lillalu 05.12.06, 14:49 ...jakie macie plany? Czy może wyłamujecie się z tego pędu do dobrej zabawy i zostajecie w domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babka Re: Sylwester... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.06, 15:11 Ja chyba już po raz drugi zostanę w domu. Jakoś nie mam ochoty na zabawę na siłę, znajomych coraz trudniej skrzyknąć, od kiedy założyli własne rodziny. Zresztą Święta najprawdopodobniej też spędzę w domowym zaciszu. Mogę wprawdzie w rodzinnym gronie, ale i tak przez cały rok nie utrzymujemy kontaktu, więc po co się wysilać na Boże Narodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypisek Re: Sylwester... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 15:40 my mielismy huczne plany - heheh - wenecja - ale okaze sie ze jakąś imprezą domową się to skończy Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Sylwester... 05.12.06, 15:43 Ależ imprezy domowe są naprawdę wspaniałe! Zwłaszcza gdy każdy ugotuje coś pysznego- i można tańczyć w kapciach:)) A może ktoś bawi się w Pasażu Niepolda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Re: Sylwester... IP: *.e-wro.net.pl 05.12.06, 16:59 lillalu napisała: > ... i można tańczyć w kapciach:)) To fakt, to twój poziom Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Sylwester... 05.12.06, 21:32 To fakt, to twój poziom Może się zalogujesz i opowiesz nam,jaki jest twój poziom? Zapewne rok w rok bawisz się w Monte Carlo,popijając szampana za 20tys.dolarów:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Sylwester... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 15:41 a może skrzyknąć pare osób i zrobić forumowego sylwka u kogoś w domku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Sylwester... 05.12.06, 15:44 Niestety, ja odpadam. Nie dość, że mieszkam z dziadkami, to już jestem ustawiona, ale plan jest bardzo interesujący:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bru Re: Sylwester... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 08:50 hej, lillalu, opowiedz co planujesz, jeśli możesz oczywiście, bo szukamy inspiracji... pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Sylwester... 06.12.06, 12:19 Hej Bru. Idę na imprezę którą organizuje moja bliska znajoma,chyba nawet przyjaciółka,w Pasażu Niepolda,w klubie K12. Będzie mnóstwo osób,które uwielbiam. Dlatego nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bru Re: Sylwester... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 08:33 no to pozazdrościc:D Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Sylwester... 07.12.06, 12:18 Dzięki, ale na pewno też spędzisz miło czas i tego Ci życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
cclement Re: Sylwester... 05.12.06, 18:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43692&w=50493150 Odpowiedz Link Zgłoś
amistad22 Re: Sylwester... 06.12.06, 11:43 ja wybieram się do Gdyni do siostry i szwagra ale , że jestem w ciąży to nie będzie to aż tak huczna zabawa ale w gronie najbliższych mi osób więc..... będzie fajowo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Sylwester... 06.12.06, 15:15 Nie musisz od razu tankować,a maluszek chętnie poskacze z Tobą:)))Pozdro dla Ciebie i Potomka.Miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Popowic Znacie jakieś oferty? Np w szkołach itp IP: *.e-wro.net.pl 06.12.06, 20:25 Znacie jakieś oferty? Np w szkołach itp. Tylko nie w dyskotekach i PUB-ach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Sylwester... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.06, 00:36 Wybieram się z narzeczonym do pewnego uzdrowiska, niedaleko górek. Już nie mogę się doczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: Sylwester... 07.12.06, 13:05 Ja też zostane w domu a to dlatego że ostatnio byłem w fatalnym stanie po urodzinach kolegi i nie mam zamiaru znowu być pod ręke odprowadzany do domu Odpowiedz Link Zgłoś