Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog

IP: *.* 10.03.03, 11:18
witam ciepłoprzeczytałam wszystkie posty o szpitalachale na razie jestem na etapie projektu "dziecko"a o dobrego ginekologa rownie ciezko jak o dobry szpital;)czy ktos mogl by mi przyjaznego lekarza na okres przed a potem w czasie ciazy?moze - sadzac po wspomnieniach szpitalnych - z Oławy albo z Chałubinskiego czy Trzebnicy?a co w przypadku problemow w ciazy? - czy wowczas nie wygrywa jednak Klinika?pozdrowienianetka
Obserwuj wątek
    • Gość: Awetom Re: dobry ginekolog IP: *.* 12.03.03, 18:03
      Doktor Halama! Gorąco polecam! Jest wprawdzie drogi - jak i cała klinika na Grobli - ale jest fantastyczny. Okropny gaduła i wizyty są przez to długachne, ale... jak kłopoty to tylko do niego, a poza tym jest młody,ciągle się doucza, niezwykle sympatyczny, jest najlepszym specjalistą od metody in Vitro, a poza tym jest ordynatorem w szpitalu w Trzebnicy gdzie urodziłam synka i gdzie jest rewelacyjnie. Dr Halama przyjmuje w klinice na Grobli w piątki i wtorki.Jest dobry i nie sposób go nie polubić, trzeba tylko za nim nadążyć bo facet niesamowicie szybko myśli. Aha i jeszcze jest cierpliy , zniósł z uśmiechem milion moich najdziwniejszych pytań i wątpliwościEwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka