Dodaj do ulubionych

Studencki projekt bezzałogowca

25.01.07, 19:50
Mam pytanie.
Nie jestem złośliwy ale czy autorka nie jest koleżanką Łukasza z lotniska.
Jeśli tak to zwykłe kumoterstwo, jeśli nie to sory.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Studencki projekt bezzałogowca IP: *.wroclaw.mm.pl 26.01.07, 06:41
      Brawo studenci.Wydział lotniczy na Politechnice Wrocławskiej już istniał
      wcześniej.Mój ojciec był pierwszym rocznikiem powojennym i ukończył "Wydział
      budowy Płatowców" A teraz do poprzednika alto 1,człowieku skąd u ciebie tyle
      zawiści,co ciebie obchodzi czy ktoś kogoś zna.W tym wypadku ważny jest sukces
      mlodych ludzi bo jest to sukces nas wszystkich ,ja jestem z nich dumny mimo że
      ich nie znam.GRATULACJE!!!!!
    • degustimus Studencki projekt bezzałogowca 26.01.07, 08:51
      Cudownie było by przelecieć się tak nad Wrocławiem własnym prywatnym
      bezzałogowcem, przed własnym prywatnym monitorem :)

Tak trzymać panowie!

Student II roku Ekonomii UW
    • Gość: Krzysztof Kozera Studencki projekt bezzałogowca IP: 213.76.135.* 26.01.07, 14:27
      I pomyśleć, że to ja zainteresowałem tym projektem studentów z Inżynierii
      Lotniczej. Powodzenia chłopaki ;D
      • ruch0606 JOB-shering: Stud.projekt bezzałogowca= PIS batory 30.01.07, 07:47
        SKĄD u WAS tyle "jadu",
        KTO był pierwszy [ pierwszym był LILLIENTHAL , Otto Mu było, a w
        dodatku "SZKOP"]."TAś, taś" Klaus BACHMANN, może byśmy tak zaŁożyli FUNDACJĘ
        OTTO LILIENTHALA??? I "szkołę pod skrzydłami" dla HUNCWOTÓW polsko-niemieckich-
        FRANCUSKICH na dodatek "pod auspicjami MAŁEGO KSIĘCIA ".KOTLINA JELENOGÓRSKA
        stoi OTWOREM , i dyszy; oj jakże DYSZY.

CZŁONKOWIE
        Klaus Bachmann = pis@batory.org.pl
        kierownik katedry politologii w Centrum Studiów Niemieckich i Europejskich im.
        Willy Brandta Uniwersytetu Wrocławskiego, w latach 1988-2004 korespondent
        Stuttgarter Zeitung najpierw w Warszawie, potem w Brukseli, publicysta
        Rzeczpospolitej, Polityki, Tygodnika Powszechnego; uzyskał stopień doktorski na
        wydziale historycznym Uniwersytetu Warszawskiego za pracę o stosunkach polsko-
        ukraińskich w Galicji przed 1914 rokiem; w roku 2005 obronił pracę
        habilitacyjną na temat Konwentu i Traktatu Konstytucyjnego UE na wydziale nauk
        społecznych Uniwersytetu Wrocławskiego

Nathalie Bolgert= wm@batory.org.pl

pracownik Polsko-Amerykańskiego Funduszu Pożyczkowego Inicjatyw Obywatelskich
        udzielającego pożyczek organizacjom pozarządowym, współtwórczyni i do 1995 roku
        pracownik Banku BISE; inicjatorka i działaczka wielu polskich organizacji
        pozarządowych, między innymi Banków

Studencki projekt bezzałogowca IP: 213.76.135.*

Przeczytaj komentowany artykuł »
        Gość: Krzysztof Kozera 26.01.07, 14:27 + odpowiedz

I pomyśleć, że to ja zainteresowałem tym projektem studentów z Inżynierii
        Lotniczej. Powodzenia chłopaki ;D

• Studencki projekt bezzałogowca IP: 82.152.15.*

Przeczytaj komentowany artykuł »
        Gość: Wojciech Ostrowski 26.01.07, 14:41 + odpowiedz

No coz troszke szkoda,ze ktos zupelnie pominal kolege Krzysztofa Kozere, ktory
        to nagral cala sprawe, zainteresowal sie pomyslem i poswiecil tej sprawie sporo
        czasu w momencie gdy nikt inny nie byl zainteresowany.No coz poczatkow
        zazwyczaj nikt nie pamieta choc naprawde byly trudne.W kazdym razie ciesze sie
        ze widac tego efekty i gratuluje chlopakom sukcesu.

AD MERITUM:::
        ZAPRASZAM Krzyśka KOZYRĘ do kontaktu i do JOB-shering. BO PRZECIEŻ ten
        inżynierski "gadżet" należy sprzedać. Nie wystarczy obwozić "po całym świecie"-
        TOUT LE MONDE jednego prototypu powiązanego sznurkami.

Między "pomysłem, a przemysłem" jest cała watacha zbójów, którzy tylko czekają
        przy drodze, jak osesek POLITECHNIKI WROCŁAWSKIEJ dostanie lęku wysokości.
        JAk to drzewiej było ze świniopasem, który konstruował w Polsce komputery
        osobiste.
        A swoją drogą, czy nie warto napisać projektu[ pracy magisterskiej na uczelni
        profesora KALETY+ , jak Mu tam NOGI] I ułożyć biznes plan dalszej EKSPANSJI.
        MOŻE GAZETA zechce wyznaczyć swojego HARCOWNIKA do tego "mecenatu medialnego".
        ZADANIE pierwsze:::
        Zbudować zaplecze finansowe w postaci co najmniej 100 000zł na rozwój
        konstrukcji i wykonanie "prototypu PROTOTYPU", włącznie z promocją możliwości-
        AD HOC.
        Z poważaniem
        mgr inż. Politechniki WROCŁAWSKIEJ Tadeusz PIECZONKA [ nieustające i wciąż
        pozdrowienia dla prof. KAZIA Pieczonki]
        ul. Szmaragdowa 31
        59 900 ZGORZELEC// 075 649 30 44 ///ruch040404@wp.pl / www.ropoiwzk.com
    • Gość: Wojciech Ostrowski Studencki projekt bezzałogowca IP: 82.152.15.* 26.01.07, 14:41
      No coz troszke szkoda,ze ktos zupelnie pominal kolege Krzysztofa Kozere, ktory
      to nagral cala sprawe, zainteresowal sie pomyslem i poswiecil tej sprawie sporo
      czasu w momencie gdy nikt inny nie byl zainteresowany.No coz poczatkow
      zazwyczaj nikt nie pamieta choc naprawde byly trudne.W kazdym razie ciesze sie
      ze widac tego efekty i gratuluje chlopakom sukcesu.
      • Gość: Krzysztof Kozera Re: Studencki projekt bezzałogowca IP: 213.76.135.* 26.01.07, 14:44
        Kolega Wojtek Ostrowski tez na spotkniach w SMILu brał udział i z tego miejsca
        serdecznie mu dziekuje, cóż Wojtku my do pracy, a mlodzi niech realizje
        studenckie projkety, jeszcze raz powodzenia Lotnicy :D
    • Gość: Paweł Re: Studencki projekt bezzałogowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:46
      no to kolego musisz panią redaktor przeprosić!!!! jak byś czytał inne gazety to
      być widział ze w słowie polskim też jest artykuł.
    • yocco Studencki projekt bezzałogowca 27.01.07, 16:03
      Gratuluję Wydziałowi Mechaniczno - Energetycznemu zdolnych studentów :D
    • Gość: Marcin Ruszkowski Studencki projekt bezzałogowca IP: *.nat.student.pw.edu.pl 02.03.07, 23:00
      Cześć, Tak się składa że akurat byłem w zwycięskiej drużynie na omawianych
      zawodach. Nie była to jednak drużyna z PWr tylko z PW. Koledzy z PWr i PRz byli
      także nagrodzeni, gdyż trudno było inaczej - startowały trzy zespoły i pierwsze
      trzy miejsca były nagradzane;)
      Co do świetności projektu kolegów z Wrocławia to zapraszam do zapoznania się z
      filmami z jedynego lotu jaki ich dzieło wykonało.
      test.knl.meil.pw.edu.pl/download/P9160889.MOV
      test.knl.meil.pw.edu.pl/download/P9160891.MOV
      A kolegom z Wrocławia życzę większej skromności i aby ich przyszłe loty
      wyglądały przynejmniej tak jak nasze - po porostu potrzebujemy konkurencji ;)
    • Gość: slaw Studencki projekt bezzałogowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 08:06
      Witam!
      Czy istnieje mozliwość kupienia takiego samolotu? Jestem
      zainteresowany kupnem takiej maszyny.POZDRAWIAM i gratuluje!
      happyslawek@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka