Dodaj do ulubionych

DZIEWCZYNY Z LEGNICY,LUBINA I OKOLIC

IP: *.* 14.10.02, 16:58
CZEŚĆ,JESTEM W 7 M-CU I SZUKAM INFORMACJI NA TEMAT FEMINY W LUBINIE: NA JAKIEJ ULICY, ILE KOSZTUJE PORÓD, CZY MOŻNA STOSOWAĆ ZNIECZULENIE, JAK DŁUGO PO PORODZIE ZOSTAJE SIĘ W KLINICE, CZY MAJĄ SWOJĄ STRONĘ WWWPOZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: ddd Re: DZIEWCZYNY Z LEGNICY,LUBINA I OKOLIC IP: *.* 16.10.02, 09:23
      Femina to Centrum Zdrowia Kobiet, na ul. KIlinskiego 27. Niestety nie maja strony www. Mowilam swojej lekarce, ze jest glod informacji na temat kliniki, ale powiedziala mi ze nie musza dbac o reklame, gdyz z chwila otwarcia juz przerosla oczekiwania. Klinika posiada niewiele lozek i nawet to ze ja jestem pacjentka skierowana tam przez swoja lekarke nie gwarantuje mi tam porodu. Gdy nadejdzie godzina X, mam zadzwonic tam, powiedziec czyja jestem pacjentka i jak bedzie wolne miejsce to dopiero jechac, a jak nie do Szpital w Legnicy.Nie pytalam sie o koszty, ale z tego co wiem to porod za darmo a znieczulenie i chyba cesarka na zyczenie kosztuje, nie dam za te informacje glowy. Dzis ide chyba ostatni raz (mam termin na 30.10) do lekarki to sie jeszcze podpytam o szczegoly, bo tez mam pare pytan, ale jak widzisz nie ma co sie nastawiac na ta Klinike, jak dostalam skierowanie na patologie to tez tam nie bylo miejsca i musialam isc do szpitala. Pozdrawiam i moze jeszcze uzupelnie swoja wypowiedz o jakies szczegoly. Doris
      • Gość: 051274 Re: DZIEWCZYNY Z LEGNICY,LUBINA I OKOLIC IP: *.* 18.10.02, 08:30
        WitamJa jestem z Głogowa, rodziłam właśnie w Feminie w czerwcu tego roku. Poród i pobyt (opłaca kasa chorych) nic nie kosztuje jeżeli jest się pacjetką lekarza, który tam przyjmuje (tak jak we wcześniejszym poście) znieczulenie zewnątrzoponowe 500zł trzeba uzgodnić wcześniej z anestezjologiem.A teraz z autopsji: opieka super, pełny profesjonalizm!!!!Ja po cesarce byłam 3 dni. Mogę się wyrażać tylko pozytywnie. Najpiękniejsze jest to że, nie czuje się tam jak w szpitalu, przytulne pokoje, łóżka szerokie wygodne no i najważniejsze łazienka w pokoju na 2 osoby!!!!! A to jak zobaczysz najważniesze. Pełny komfort.Tylko żeby się tam dostać.Pozdrawiam Ewa
        • Gość: ddd Re: DZIEWCZYNY Z LEGNICY,LUBINA I OKOLIC IP: *.* 18.10.02, 11:06
          Ja tez w rozmowie z dziewczynami ktore tam rodzily nie slyszalam jakis negatywnych zdan. Duzy minus to wlasnie to ze nie ma gwarancji miejsca. Ja tez jestem w rozterce, bo nie wiem czy Lubin czy Szpital.No i dla mnie juz naj. minusem jest to, ze jestem z Legnicy a jak dziecku bedzie sie cos dzialo groznego to wiaza do Legnicy, gdyz tam nie ma specjalistycznego sprzetu i fachowcow. Ewa mam pytanko, co to znaczy wczesniej uzgodnic znieczulenie. Ja nie wiem czy bede potrzebowala a moze wytrzymam bol a moze nie, w szpitalu jest tak ze jak rodzisz i juz nie mozesz wytrzymac wtedy prosisz o znieczulenie, no chyba ze juz jest za pozno nieco. Czas mnie juz goni, lekarka powiedziala, ze do 30 urodze, choc ja stwierdzilam ze 30 jeszcze sie przytocze, zobaczymy kto ma racje:-))) PO 30 jak nic nie bedzie to chce mnie w Feminie polozyc, to by bylo gut rozwiazanie ( o ile beda miejsca). Doris
          • Gość: 051274 Re: DZIEWCZYNY Z LEGNICY,LUBINA I OKOLIC IP: *.* 19.10.02, 08:27
            Znieczulenie zewnątrzoponowe dlatego trzeba wcześniej uzgodnić, ponieważ wymaga opieki anestezjologa i jego pielęgniarki tylko dla tej rodzącej. A po drugie dlatego, że trzeba wykluczyć wszelkie przeciwskazania, aby to znieczulenie się udało.Różni się wszystkim od zastrzyku podawanego w trakcie porodu, o którym mówisz, ale to temat na długą rozmowę, zresztą wątek był poruszany wielokrotnie na forum, również w prasie jest coraz więcej informacji i w internecie jest strona na której jest dokładnie wszystko omówione.http://strony2.wp.pl/wp/znieczulenie/ Wszystkie informacje o Feminie również w nowym poście są prawdziwe.PozdrawiamEwa
            • Gość: 051274 Re: DZIEWCZYNY Z LEGNICY,LUBINA I OKOLIC IP: *.* 19.10.02, 11:19
              Tak sobie myślę, że jeżeli bedziesz rodzić w Feminie, to tam jest tak doskonała opieka i intymne warunki, że znieczulenie z.o. bedzie ci niepotrzebne.Pozdrawiam. Do zobaczenia na forum Niemowle, trzymam kciuki.EWa
              • Gość: ddd Re: DZIEWCZYNY Z LEGNICY,LUBINA I OKOLIC IP: *.* 20.11.02, 11:46
                Urodzilam w Szpitalu Wojewodzkim w Legnicy i nie zaluje samego porodu, bo z opieka bylo potem gorzej. Poznalam duzo dziewczyn, ktore mialy rodzic w Feminie ale jak przyszlo co do czego to wybraly jednak Szpital. Pozdrawiam Doris i 15-dniowa Natalka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka