Gość: mama_niki IP: *.* 27.02.03, 19:07 Gdzie we Wrocławiu z 3 miesięcznym dzieckiem można pójść na basen czy są jakieś specjalne zajęcia i ile to koszyuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Libra Re: basen IP: *.* 27.02.03, 19:29 Wiem, że na nowym basenie na Stadionie Olimpijskim lekarka prowadzi takie zajęcia dla maluchów od 2 miesiąca, półgodzinne spotkanie kosztuje około 20 zł - nie pamiętam dokładnej ceny. Jest dużo chętnych, więc trzeba się wcześniej zapisywać na kolejny semestr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama_niki Re: basen IP: *.* 27.02.03, 20:00 a znasz może jakieś bliższe namiary na tą Panią nazwisko telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaFilipa Re: basen IP: *.* 28.02.03, 14:55 Również polecam szkołę Pani Beaty w przychodni Pulsantis na Ostrowskiego widziałam tam zajęcia i wybieram się tam z moim synkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdalenaCK Re: basen IP: *.* 28.02.03, 08:25 Są zajęcia dla maluchów prowadzone przez panią Fariaszewską na basenie w przychodni Pulsantis na Ostrowskiego. Tel. 501 819966 (mam nadzieję że mogę go tutaj podać). My tam chodzimy i jesteśmy zadowoleni, a co najważniejsze nasza córcia też.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoasiaP Re: basen IP: *.* 04.03.03, 10:52 Polecam zajęcia na Stadionie Olimpijskim. Chodzę tam z synkiem od kiedy skończył pół roku. Niestety nie pamiętam nr telefonu. Zadzwoń sobie na basen, a tam pewnie podadzą ci nr do pani prowadzącej. Opłata za zajęcia - 3 miesiące=300zł (kwiecień, maj, czerwiec). Zajęcia odbywają się raz w tygodniu po pół godziny. Zajęcia są we wtorki lub piątki. Jedynym minusem jest tłok-bardzo dużo dzieci (nawet po 14 bobasów+oczywiście rodzic). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama_niki Re: basen IP: *.* 04.03.03, 15:03 czy możesz mi napisać kiedy są zajęcia i ile kosztują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liszka Re: basen IP: *.* 05.03.03, 08:34 A czy próbowałaś skontaktować się z Panią Fariaszewską/Prowadzi zajęcia z małymi dziećmi na basenie przychodniPULSANTIS przy ul.Ostrowskiego (dawna przychodnia ELWRO)Zajęcia odbywają sie w sobotę .Koszt zajęć za 6 tygodni 90 zł.Tel 501819966Spróbuj .Ja chodzę z synkiem,jest bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: basen- przychondia PULSANTIS IP: *.* 05.03.03, 09:16 Bardzo interesuje mnie ten basen w przychodni PULSANTIS. Czy możecie napisać o nim (i o organizowanych tam zajęciach)coś więcej: czy basen jest duży, czy woda jest ozonowana czy chlorowana, ile trwają zajęcia, kim jest pani prowadząca zajęci, jak liczne są grupy???Będę bardzo wdzięczna za te informacje. Pozdrawiam Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liszka Re: basen- przychondia PULSANTIS IP: *.* 05.03.03, 10:55 Basen jest o wymiarach 12x6m.Tem.wody 30-31 st.CWoda jest chlorowana czysta.We Wrocławiu nie ma wody ozonowanej.Pani prowadząca jest trenerem pływania,zna dobrze swój zawód.Robi to bardzo dobrze.Zajęcia trwają 1/2 godz. Więcej dowiesz się dzwoniąc do niej 501819966.Pozdrawiam Renia Odpowiedz Link Zgłoś