karlajn_enjoy 11.12.06, 17:07 hmm..szukam ciekawej sukienki na studniowke..nie jestem z Wrocka...podajcie adresy sklepow w których znajde cos ciekawego ..z góry dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kotek Re: sukienka studniówkowa IP: *.plus.com 11.12.06, 17:43 pewnie nie najlepszy sklep, ale czasami maja naprawde ladne i orginalne sukienki... moja byla stamtad... na rogu Placu Macieja... z zewnatrz bardziej suknie slubne, ale w srodku inne tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: sukienka studniówkowa 12.12.06, 10:02 Ja w H&M na świdnickiej kupiłam sobie piękną sukienkę na sylwestra. Widziałam tam naprawdę oryginalne i niedrogie kreacje,takie do 150zł. Są tam też bardzo ładne dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlajn Re: sukienka studniówkowa IP: 195.205.202.* 12.12.06, 20:30 dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś
oriflamewroclaw Re: sukienka studniówkowa 12.12.06, 21:18 Kotek tez tam kupowalam suknie na studniowke- wrazenie bylo oszalamiajace, swietnie mi dobrano suknie i jeszcze uzupelniono ja wedlug moich zachcianek naprade polecam, to jest w salonie sukien slubnych Pronuptia ale warto:)jest w czym wybierac Odpowiedz Link Zgłoś