Dodaj do ulubionych

Nasza mala Mysia

IP: *.* 18.06.02, 13:27
W telewizji czasami mozna obejrzec bajke dla najmlodszych pt. Mysia. Nasza dwuletnia Martusia ja uwielbia. Slyszalam, ze w Polsce sa juz sklepy nawiazujace do Mysi - zabawki, ubranka, kasety video. Wybieramy sie na wycieczke do centrum Wroclawia, czy ktos moze wie, czy we Wroclawiu jest gdzies taki sklep. Gdzie? Dziekuje za odpowiedzi - Ewa.
Obserwuj wątek
    • Gość: KatarzynaP Re: Nasza mala Mysia IP: *.* 18.06.02, 15:42
      Cześć. Widziałam książeczki o Mysi, niestety nie wiem gdzie mogą być we Wrocławiu. Podaję Ci adres http://www.endo.krakow.pl/index1.htm, tam wejdź pod książki i zobacz. Ja te pozycje widziałam w SMYKU w Warszawie. Ale są niestety bardzo drogie, jedna ponad 30 zł :-(Własnie teraz znalazłam adres http://www.endo.krakow.pl/Tu są ubranka i książeczki i wykaz sklepów w Polsce. Kasia
      • Gość: laska Re: Nasza mala Mysia IP: *.* 18.06.02, 22:14
        hej,kasety video z Mysią widziałam w Selgrosie w DługołęceAgnieszka
    • Gość: bridgett Re: Nasza mala Mysia IP: *.* 18.06.02, 18:44
      Kasety wideo z Mysią znajdziesz w TESCO we Wrocławiu (dokładnie w Bielanach Wrocławskich). Cena 30zł. Na kasecie jest 10 bajeczek - 50min.
      • Gość: SylwiaKarolina Re: Nasza mala Mysia IP: *.* 18.06.02, 19:18
        Cześć!Kasety video są też w EMPIKU - megastore w Rynku. Nie mogłam oderwać mojej córci od stojaka z nimi:-}}.Sylwia
    • Gość: alebum Re: Nasza mala Mysia IP: *.* 19.06.02, 11:27
      a czy we wroclawiu jest sklep endo?
    • Gość: Annnia Re: Nasza mala Mysia IP: *.* 25.06.02, 07:57
      ubranka z Mysią są w endo, ale we Wrocławiu nie ma sklepu, więc zostaje Ci tylko internet
      • Gość: alebum Re: Nasza mala Mysia IP: *.* 24.11.02, 20:30
        Wracam do naszej małej Mysi...Dziewczyna w endo mi powiedziała, że w okolicach mikołaja ma być nowa kolekcja z Mysią (ubranka). Pozdrawiam. Marcelina
      • Gość: awrocka Re: Nasza mala Mysia IP: *.* 25.11.02, 11:19
        sklep z ciuszkami i książeczkami jest na ulicy Wita Stwoszaobok "pachnącej księgarni"pozdrawiam bardzo serdecznieA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka