Dodaj do ulubionych

Fryzjer z talentem poszukiwany

IP: *.* 07.01.03, 16:18
Szukamy fryzjera z talentem co to doradzi i dobrze zetnie
Obserwuj wątek
    • Gość: PETRA Re: Fryzjer z talentem poszukiwany IP: *.* 07.01.03, 16:33
      Hej Ewa,mogę polecić dwa salony fryzjerskie.1. Salon Ines - chodziłam tam kila lat, tam ścięłam swoje długie włosy :). Zawsze chodziłam do jednej fryzjerki i zawsze mi szczerze doradziła.Wychodział za każdym razem super zadowolona2. Ostatnio chciałam radykalnych zmian (postanowiłam obiąć włosy na krótko) i postanowiłam zmienić fryzjera na równie sprawdzonego (przez moje koleżanki). Mieści się w tym samym budynku co Ines. Jest to kameralny, mały salonik fryzjerski, gdzie pracuje troje młodych ludzi i którzy super ścinają. Od nich też wyszłam bardzo zadowolona :DOba salony fryzjerskie szczerze polecam (oczywiście konkretne osoby tam oracujące) - jesli bedziesz zainteresowana, podam Ci namiary.Życzę powodzenia,Petra
      • Gość: alf Re: Fryzjer z talentem poszukiwany IP: *.* 07.01.03, 20:52
        A ja mogę zaproponować Salon Carlo Biani ale na ul. Biskupiej, nie w Rynku. Chodzę tam od dosyć dawna i bardzo regularnie. Fryzjerzy są po szkole sieci Salony Urody Gabriel. Polecam: Panią Kingę, Magdę albo Pana Tomka. Są świetni!
    • Gość: Hanka Re: Fryzjer z talentem poszukiwany IP: *.* 08.01.03, 21:41
      A ja namawiam abyś poszła do mojego kochanego Piotrusia. Pracuje w Salonie Fryzjerskim "Cosmopolitan" w Rynku (w "Pasażu pod Błękitnym Słońcem"). Chłopak ma niesamowite wyczucie i świetne pomysły na fryzury. Jeszcze nigdy się na nim nie zawiodłam.Telefon do Cosmopolitan 343 43 85 (86)- umawiaj się tylko z panem Piotrem.Hej !!!Hanka :ouch:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka