Dodaj do ulubionych

Kaczorowski i Lasocki przechodzą do Śląska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 01:05
???eeee????
Poznaniak w Śląsku??? To ciekawie będzie.
Kto im będzie płacić?
Obserwuj wątek
    • Gość: w Mateusz Kasprzycki IP: 213.172.177.* 22.01.07, 09:54
      Gdzie on teraz gra? Był w Śląsku w III lidze, potem chyba właśnie w Wulkanie,
      Gawinie.... Kto wie?
    • Gość: Wrocek Re: Kaczorowski i Lasocki przechodzą do Śląska IP: *.chello.pl 22.01.07, 12:34
      A co z Moralesem czy przekonał sie do gry w Slasku,przydał by się !!!
    • Gość: Maxxx Morales własnie podpisał kontrakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 15:44
    • Gość: ### Re: Kaczorowski i Lasocki przechodzą do Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:19
      Ta poznaniak .....ze Zduńskiej Woli :))))
      • Gość: AntyRomek Re: Kaczorowski i Lasocki przechodzą do Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:23
        Jakoś nie widać postów ekipy RomkaZ dla którego im w Śląsku gorzej tym dla
        niego lepiej.Może to jeszcze nie to na co czekamy jednak nikt nie moze
        zaprzeczyć,że coś dobrego się w Śląsku dzieje....prawda Romku vel fantic?
        • Gość: lukas dolnyŚląsk Re: Kaczorowski i Lasocki przechodzą do Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 21:05
          antyRomku ja nie jestem klakierem w/w,powiedzmy że zabieram głos bo 25 lat temu
          pierwszy raz byłem na meczu ŚLĄSKA i przez ten czas nauczyłem sie kilku żeczy (
          mam na myśli zasady obowiazujące w środowisku ludzi z szalikami),jedną z nich
          jest mówienie tego co o kimś myśle prosto w oczy , a nie wywalanie pomyj lub
          insynuacji na forum takiego szmatławca ...tak, tak- a tak wogóle to zastanawiam
          się ile swojego wolnego czasu byłbyś w stanie poświęcić,tak jak wiem ile go
          poświeca osoba o której wyrażasz się z takim sarkazmem młody leszczu
          • Gość: FAN Re: Kaczorowski i Lasocki przechodzą do Śląska IP: *.e-wro.net.pl 23.01.07, 08:35
            PAJACYKU WEZ SOBIE SLOWNIK ORTOGRAFICZNY
            • Gość: piknik Re: Kaczorowski i Lasocki przechodzą do Śląska IP: 193.28.0.* 23.01.07, 08:49
              Paru "zeczy" moglbys sie jeszcze nauczyc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka