Dodaj do ulubionych

Jaki damski perfum?

IP: *.sieci.ibrokers.pl 04.01.07, 23:08
Poleccie Panie dla mlodej kobietki perfum ladny
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: Jaki damski perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 08:30
      wszystko zalezy od osobistych preferencji. podpatrz czego uzywa i kup to samo
      ew. popros w perfumerii o cos podobnego. nie eksperymentuj, chyba, ze bardzo
      mloda i bedzie sie cieszyc z kazdych markowych perfum.
      perfumY - liczba mnoga
      • Gość: x Re: Jaki damski perfum? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.07, 20:08
        lacome miracle
        • Gość: Gosc1 Re: Jaki damski perfum? IP: *.sieci.ibrokers.pl 09.01.07, 13:11
          dziekiza podpowiedzi, moze jeszcze jakies propozycje?Dzieki z gory
          • agaswaczenska Re: Jaki damski perfum? 07.02.07, 17:09
            Gabryjela Sabatini to perfumy, które jak dla mnie są rewelacyjne i wiele moich
            znajomych ma takie samo zdanie POLECAM
          • Gość: weronika Re: Jaki damski perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 13:05
            Zalezy w jakiej cenie? Lepiej jest oczywiscie kupic wode perfumowana niz
            toaletowa bo dluzej sie trzyma. Z tych drozszych to super jest zapach "Envy" lub
            "Rush" Gucci, "Miracle" lancome, "Eden" cacharel i "Hypnotic poison" dior (ten
            szczegolnie na zime:) oraz "flower" i "jungle" kenzo. Zalezy co kto lubi,
            najlepiej wez dziewczyne do sephory i niech sama cos wybierze albo zapytaj jaki
            zapach najbardziej lubi to wtedy bedziesz wiedzial co kupic:) A z tanszych to ja
            osobiscie lubie "ode a la vie" yves rocher, "feminine" i "summer day" cindy
            crawford, "indian summer" p.presley, oraz oryginalny i mocny "not for everybody"
            bruno banani (ten szczegolnie trzyma sie dosyc dlugo). Aa, jest portal wizaz.pl,
            tam jest link kosmetyk wszechczasow (KWC) i w nim mnostwo recenzji kosmetykow w
            tym tez perfum to mozesz zajrzec jakie sa polecane i maja najwyzesze oceny.
            Powodzenia w poszukiwaniach i udanych zakupow!:)
            • Gość: dossi Re: Jaki damski perfum? IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 11.02.07, 19:42
              może ktoś mi przypomni jak nazywają się perfumy G. Sabatini- czerwone
              opakowanie i czerwony flakonik, głupio tak pyta w sklepie.
              • Gość: gośc Re: Jaki damski perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:31
                poszukaj w perfumeriach internetowych
    • Gość: dossi Re: Jaki damski perfum? IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 13.02.07, 16:59
      WIELKIE dzięki znalazłam, chodziło mi o DEVIATION.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka