Gość: Gosc1 IP: *.sieci.ibrokers.pl 04.01.07, 23:08 Poleccie Panie dla mlodej kobietki perfum ladny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc Re: Jaki damski perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 08:30 wszystko zalezy od osobistych preferencji. podpatrz czego uzywa i kup to samo ew. popros w perfumerii o cos podobnego. nie eksperymentuj, chyba, ze bardzo mloda i bedzie sie cieszyc z kazdych markowych perfum. perfumY - liczba mnoga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jaki damski perfum? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.07, 20:08 lacome miracle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc1 Re: Jaki damski perfum? IP: *.sieci.ibrokers.pl 09.01.07, 13:11 dziekiza podpowiedzi, moze jeszcze jakies propozycje?Dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
agaswaczenska Re: Jaki damski perfum? 07.02.07, 17:09 Gabryjela Sabatini to perfumy, które jak dla mnie są rewelacyjne i wiele moich znajomych ma takie samo zdanie POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Jaki damski perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 13:05 Zalezy w jakiej cenie? Lepiej jest oczywiscie kupic wode perfumowana niz toaletowa bo dluzej sie trzyma. Z tych drozszych to super jest zapach "Envy" lub "Rush" Gucci, "Miracle" lancome, "Eden" cacharel i "Hypnotic poison" dior (ten szczegolnie na zime:) oraz "flower" i "jungle" kenzo. Zalezy co kto lubi, najlepiej wez dziewczyne do sephory i niech sama cos wybierze albo zapytaj jaki zapach najbardziej lubi to wtedy bedziesz wiedzial co kupic:) A z tanszych to ja osobiscie lubie "ode a la vie" yves rocher, "feminine" i "summer day" cindy crawford, "indian summer" p.presley, oraz oryginalny i mocny "not for everybody" bruno banani (ten szczegolnie trzyma sie dosyc dlugo). Aa, jest portal wizaz.pl, tam jest link kosmetyk wszechczasow (KWC) i w nim mnostwo recenzji kosmetykow w tym tez perfum to mozesz zajrzec jakie sa polecane i maja najwyzesze oceny. Powodzenia w poszukiwaniach i udanych zakupow!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dossi Re: Jaki damski perfum? IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 11.02.07, 19:42 może ktoś mi przypomni jak nazywają się perfumy G. Sabatini- czerwone opakowanie i czerwony flakonik, głupio tak pyta w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Jaki damski perfum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:31 poszukaj w perfumeriach internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dossi Re: Jaki damski perfum? IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 13.02.07, 16:59 WIELKIE dzięki znalazłam, chodziło mi o DEVIATION. Odpowiedz Link Zgłoś