Dodaj do ulubionych

Ginegolog - Wrocław

24.01.07, 20:12
Szukam dobrego ginekologa-położnika we Wrocłaiu. Najlepiej z okolic Krzyków
Obserwuj wątek
    • secasia Re: Ginegolog - Wrocław 24.01.07, 20:38
      Ja moge polecic tylko swoich ginekologow poloznikow.... dr Bielicki z CORFAMEDU
      na Kluczborskiej oraz ordynatora z Kaminskiego dr Malinowskiego
      • Gość: x Re: Ginegolog - Wrocław IP: *.as.kn.pl 24.01.07, 20:49

Po pierwsze Bielicki przyjmuje w Śródmieściu, a po drugie Corfamed nie jest
        godny polecenia.
        • joanon Re: Ginegolog - Wrocław 24.01.07, 20:57
          a wg Ciebie Bielicki jest godny polecenia? a dlaczego Corfamed nie jest godny
          polecenia?a co powiesz o dr Pająku lib Jarosz Woktor?
          • Gość: x Re: Ginegolog - Wrocław IP: *.as.kn.pl 24.01.07, 22:12
            > polecenia?a co powiesz o dr Pająku lib Jarosz Woktor?

Nic nie powiem, bo nie znam tych lekarzy.
            • szafirex Re: Ginegolog - Wrocław 25.01.07, 02:28
              Dr Jarosz to mój ginekolog. Wystarczy wpisac w wyszukiwarce na forum Wrocław
              oraz dolny śląsk: dr Jarosz, a nie zawiedziesz się jeśli chodzi o ilość
              rozmaitych opinii.

Ja go gorąco polecam!
              • Gość: edzia Re: Jaros zi tylko Jarosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 08:11
                Jest bardzo dobrym lekarzem! tylko terminy ma długie!! Trzeba czekac na wizyte!
                Gorąco go polecam ! Co prawda ciaże moją prowdził 6 lat temu ale następna też
                będzie przez niego prowadzona!!
              • Gość: dorti Re: Ginekolog - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.07, 10:10
                Zarówno na temat Jarosza, jak i Bielickiego czy ogólnie - Corfamedu można
                znaleźć sporo opinii na rozmaitych forach - tych pozytywnych i tych negatywnych
                też. Nie ma chyba lekarza, z którego każda pacjentka będzie zadowolona.
                • Gość: toja Re: Ginekolog - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:34
                  moze dr Halama z mediconceptu na Krzyckiej 94
        • secasia Re: Ginegolog - Wrocław 25.01.07, 21:48
          Gosciu x coz za geniusz z Ciebie.... jesli podaje ulice to chyba mozna
          wywnioskowac w jakiej lezy ona dzielnicy... Czasami warto pojechac gdzies dalej
          a do kogos dobrego i sprawdzonego. A jesli uwazasz ze Corfamed nie jest godny
          polecenia to uzasadnij, bo to dosc prymitywna odpowiedz "tak lub nie". Poza tym
          powinno sie unikac uogolnien, w kazdej firmie sa fachowcy lepsi i gorsi...

Zanim zaczniesz odpowiadac ludziom na forum pomysl jakie masz intencje... Moze
          to wogole strata czau ze tu jestes....
    • secasia Re: Ginegolog - Wrocław 25.01.07, 21:40
      Ja do Corfamedu chodze praktycznie od poczatku jego istnienia. Faktycznie
      ostatnio jest tam strasznie duzo pacjetek i czasami sa "poslizgi" w kolejkach.
      Wczesniej nie bylo takich problemow ale teraz sa. Ja zawsze rejestruje sie na
      rano i jakos nie mam problemow... Nie wiem jak inni lekarze ja chodzilam do dr
      Maslaka ale przede wszystkich chodze do dr Bielickiego. On tez prowadzil moja
      ciaze. Do niego chodzi cala zenska czesc mojej rodziny i kolezanki.... Facet
      jest godny polecenia... Profesjonalista, mily, cieply, bardzo fajnie traktuje
      przyszlych tatusiow... dla mnie rewelacja! Ja mieszkam na Krzykach i zawsze
      dojezdzam do niego....
      • Gość: x Re: Ginegolog - Wrocław IP: *.as.kn.pl 25.01.07, 22:08
        >Do niego chodzi cala zenska czesc mojej rodziny i kolezanki.... Facet
        > jest godny polecenia...

Ale dzielnie walczysz o następne pacjentki dla "faceta godnego polecenia"
        tylko uważaj, żebyś się nie zasapała przy tej społecznej pracy:))
        • secasia Re: Ginegolog - Wrocław 26.01.07, 20:19
          jesli ktos o cos pyta to udzielam grzecznej i zyczliwej odpowiedzi... i nie
          martw sie nie zasapie sie, bo kondycje mam rewelacyjna w przeciwienstwie do
          Ciebie (wnioskuje ze skoro nadmiar wolnego czasu spedzasz na pisaniu
          beznadziejnych postow to chyba nie idzie Ci w czynnosciach wymagajacych wysilku
          i szybko dostajesz zadyszki, pewnie masz spore kompleksy....)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka