pela2 21.11.06, 10:51 Szukam miejsca w którym można kupić ten film(również Kevin sam w NJ)na kasecie VHS. Może ktoś chciałby odsprzedać używany a niezniszczony. We wszystkich sprawdzonych przezemnie miejscach można go kupić na DVD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buba Re: kevin sam w domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:55 Poczekaj na święta na 150% puszczą go 150 raz w TV :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hghf Re: kevin sam w domu IP: *.finemedia.pl 21.11.06, 14:32 pela2 napisała: > Szukam miejsca w którym można kupić ten film(również Kevin sam w NJ)na > kasecie VHS. Może ktoś chciałby odsprzedać używany a niezniszczony. We > wszystkich sprawdzonych przezemnie miejscach można go kupić na DVD oj... a powiedz mi kto w dzisiejszych czasach używa jeszcze kaset VHS ? takie kasety to już przeżytek, tak samo jak kasety z muzyką, są wypierane przez płyty cd. teraz nawet ciężko jest kupić w sklepie magnetowid. same odtwarzacze dvd. nie znam wypożyczalni filmów, w której była by większość VHSów. ewentualnie poczekaj do świąt i nagraj sobie na czystą kasetę (na bank będzie na polsacie lub tvn'ie) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pela2 Re: kevin sam w domu 21.11.06, 14:53 Ja nie proszę o analizą mojego życia ale o ewentualną wskazówkę gdzie można nabyć kasetę. Chcesz, to pogadaj sobie do lusra jaki to świat jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna zosia Re: kevin sam w domu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 15:18 polecam czytanie ze zrozumieniem. kto mówi że świat jest zły, albo nie daj Boże próbuje analizować towje życie? kasety VHS to przeżytek, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mix Re: kevin sam w domu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 15:21 moralizatorka się znalazła, nauczycielka, prześmiewca - i po co to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeranek Re: kevin sam w domu IP: *.os1.kn.pl 21.11.06, 15:22 Ciężko zrozumieć twój bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś