Dodaj do ulubionych

Bogdan Zdrojewski szefem PO

06.12.06, 08:28
no to grubo :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jot Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.wro.vectranet.pl 06.12.06, 09:12
      Dobrze byłoby gdyby Zdrojewski odciął się od awnturniczej, egoistycznej i
      szkodliwej dla Polski polityki Tuska
      • Gość: pucu pucu Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 10:30
        ...a w szczególności odciał sie od dziadka Tuska.
      • Gość: WK Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.ig.pwr.wroc.pl 06.12.06, 11:49
        Tusk to kukła Schetyny. A Schetyna to wróg Zdrojewskiego. Więc faktycznie w PO
        jest rozłam pół na pół.
      • Gość: _Bischof Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.safersurf.com 06.12.06, 22:01
        Tu na forom Zdrojewski kiedyś wypowiadał się na temat Tuska.
        Widział w nim wielką nadzieje na przyszłość.
    • sztuk6mistrz Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 13:59
      Bardzo dobry wybór, dobrze rokuje na przyszłość. Do powyższych postów - jeśli
      sądzicie, że Zdrojewski zaraz się uściska z Kaczorami, to albo siedzicie teraz
      na pl.Solnym w swoim partyjnym pisuarze, albo jesteście zwolennikami lepperowego
      smalcu i deptanych ziemniaków - co na jedno wychodzi.
      • Gość: WK Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.ig.pwr.wroc.pl 06.12.06, 14:50
        "pisuar", "deptane ziemniaki"... Bez wyzwisk nie POtraficie?
        • sztuk6mistrz Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 14:55
          Od kiedy to pisuar lub zdeptane ziemniaki są obraźliwymi słowami dla ziemniaków
          i pisuarów? Czyżbym dobrze wyczuł adresata?
          • Gość: WK Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.ig.pwr.wroc.pl 06.12.06, 16:49
            Czyli nie POtraficie... Koniec rozmowy.
            • Gość: obi Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:41
              > Czyli nie POtraficie... Koniec rozmowy.

Daj spokoj - musza sie jakos dowartosciowac, nawet rok po tym, jak w dupe w
              wyborach dostali. Schetani sa tacy.
              • sztuk6mistrz Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 22:39
                Lepiej dostwać po dupie, niż ją dawać Łyżwińskiemu, co nie obi?
                • Gość: obi Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:42
                  Widze, ze wiesz cos o tym.
                  Twoj problem.
        • Gość: ziemniak Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 16:49
          > "pisuar", "deptane ziemniaki"... Bez wyzwisk nie POtraficie?

to słownictwo tyPOwe dla złomiarza, który "awansował" i nawet nick przybrał
          sobie uszlachetniający:)
          • sztuk6mistrz Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 17:57
            Różnica między taka, że ja nicka mam zalogowanego a ty swojego cały czas
            zmieniasz i robisz za tłum pisuarów, czyli za szalet. Gdybyś mówił do rzeczy a
            nie trolował, byłbym skłonny poświęcić ci trochę czasu, ale ja wiem kim jesteś i
            co byś nie perorował, nie warto.
            • Gość: ziemniak Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 19:20
              Różnica między taka, że ja nicka mam zalogowanego a ty swojego cały czas
              > zmieniasz i robisz za tłum pisuarów, czyli za szalet.

wspaniała "wykrztałcona" retoryka

>Gdybyś mówił do rzeczy a
              > nie trolował,

zaraz się załamięę....

>byłbym skłonny poświęcić ci trochę czasu,

dziękuję, ale oszczędź mi swojej uwagi, bo jeszcze wchłonę twoje słownictwo i
              POrażającą "inteligiencję":)))
              • sztuk6mistrz Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 22:17
                Gość portalu: ziemniak napisał(a):

> Różnica między taka, że ja nicka mam zalogowanego a ty swojego cały czas
                > > zmieniasz i robisz za tłum pisuarów, czyli za szalet.
                >
                > wspaniała "wykrztałcona" retoryka

wykształcona jeśli już

> >Gdybyś mówił do rzeczy a
                > > nie trolował,
                >
                > zaraz się załamięę....
                >
                > >byłbym skłonny poświęcić ci trochę czasu,
                >
                > dziękuję, ale oszczędź mi swojej uwagi, bo jeszcze wchłonę twoje słownictwo i
                > POrażającą "inteligiencję":)))
                • Gość: ziemniak Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 00:27
                  > wykształcona jeśli już

Nie chwytasz ironii, która dla ułatwienia percepcji przez elytę jest w
                  cudzysłowie?, kto ci tłumaczy na piktogramy przemówienia i złote myśli
                  Pułtuska?
    • ludendorf Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 20:02
      Teraz to tylko czekać aż Schetyna będzie Przewodniczącym :P
    • taxi.wroclaw Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 20:04
      Mam nadzieję, że nasz Bogdan przejmie ster PO. To jest najbardziej racjonalna
      alternatywa dla tej partii. Tusk i Rokita nie zdołali "rozpalić" wyborców a
      Schetyna to człowiek małego formatu i powinien odejść w zapomnienie razem z
      Tuskiem tak jak Płażyński i Olechowski (tego mi szkoda).
      • Gość: obi Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:43
        > Schetyna to człowiek małego formatu
        MALEGO - to dobre okreslenie.
        • Gość: olo Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: 159.134.184.* 06.12.06, 21:57
          moze i ma malego ale haki na wszsystkich to ma duze:(
          • Gość: obi Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:02
            Hm, to raczej nie o ten wymiar chodzilo :))))
    • Gość: Emeryt Re: Jest dobrze, a będzie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:37
      Narazie pan Zdrojeski będzie pełnił rolę koncyliusza.
    • Gość: Wrocek Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.os1.kn.pl 06.12.06, 22:47
      Gratulujemy Bogusiowi.

Bogdan 3maj się:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka