Gość: ania71 IP: *.* 19.02.03, 18:50 Szukam dobrego neurologa we Wrocławiu-moje dziecko(3 mies.) nie trzyma główki w pozycji na plecach,skręca głowke w lewo i wygina sie...Pomóżcie.Mały miał wylew po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PETRA Re: szukam neurologa-Wrocław IP: *.* 19.02.03, 19:00 Aniu,polecam wspaniałego naurologa dr Ujmę-Czapską.Przyjmuje na ul. Canaletta 53tel 345 12 60Jest to prywatny gabinet i wizyty są płatne, ale warto wydać te pieniądze Pozdrawiam,Petraps. Jesli chiałabyś wiedzieć coś więcej - wpisz w wyszukiwarkę słowo neurolog i wyswietli Ci się bardzo wiele infomacji - było to juz na naszym forum poruszane.Bardzo proszę, aby tak najpierw wyszukiwać informację na forum.Petraforum moderator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: szukam neurologa-Wrocław IP: *.* 19.02.03, 22:03 Jesteś w takim samym położeniu jak ja, parę miesięcy temu. Mój synek też miał wylew po porodzie i nie trzymał głowki, za to skręcał ją w prawo. Dostałam skierowanie do neurologa i nie wiedziałam, co dalej. Poszłam do "Promyka Słońca". Tam zbadała bąbla dr Łukomska i zaleciła rehabilitację. Rehabilitacja trwała do ósmego miesiąca życia. Bąbel wkrótce zaczął podnosić głowę, a o skręcie też już nie pamiętamy. Potem pracowaliśmy nad innymi rzeczami, które powinien, a nie robił. Dziś bąbel jest o miesiąc opóźniony, nie ma rehabilitacji, jest wesoły i pełza po całym domu, choć nie umie raczkować, co w wieku 9 miesięcy już powinien.Nie załamuj się.Ostatnio byłam u dr Krauze. Ona jest dobrą neurolog i przyjmuje przy Kilińskiego. Jak chciałabyś czegoś bliżej się dowiedzieć, czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YennaM Re: szukam neurologa-Wrocław IP: *.* 19.02.03, 22:15 Dr Czapska jest najlepszymneurologiem we Wroclawiu. Jest ordynatorem neurologii dzieciecej na Traugutta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania71 Re: szukam neurologa-Wrocław IP: *.* 20.02.03, 21:16 hej Gabi, jakiego stopnia byl to wylew? Wchlonal sie?Mi ktos cos ostatnio mowil o zalozeniu zastawki z tego powodu(do mozgu),ale my bylismy juz 2 razy u dr Krauze na Traugutta i nic nie sugerowala.Czy cos z tym robiliscie?Nasz jest 2-ego stopnia.Bylam dzis na rehabilitacji i probowalismy raz w domu ale nie umiem tego powtorzyc tak jak pokazala nam dr Zajaczkowska(w zasadzie pokazala tylko raz cwiczenie na asymetrie).JAk sobie radzilas?Ile razy chodziliscie do Promyka i do kogo?PozdrawiamanulaJesli mozesz podaj swoj adres Odpowiedz Link Zgłoś