Gość: minka IP: *.os1.kn.pl 24.01.07, 18:27 Proszę o opinie na temat tego lekarza, ponieważ od jakiegoś czasu jestem jego pacjentką, ale nie wiem czy jest dobry. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: dr Jankiewicz - ginekolog IP: *.magma-net.pl 04.02.07, 18:32 osobiscie nie polecam wiem ze mam nadzerke ale niewielka i udalam sie po porade ale p. doktor krecil, nie mowil jasno wiec kiedy zapytalam ile to kosztuje prywatnie od razu sie usmiechnal i dal adres do prywatnego gabinetu przy tym cena kosmiczna okolo 250-300 zl a jak pytalam u innego dr ktorego polecilo mi pare osob to cena wyniosla 150-200 zl wiec roznica wielka nawet pomijajac kwestie ceny dr jankiewicz wywarl na mnie zle wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dr Jankiewicz - ginekolog IP: *.popl.cable.ntl.com 16.02.07, 17:26 Witam.Ja jestem pacjentką dr Jankiewicza od 7 lat.Prowadził moje obydwie ciąże. wcześniej 4 ciąże mojej mamy i jedną ciąże siostry. To profesjonalista i bardzo dobry lekarz. Wiem,bo sama się przekonałam i niejednokrotnie rozmawiałam z jego pacjentkami. Nigdy nie miałam z Nim żadnych, nieprzyjemnych sytuacji. I choć może nie jest osobą "najcieplejszą" to nie można mu odmówić fachowości,którą posiada...a to przecież najważniejsze. Pozdrawiam ciepło. Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżyna Re: dr Jankiewicz - ginekolog IP: *.magma-net.pl 21.02.07, 12:45 hej - ja mialam tak samo! najpierw zadał mi pytanie - czy orientuję się w cenach - nie orientowałam się zupełnie. Uświadomił mnie, że taki zabieg kosztuje 300-400 zł !! u niego w prywatnym gabinecie; trochę się zszokowałam, ale zapewiał że w żadnym razie "nie stara się wykorzystać mojej sytuacji". Teraz widzę, że ceny są o połowę niższe,dlatego szukam kogoś innego. Czy mozesz podać namiary na tego lekarza, którego ci polecono? Jak coś - mój mail : shuwarek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś