anka-bar 17.09.09, 20:52 czy ktoś zna numer tel do dr Grażyny Pazery i czy jeździ na wizyty domowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia-ania1 Re: dr Grażyna Pazera 18.09.09, 21:58 604-514-847 jeździ na wizyty domowe jak nie ma dyżuru w szpitalu a jak ma to każe przyjechać do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
anka-bar Re: dr Grażyna Pazera 22.09.09, 14:41 bardzo dziękuję, czy również masz o niej dobre zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: dr Grażyna Pazera 23.09.09, 12:28 My konsultowaliśmy naszą mała neurologicznie u tej pani doktor, jak najbardziej ją polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia744 Re: dr Grażyna Pazera 26.09.09, 19:27 Ja mogę polecić panią doktor z czystym sumieniem, przyjmowała Małą- wcześniaka i opiekuje się Nią do tej chwili. Zawsze moge zadzwonić i zapytać sie o coś, jak może przyjeżdza do domu. Konretna, rzeczowa, opanowana, bardzo dobry kontakt z dzieckiem.Polecam.pozdrawiam.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
papirus_ka Re: dr Grażyna Pazera 26.12.09, 08:24 bacha1979 napisała: > My konsultowaliśmy naszą mała neurologicznie u tej pani doktor, jak najbardziej > ją polecam. Ciekawe...hmmm...ona nie jest neurologiem :O Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: dr Grażyna Pazera 27.12.09, 10:46 papirus_ka napisała: Ciekawe...hmmm...ona nie jest neurologiem :O Hmm, ciekawe skąd masz takie bzdurne info.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
papirus_ka Re: dr Grażyna Pazera 28.12.09, 18:35 bacha1979 napisała: > papirus_ka napisała: > Ciekawe...hmmm...ona nie jest neurologiem :O > > Hmm, ciekawe skąd masz takie bzdurne info.:/ Bo znam kieleckich neurologów dziecięcych, więc albo nie jest neurologiem, albo jest kulawym neurologiem ;) Bezsprzecznie jest neonatologiem, ale dobrej opinii też o niej nie słyszałam :/ Na jej oddziale była niedawno kontrola bo dużo noworodków po wyjściu ze szpitala św. Aleksandra trafia na Langiewicza i były skargi :) I wiem to z pierwszej ręki :D Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: dr Grażyna Pazera 29.12.09, 11:47 Aaaaa rozumiem, informacje typu powiedziała baba babie. Mnie nie interesują ploty, ja akurat ją wspominam jako wspaniałego zaangażowanego lekarza, przy tym jest osoba bardzo sympatyczną. W pierwszym poście napisałaś, że ona "nie jest neurologiem", teraz schodzimy do poziomu "chyba nie jest". Weź ustal fakty, nie pisz bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus_ka Re: dr Grażyna Pazera 31.12.09, 13:58 Ok...niech będzie....mea culpa. Nie chce mi się o jej "zaangażowaniu" pisać bo mnie poniesie i za dużo napiszę...Zdania o niej nie zmienię, ale nie jest to na forum i tyle:> Odpowiedz Link Zgłoś
julka_z Re: dr Grażyna Pazera 29.12.09, 23:30 Dr G Pazera to jak najbardziej neurolog dziecięcy. www.kielmed.pl/lekarze.pdf www.nil.org.pl/xml/oil/oil56/gazeta/numery/n2004/n200407/n20040708 Odpowiedz Link Zgłoś