecej informacji prosze pisz
          asiaz28@gazeta.pl
          • ppp993 Re: kamapyp :) 22.11.06, 17:53
            Asiu zdecydowałam sie i pójde do tego doktora w przyszlym tygodniu.
            Ale jak możesz to napisz mi coś jeszcze o nim :) Jest stary czy młody? :) Są u
            niego kolejki? Jak umówie sie z nim na konkretną godzinę, to o tej mnie
            przyjmnie czy będę musiala czekać? Jest delikatny? Nie wiem co jeszcze. Kazda
            informacja bedzie dla mnie cenna.
            pozdrawiam.
            PS. Ale panikuję :)
    • asiaz28 Re: ppp993 22.11.06, 19:20
      podaj mi @ jak mozesz, napisze ci wiecej:)
      • ppp993 Re: ppp993 22.11.06, 19:52
        Mój mail: ppp993@gazeta.pl
        • joko5 Re: ppp993 22.11.06, 21:05
          W jakim jest wieku ten lekarz, chodziłam kiedyś do gin o tym nazwisku, być może
          to ten sam.
          • asiaz28 Re: ppp993 23.11.06, 16:18
            gdzies bedzie po 50tce, a moze sie myle, moze ma 50:)
            • migotka34 serdecznie polecam Skośkiewicza 24.11.06, 13:40
              Zajoł sie mną 10 lat temu kiedy to trafiłam do szpitala po źle założonowej
              spirali ... wcześniej miałam non stop stany zapalne ... po wyleczeniu przed
              dr.zapomniałam co to jest stan zapalny czy też inny problem i wolę zapłacić
              za "święty spokój" 100 zł, nie ma problemów aby uzyskać od niego porady przez
              telefon czy poradzić sie jego . Bardzo go cenie i szczerze polecam . A
              dobra "rzecz " musi kosztować ... i zawsze będze ktoś tańszy tylko czy warto
              eksperymentować na własnym zdrowiu ..? Pozdrawiam Basia
              • Gość: kika Re: serdecznie polecam Skośkiewicza IP: *.e-wro.net.pl 24.11.06, 22:01
                Nie zawsze drogi to znaczy dobry, a tani to kiepski!!!!!!
    • grubcio1 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 24.11.06, 19:37
      cóż sympatyczny, miły i obiecujący to fakt. Lecz ja się rozczarowałam jak po
      kilku miesiącach od pierwszego poronienia, zdarzyło się kolejne, a potem tylko z
      wizyty na wizytę kazał "czekać i odpoczywać". Żadnych badań, żadnych propozycji
      leczenia, tylko kolejne nic nie wnoszące drogie wizyty (za każdym razem inna
      kwota). Trafiłam do innego lekarza i szybciutko okazało się, że to wina tarczycy
      (podręcznikowy przypadek) i teraz jestem w 37 tc.
      • asiaz28 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 25.11.06, 11:11
        Jest takie powiedzenie "jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził".
        Wiadomo ze nie kazdy moze byc z tego doktora zadowolony, dlatego nie
        pisze "idźcie do niego", tylko odpowiadam na pytania:). Fakt, byc moze za duzo
        go chwale, ale naprawde mi pomógł. U mnie akurat inaczej to wyglada bo kazał mi
        porobic wszelakie badania, bo wie ze bede starac sie o nastepne dziecko. A
        Tobie zycze szczęśliwego rozwiazania i zdrowiutkiego dzieciaka:)
        • ppp993 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 25.11.06, 18:09
          Asiu mialas całkowitą rację!!!:)
          Bylam wczoraj u doktora Skoskiewicza na 1-szym w moim zyciu badaniu
          ginekologicznym. Okazał sie wspanialym, milym i cieplym czlowiekiem. Tak wlasnie
          wyobrazalam sobie to 1-sze badanie. Dlugo ze mną rozmawial, opowiedzial jak
          bedzie wygladalo badanie, pozniej delikatnie zbadal i powiedzial co mi dolega.
          Okazalo sie ze mam troche problemow, ale doktor na tyle wzbudzil moje zaufanie,
          ze calkowicie na nim polegam i mam nadzieje ze mnie wyleczy i wszystko bedzie
          dobrze.
          Dziewczyny! Naprawde szczerze go polecam i na pewno jest to wspanialy lekarz na
          pierwszą wizytę u ginekologa!
          Mimo, ze nie jest tani, uwazam, ze warto więcej zaplacic, ale poczuc sie tak
          jak ja wczoraj!
          Pozdrawiam
          PS. Asiu wiecej napisalam Ci w mailu.
          • Gość: * Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog IP: *.e-wro.net.pl 25.11.06, 20:26
            Darmowa reklama ginekologa........, bez przesady!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mika Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog IP: *.os1.kn.pl 27.11.06, 14:04
        grubcio1
        >Trafiłam do innego lekarza i szybciutko okazało się, że to wina tarczycy
        > (podręcznikowy przypadek) i teraz jestem w 37 tc.

O ooo !!!
        to go całkowicie dyskwalifikuje jako bardzo dobrego gin.

• kasia_kl8 Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 25.03.07, 00:02
      Czy ten doktor Skośkiewicz przyjmuje w przychodni na Kozanowie(ul.Dokerska)?Bo
      wlasnie tam chodze do lekarza o takim nazwisku, ktory pracuje tez na
      Brochowie.Czy to o niego chodzi?
    • tootti Re: Dr Skośkiewicz - ginekolog 02.04.07, 10:39
      rr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka