IP: *.* 27.02.03, 19:07
Gdzie we Wrocławiu z 3 miesięcznym dzieckiem można pójść na basen czy są jakieś specjalne zajęcia i ile to koszyuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Libra Re: basen IP: *.* 27.02.03, 19:29
      Wiem, że na nowym basenie na Stadionie Olimpijskim lekarka prowadzi takie zajęcia dla maluchów od 2 miesiąca, półgodzinne spotkanie kosztuje około 20 zł - nie pamiętam dokładnej ceny. Jest dużo chętnych, więc trzeba się wcześniej zapisywać na kolejny semestr.
      • Gość: mama_niki Re: basen IP: *.* 27.02.03, 20:00
        a znasz może jakieś bliższe namiary na tą Panią nazwisko telefon?
        • Gość: mamaFilipa Re: basen IP: *.* 28.02.03, 14:55
          Również polecam szkołę Pani Beaty w przychodni Pulsantis na Ostrowskiego widziałam tam zajęcia i wybieram się tam z moim synkiem
    • Gość: MagdalenaCK Re: basen IP: *.* 28.02.03, 08:25
      Są zajęcia dla maluchów prowadzone przez panią Fariaszewską na basenie w przychodni Pulsantis na Ostrowskiego. Tel. 501 819966 (mam nadzieję że mogę go tutaj podać). My tam chodzimy i jesteśmy zadowoleni, a co najważniejsze nasza córcia też.Pozdrawiam
      • Gość: JoasiaP Re: basen IP: *.* 04.03.03, 10:52
        Polecam zajęcia na Stadionie Olimpijskim. Chodzę tam z synkiem od kiedy skończył pół roku. Niestety nie pamiętam nr telefonu. Zadzwoń sobie na basen, a tam pewnie podadzą ci nr do pani prowadzącej. Opłata za zajęcia - 3 miesiące=300zł (kwiecień, maj, czerwiec). Zajęcia odbywają się raz w tygodniu po pół godziny. Zajęcia są we wtorki lub piątki. Jedynym minusem jest tłok-bardzo dużo dzieci (nawet po 14 bobasów+oczywiście rodzic).
      • Gość: mama_niki Re: basen IP: *.* 04.03.03, 15:03
        czy możesz mi napisać kiedy są zajęcia i ile kosztują
        • Gość: liszka Re: basen IP: *.* 05.03.03, 08:34
          A czy próbowałaś skontaktować się z Panią Fariaszewską/Prowadzi zajęcia z małymi dziećmi na basenie przychodniPULSANTIS przy ul.Ostrowskiego (dawna przychodnia ELWRO)Zajęcia odbywają sie w sobotę .Koszt zajęć za 6 tygodni 90 zł.Tel 501819966Spróbuj .Ja chodzę z synkiem,jest bardzo fajnie.
    • Gość: Hanka Re: basen- przychondia PULSANTIS IP: *.* 05.03.03, 09:16
      Bardzo interesuje mnie ten basen w przychodni PULSANTIS. Czy możecie napisać o nim (i o organizowanych tam zajęciach)coś więcej: czy basen jest duży, czy woda jest ozonowana czy chlorowana, ile trwają zajęcia, kim jest pani prowadząca zajęci, jak liczne są grupy???Będę bardzo wdzięczna za te informacje. :grin:Pozdrawiam :hello:Hanka
      • Gość: liszka Re: basen- przychondia PULSANTIS IP: *.* 05.03.03, 10:55
        Basen jest o wymiarach 12x6m.Tem.wody 30-31 st.CWoda jest chlorowana czysta.We Wrocławiu nie ma wody ozonowanej.Pani prowadząca jest trenerem pływania,zna dobrze swój zawód.Robi to bardzo dobrze.Zajęcia trwają 1/2 godz. Więcej dowiesz się dzwoniąc do niej 501819966.Pozdrawiam Renia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka