Gość: Jot Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.wro.vectranet.pl 06.12.06, 09:12 Dobrze byłoby gdyby Zdrojewski odciął się od awnturniczej, egoistycznej i szkodliwej dla Polski polityki Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucu pucu Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 10:30 ...a w szczególności odciał sie od dziadka Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.ig.pwr.wroc.pl 06.12.06, 11:49 Tusk to kukła Schetyny. A Schetyna to wróg Zdrojewskiego. Więc faktycznie w PO jest rozłam pół na pół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Bischof Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.safersurf.com 06.12.06, 22:01 Tu na forom Zdrojewski kiedyś wypowiadał się na temat Tuska. Widział w nim wielką nadzieje na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 13:59 Bardzo dobry wybór, dobrze rokuje na przyszłość. Do powyższych postów - jeśli sądzicie, że Zdrojewski zaraz się uściska z Kaczorami, to albo siedzicie teraz na pl.Solnym w swoim partyjnym pisuarze, albo jesteście zwolennikami lepperowego smalcu i deptanych ziemniaków - co na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.ig.pwr.wroc.pl 06.12.06, 14:50 "pisuar", "deptane ziemniaki"... Bez wyzwisk nie POtraficie? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 14:55 Od kiedy to pisuar lub zdeptane ziemniaki są obraźliwymi słowami dla ziemniaków i pisuarów? Czyżbym dobrze wyczuł adresata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.ig.pwr.wroc.pl 06.12.06, 16:49 Czyli nie POtraficie... Koniec rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:41 > Czyli nie POtraficie... Koniec rozmowy. Daj spokoj - musza sie jakos dowartosciowac, nawet rok po tym, jak w dupe w wyborach dostali. Schetani sa tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 22:39 Lepiej dostwać po dupie, niż ją dawać Łyżwińskiemu, co nie obi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:42 Widze, ze wiesz cos o tym. Twoj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemniak Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 16:49 > "pisuar", "deptane ziemniaki"... Bez wyzwisk nie POtraficie? to słownictwo tyPOwe dla złomiarza, który "awansował" i nawet nick przybrał sobie uszlachetniający:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 17:57 Różnica między taka, że ja nicka mam zalogowanego a ty swojego cały czas zmieniasz i robisz za tłum pisuarów, czyli za szalet. Gdybyś mówił do rzeczy a nie trolował, byłbym skłonny poświęcić ci trochę czasu, ale ja wiem kim jesteś i co byś nie perorował, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemniak Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 19:20 Różnica między taka, że ja nicka mam zalogowanego a ty swojego cały czas > zmieniasz i robisz za tłum pisuarów, czyli za szalet. wspaniała "wykrztałcona" retoryka >Gdybyś mówił do rzeczy a > nie trolował, zaraz się załamięę.... >byłbym skłonny poświęcić ci trochę czasu, dziękuję, ale oszczędź mi swojej uwagi, bo jeszcze wchłonę twoje słownictwo i POrażającą "inteligiencję":))) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 22:17 Gość portalu: ziemniak napisał(a): > Różnica między taka, że ja nicka mam zalogowanego a ty swojego cały czas > > zmieniasz i robisz za tłum pisuarów, czyli za szalet. > > wspaniała "wykrztałcona" retoryka wykształcona jeśli już > >Gdybyś mówił do rzeczy a > > nie trolował, > > zaraz się załamięę.... > > >byłbym skłonny poświęcić ci trochę czasu, > > dziękuję, ale oszczędź mi swojej uwagi, bo jeszcze wchłonę twoje słownictwo i > POrażającą "inteligiencję":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemniak Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 00:27 > wykształcona jeśli już Nie chwytasz ironii, która dla ułatwienia percepcji przez elytę jest w cudzysłowie?, kto ci tłumaczy na piktogramy przemówienia i złote myśli Pułtuska? Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 20:02 Teraz to tylko czekać aż Schetyna będzie Przewodniczącym :P Odpowiedz Link Zgłoś
taxi.wroclaw Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO 06.12.06, 20:04 Mam nadzieję, że nasz Bogdan przejmie ster PO. To jest najbardziej racjonalna alternatywa dla tej partii. Tusk i Rokita nie zdołali "rozpalić" wyborców a Schetyna to człowiek małego formatu i powinien odejść w zapomnienie razem z Tuskiem tak jak Płażyński i Olechowski (tego mi szkoda). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:43 > Schetyna to człowiek małego formatu MALEGO - to dobre okreslenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: 159.134.184.* 06.12.06, 21:57 moze i ma malego ale haki na wszsystkich to ma duze:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:02 Hm, to raczej nie o ten wymiar chodzilo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Jest dobrze, a będzie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:37 Narazie pan Zdrojeski będzie pełnił rolę koncyliusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Bogdan Zdrojewski szefem PO IP: *.os1.kn.pl 06.12.06, 22:47 Gratulujemy Bogusiowi. Bogdan 3maj się:)) Odpowiedz Link Zgłoś