Dodaj do ulubionych

LEGNICA - ile nas jest?

IP: *.* 13.03.03, 21:19
Jestem tu od niedawna, ale zuważyłam że jest kilka emam z Legnicy. Mam nadzieję że się zgłoszą.PozdrawiamMarzena i Przemcio (18.11.2002)
Obserwuj wątek
    • Gość: ddd Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 13.03.03, 21:38
      Dorota i Natala (05.11.2002). Troche nas jest, pewnie sie dziewczyny wpisza, dzis 4 byly u mnie na pogaduchach, a wiemy jeszcze o dwoch. Dziewczyny wpisujcie sie a w lecie zrobimy zlot w plenerze!
      • Gość: strażak Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 13.03.03, 21:45
        Sylwia i MIchałek (28.03.2000).Oby do lata jak najszybciej,ale będzie mamusiek!
    • Gość: mamut Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 13.03.03, 21:51
      No hejka:-)A jest nas kilka,ostatnio jakby troche wiecej.Ja mam na imie Agnieszka,mam 25 lat,moj synek Dawidek ma 2 latka i 3 miesiace.Mozesz nas troszke lepiej poznac na forum z pamietnikami-Dawid syn Agi i Radka.Radek to moj od prawie 4 lat mąż i tatus Dawidka.Widze,że odpisala Ci Dorota,mama Natalki,u ktorej odbyl sie dzis maly zlot mamuskowy,byla sasiadka Doroty z synkiem Dawidem(ponad roczek i dwie ciezarowki Magda-Abdzia i Sabina-obie rodza na przelomie kwietnia i maja.Jest jeszcze Sylwia,ktora wlasnie tez Ci odpisuje,wiec o niej nie mowie.Jak bedziesz miala ochote poznac nas lepiej to zorganizujemy nastepny zlot;-) a poki co pisz albo moze masz gg? moj nr 2024408. Pozdrawiam agra
      • Gość: mamut Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 13.03.03, 21:57
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomniala jeszcze o Izie,mamie Konrada i Zuzi.I Asi,mamie Kasi i Oli:-)Jest jeszcze kilka mam z okolicy,ja znam Madzie spod Lubina,kilka innych pojawialo sie i znikalo:-)Pozdrawiam agra
        • Gość: IzaM Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 14.03.03, 15:28
          No wlasnie ! Ja ci dam "zapomniala" ! I zapomniala mi powiedziec ,ze cos sie organizuje na edziecko z Legnicy.Nareszcie !Witam Legniczanki ! Jestem Iza,mieszkam na Piekarach B.Moja rodzinka to maz Wladek,11-letni syn Konrad i 4-letnia corcia Zuzia.Zuzia chodzi do przedszkola "Stokrotka" .Czy jest moze ktos kogo dziecko tez tam chodzi?pozdrawiamIza
    • Gość: Małgosia24 Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 13.03.03, 22:35
      ja co prawda z Polkowic ale to przeciez nie daleko,moze urzadzimy jakis zlot mamusiek?????mama 2.5 letniego Wojtusia
      • Gość: mamut Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 13.03.03, 23:57
        Polkowice... no nie wiem...;-)Jaaaaaaaaasne,ze moze byc,tylko obiecaj,ze sie do nas do Legnicy przytluczasz kiedys na jakies spotkanko:-)agra,mama Dawidka lat 2 i 3 miechy.
    • Gość: mocne Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 14.03.03, 07:34
      Fajnie że zbiera się Nas coraz więcej.Witam serdecznie mamy które już się zgłosiły i te które jeszcze dojdą.wczesniej nic o sobie nie napisałam ,więc teraz nadrabiam.Mam na imię Marzena a mój ślubny Jacek. Niedawno powiększyła nam się rodzinka o synka Przemka, teraz już prawie 4 miesięcznego.Buziaczki dla wszystkich dzieciątek, tych co już są i tych przyszłych.Marzena i Przemcio (18.11.2002)
      • Gość: asiaks Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 14.03.03, 13:04
        No to i ja, bardzo nie udzielająca się ostatnio towarzysko Aśka z Kasią Bardziej Kochaną (2 lata 8 m-cy) i Olą 13 miesięcy.
        • Gość: Małgosia24 Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 14.03.03, 13:38
          Witaj,miło Cię poznać,zwłaszcza ,że Twoja starsza (tylko nie wiem dlaczego bardziej kochana bo wydawało mi sie ,że wszystkie dzieci kocha sie jednakowo ale mam dopiero jedno wiec moze sie myle:>)córeńka jest w rówieśniczką mojego synka.Mój Wojtus urodził sie 17.08.2000,Twoja córcia jest chyba z lipca:)))))Ja co prawda z Legnicy nie jestem ,mieszkam w Polkowicach ale to tylko kawałek od Legnicy wiec we wszystkich spotkaniach chetnie bede uczestniczyc:))))
          • Gość: asiaks Re: LEGNICA - ile nas jest? do Małgosi 24 IP: *.* 14.03.03, 15:00
            Witam ponownie, Kasia urodziła się 30.06.2000, więc jakby tak liczyć dokładnie to ma 2,8 i pół m-ca. Jeśli chodzi zaś o "bardziej kochaną" , to miałam na myśli to, że dzieci takie jak Ona , są czasami tak nazywane..(Kasia ma Zespół Downa). A tak naprawdę, to kocham obie panny równie mocno :)
            • Gość: Małgosia24 Re: LEGNICA - ile nas jest? do asiax IP: *.* 14.03.03, 15:05
              przepraszam ,nie miałam pojęcia,ale gafa:((nie chciałam Cię w żaden sposób urazic,ucałuj od nas obie dziewczyny:))))))no to kiedy zlot???????
    • Gość: Aszka Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 14.03.03, 13:46
      Melduję się z Legnicy,Agnieszka, mama Ewy [lat 9]- uczennicy klasy III-eji Maciusia [22 miesiące]- który urodził się z ciężką wadą serca, ale już o.k.Cieszę się, że i u nas [tzn. w Legnicy]odbędzie się zlot.Pozdrawiam i życzę duuuuużo zdrówka.Aga
      • Gość: mocne Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 14.03.03, 15:46
        Ja też się cieszę na zlot i już sobie wyobrażam ile nas będzie..będziemy wyglądać jak jakaś wycieczka..hihi.
        • Gość: AnetaR Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 14.03.03, 20:59
          i my sie dopisujemyAneta i Dawid(24.02.2002)No,no zapowiada sie całkiem liczne spotkanie.pozdrawiamy i do jak najszybszego zobaczenia
          • Gość: martunia79 Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 15.03.03, 20:38
            Hejka! Ja jestem z Jawora i chętnie się z Wami spotkam, przynajmniej ktoś z okolic! Pozdrawiam badzo serdecznie, hurrraaaa, że jesteście!Troszkę o mnie: Mam na imię Marta, 24l, mąż Marek, 26l, kończę studia we Wrocku(romanistyka), jestem w 5 miesiącu ciąży(początek) a niunia urodzi się w sierpniu(termin na 18.08)No i w Legnicy jestem baaaardzo często!
    • Gość: EDYTA25 Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 15.03.03, 21:21
      Cześć. Mam na imię Edyta i jestem z Legnickiego Pola to bliziutko od Legnicy. Jestem mamusią oczekującą tzn. spodziewam się małej niuni na Święta Wielkanocne. Pozdrawiam wszystkie emamusie. Pa
      • Gość: mocne Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 15.03.03, 21:57
        Fajnie że dołączyłyście.Edytka chyba został ci tylko miesiąc i zobaczysz w końcu maleństwo (niesamowite uczucie).No to jest nas coraz więcej.Ale będzie niesamowity piknik.
        • Gość: mamut Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 16.03.03, 22:09
          Wiiiiiiiitamy!Ale sie nas gęsto zrobilo:-)A na pewno jeszcze jakies dusycki sie konspiruja,no dawac dawac;-).Żeby sie spotkac w pelnym gronie o ile dzieci sie nie pochoruja,mezowie nie beda pracowac itd,itp musimy przedszkole wynajac heheheheh...A poki co jakby ktos mial ochotke to jutro z Sylwia mama Michalka bedziemy w Rynku na spacerku ok. 15.30 Kontakt na gg 2024408 albo 502242449 . Bużka pozdrawiamy Aga czyli agra,mama Dawidka.P.S.Zapraszam do poczytania mojego pamietnika na eDziecku,mozna sie o nas cos dowiedziec,fotke zobaczyc:-)
          • Gość: ddd Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 17.03.03, 07:59
            A gdzie fotka z naszego spotkania? Ja moze dzis sie wybiore na spacer, najwyzej zadzwonie gdzie grasujecie. Stenia napisz, gdzie Ty mieszkasz, zawsze to fajnie pospacerowac z mama rowiesnika i wymienic sie doswiadczeniami, bo jak wyglada bunt dwulatka w wykonaniu agry synka juz widzialam :-) Dori&Natala
            • Gość: asiaks Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 17.03.03, 08:29
              A może do parku? Ładna pogoda ( i mam najbliżej :) )
            • Gość: mocne Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 18.03.03, 22:11
              Zgłaszam się wedle życzenia. Mieszkam niedaleko Lidla, na Gwiezdnej, praktycznie mam do niego "rzut beretem".
    • Gość: mamut Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 17.03.03, 22:36
      Witam Drogie panie Legniczanki i nie tylko:-) Te juz ujawnione i TE JESZCZE NIE!!!!!!!!!!!Na forum zobaczcie zamiescilam zdjecia z czwartkowego 1-go sabatu legnickiego.Nie bez powodu-chce Was zachecic do spotkania.Na pewno nie uda nam sie spotkac w 100%,ale te z Was ktore moga i maja ochote,to zapraszam.I coby czasu nie marnowac proponuje najblizszy piatek popołudniu,moze ok. 16.30-17?Albo sobotnie dopoludnie ok. 10-11?Napiszcie co Wy na to,jesli nie bedzie chętnych to najwyzej przelozymy na nast. tydzien.A jesli będą,to ja poki co oferuje swoj duzy pokoj,pare osob spokojnie wejdzie,chyba,ze ktoras z was dysponuje czyms wiekszym???Czekam na mam nadzieje pozytywny oddzwięk;-)Pozdrawiam agra i Dawidek
      • Gość: martunia79 Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 18.03.03, 11:05
        Hej ! Ja jestem chętna na spotkanie, i Cie wreszcie poznam:)Agra:) I inne też:) Lokalem nie dysponuję bo lokal u mnie to dwie klitki i jaworskie zresztą;-), ale chętnei się zjawię i was poznam, mam nadzieję że na dobrych chęciach się nie skończy...
      • Gość: Małgosia24 Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 18.03.03, 12:57
        hej,pofatygowaam sie na zobaczcie ale tam bardzo długi opis a zdjecie tylko jedno:((((((co do soboty to ja jesem chetna ale proponuje sie spotkac moze na miescie,w parku czy gdzies,po co dzieci mają siedziec w domu jak ma być piekna pogoda,pozdrawiam,i wyslijcie mi prosze te fotki na maila::)))))))))))))))buziaki!!!!!!
        • Gość: mamut Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 18.03.03, 20:42
          Hejka!Zdjecia wyslalam jeszcze raz tym razem kazde w osobnym mailu,moze to tak trzeba???Co do spotkania,ja sie na samotne spacery z moim synkiem nie pisze,po prostu mam dosc po ostatnim spacerowym buncie i chodze tylko z mężem...A z resztą jak znam zycie to z nim na spacerze nie pogadam sobie z Wami,bo będe latac za nim od kałuży do kałuży,od psa do psa,nieeeeeee...;-)Wole spokojne w miare plotki przy kawce/herbatce itp.Tak więc czekam na dalsze sugestie...agra
          • Gość: ddd Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 18.03.03, 22:52
            Jutro agra umiesci na forum, a tym czasem borem lasem fotki sa na : http://www.kosmitka.leg.pl/index.cgi?mode=album&album=./eMamy Mam nadzieje, ze galeria sie powiekszy o wiele zdjec z wielu naszych wspolnych spotkan. Doris
    • Gość: edzia73 Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 19.03.03, 16:10
      Hej mamut trochę mnie zawstydzilaś:))Głogów byłe wojewodztwo legnickie.Szybko się przedstawiam:Edyta-Edzia - mama bliźniaków Jasia i Oli (23.10.2002)z Głgowa.Pa pa.
      • Gość: ewaglogow Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 22.03.03, 10:41
        Podczepiam sie pod edzie.Prawde powiedziawszy z tym Glogowem to troche tu krucho... Spiesze wiec, aby sie przedstawic: Ewa lat 28, mama Dominiki (8.03.2002r.).Pozdrawiam emamy z Legnicy i okolic.
        • Gość: 051274 Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 29.03.03, 10:19
          Witajcie!Dawno nie zaglądałam na Dolnośląskie bo nikogo nie bylo z mioch okolic, a tu dzisiaj jakie zaskoczenie!! :)Jaka zwarta i duza grupka wow!Pozwolicie, że się przyłączę: Ewa z Głogowa, mama Kamili z 16.06.2002r.Miło mi poznać koleżanki z Głogowa!!! Do zobaczenia moze?PozdrawiamEWa
          • Gość: Abdzia Re: LEGNICA - ile nas jest? IP: *.* 29.03.03, 10:58
            Cześć Dziewczyny !!! Lepiej póżno niż wcale. Pozdrawiam wszystkie Legniczanki i nie tylko. Dla tych , które mnie jeszcze nie znają nazywam się Magda. Oczekuję właśnie swojego pierwszego dziecka (termin na 28.04 -ale czuję,że szybciej )Mam nadzieję, że spotkamy się 02.04 u Anety ??? Co do zlotu letniego to mieszkam w domu z ogrodem, także w jakiś piękny ciepły letni dzień zapraszam do siebie. A narazie pa !!! Idę szykować torbiszcze do szpitala. Abdzia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka