jolorko 20.12.06, 14:48 czy wiecie cos na jego temat? jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: kto zna gin dr Geneję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.06, 18:06 To potwór i sadysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kto zna gin dr Geneję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 18:54 Moja mama też ma o nim takie zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolorko Re: kto zna gin dr Geneję 28.12.06, 11:00 Dlaczego tak mówicie błagam powiedzicie cos więcej ja mam miec zabieg i się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietrol Re: kto zna gin dr Geneję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.06, 18:08 Nie denerwuj się, dr Geneja to bardzo spokojny i sprawny ginekolog zabiegowy. Nie tylko na twoim wątku troliska rozrabiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: kto zna gin dr Geneję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.07, 14:43 Troliska?To ty jesteś jakiś troll broniący kolesia.Ha!Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: kto zna gin dr Geneję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.07, 13:01 Moja mama też ma bardzo złe z nim doświadczenia.Jest podobno bardzo nie delikatny w czasie badań ponieważ ma krótkie i grube palce.Jeżeli to ten sam lekarz.Moja mama miała z nim nikłą "przyjemność" na dyrekcyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kto zna gin dr Geneję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 13:20 haha, "krótkie i grube palce" a mowia, ze dlugosc nie jest najwazniejsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś