alto11 25.01.07, 19:50 Mam pytanie. Nie jestem złośliwy ale czy autorka nie jest koleżanką Łukasza z lotniska. Jeśli tak to zwykłe kumoterstwo, jeśli nie to sory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Studencki projekt bezzałogowca IP: *.wroclaw.mm.pl 26.01.07, 06:41 Brawo studenci.Wydział lotniczy na Politechnice Wrocławskiej już istniał wcześniej.Mój ojciec był pierwszym rocznikiem powojennym i ukończył "Wydział budowy Płatowców" A teraz do poprzednika alto 1,człowieku skąd u ciebie tyle zawiści,co ciebie obchodzi czy ktoś kogoś zna.W tym wypadku ważny jest sukces mlodych ludzi bo jest to sukces nas wszystkich ,ja jestem z nich dumny mimo że ich nie znam.GRATULACJE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
degustimus Studencki projekt bezzałogowca 26.01.07, 08:51 Cudownie było by przelecieć się tak nad Wrocławiem własnym prywatnym bezzałogowcem, przed własnym prywatnym monitorem :) Tak trzymać panowie! Student II roku Ekonomii UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Kozera Studencki projekt bezzałogowca IP: 213.76.135.* 26.01.07, 14:27 I pomyśleć, że to ja zainteresowałem tym projektem studentów z Inżynierii Lotniczej. Powodzenia chłopaki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ruch0606 JOB-shering: Stud.projekt bezzałogowca= PIS batory 30.01.07, 07:47 SKĄD u WAS tyle "jadu", KTO był pierwszy [ pierwszym był LILLIENTHAL , Otto Mu było, a w dodatku "SZKOP"]."TAś, taś" Klaus BACHMANN, może byśmy tak zaŁożyli FUNDACJĘ OTTO LILIENTHALA??? I "szkołę pod skrzydłami" dla HUNCWOTÓW polsko-niemieckich- FRANCUSKICH na dodatek "pod auspicjami MAŁEGO KSIĘCIA ".KOTLINA JELENOGÓRSKA stoi OTWOREM , i dyszy; oj jakże DYSZY. ****** CZŁONKOWIE Klaus Bachmann = pis@batory.org.pl kierownik katedry politologii w Centrum Studiów Niemieckich i Europejskich im. Willy Brandta Uniwersytetu Wrocławskiego, w latach 1988-2004 korespondent Stuttgarter Zeitung najpierw w Warszawie, potem w Brukseli, publicysta Rzeczpospolitej, Polityki, Tygodnika Powszechnego; uzyskał stopień doktorski na wydziale historycznym Uniwersytetu Warszawskiego za pracę o stosunkach polsko- ukraińskich w Galicji przed 1914 rokiem; w roku 2005 obronił pracę habilitacyjną na temat Konwentu i Traktatu Konstytucyjnego UE na wydziale nauk społecznych Uniwersytetu Wrocławskiego Nathalie Bolgert= wm@batory.org.pl pracownik Polsko-Amerykańskiego Funduszu Pożyczkowego Inicjatyw Obywatelskich udzielającego pożyczek organizacjom pozarządowym, współtwórczyni i do 1995 roku pracownik Banku BISE; inicjatorka i działaczka wielu polskich organizacji pozarządowych, między innymi Banków ********** Studencki projekt bezzałogowca IP: 213.76.135.* Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: Krzysztof Kozera 26.01.07, 14:27 + odpowiedz I pomyśleć, że to ja zainteresowałem tym projektem studentów z Inżynierii Lotniczej. Powodzenia chłopaki ;D • Studencki projekt bezzałogowca IP: 82.152.15.* Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: Wojciech Ostrowski 26.01.07, 14:41 + odpowiedz No coz troszke szkoda,ze ktos zupelnie pominal kolege Krzysztofa Kozere, ktory to nagral cala sprawe, zainteresowal sie pomyslem i poswiecil tej sprawie sporo czasu w momencie gdy nikt inny nie byl zainteresowany.No coz poczatkow zazwyczaj nikt nie pamieta choc naprawde byly trudne.W kazdym razie ciesze sie ze widac tego efekty i gratuluje chlopakom sukcesu. AD MERITUM::: ZAPRASZAM Krzyśka KOZYRĘ do kontaktu i do JOB-shering. BO PRZECIEŻ ten inżynierski "gadżet" należy sprzedać. Nie wystarczy obwozić "po całym świecie"- TOUT LE MONDE jednego prototypu powiązanego sznurkami. Między "pomysłem, a przemysłem" jest cała watacha zbójów, którzy tylko czekają przy drodze, jak osesek POLITECHNIKI WROCŁAWSKIEJ dostanie lęku wysokości. JAk to drzewiej było ze świniopasem, który konstruował w Polsce komputery osobiste. A swoją drogą, czy nie warto napisać projektu[ pracy magisterskiej na uczelni profesora KALETY+ , jak Mu tam NOGI] I ułożyć biznes plan dalszej EKSPANSJI. MOŻE GAZETA zechce wyznaczyć swojego HARCOWNIKA do tego "mecenatu medialnego". ZADANIE pierwsze::: Zbudować zaplecze finansowe w postaci co najmniej 100 000zł na rozwój konstrukcji i wykonanie "prototypu PROTOTYPU", włącznie z promocją możliwości- AD HOC. Z poważaniem mgr inż. Politechniki WROCŁAWSKIEJ Tadeusz PIECZONKA [ nieustające i wciąż pozdrowienia dla prof. KAZIA Pieczonki] ul. Szmaragdowa 31 59 900 ZGORZELEC// 075 649 30 44 ///ruch040404@wp.pl / www.ropoiwzk.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Ostrowski Studencki projekt bezzałogowca IP: 82.152.15.* 26.01.07, 14:41 No coz troszke szkoda,ze ktos zupelnie pominal kolege Krzysztofa Kozere, ktory to nagral cala sprawe, zainteresowal sie pomyslem i poswiecil tej sprawie sporo czasu w momencie gdy nikt inny nie byl zainteresowany.No coz poczatkow zazwyczaj nikt nie pamieta choc naprawde byly trudne.W kazdym razie ciesze sie ze widac tego efekty i gratuluje chlopakom sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Kozera Re: Studencki projekt bezzałogowca IP: 213.76.135.* 26.01.07, 14:44 Kolega Wojtek Ostrowski tez na spotkniach w SMILu brał udział i z tego miejsca serdecznie mu dziekuje, cóż Wojtku my do pracy, a mlodzi niech realizje studenckie projkety, jeszcze raz powodzenia Lotnicy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Studencki projekt bezzałogowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:46 no to kolego musisz panią redaktor przeprosić!!!! jak byś czytał inne gazety to być widział ze w słowie polskim też jest artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
yocco Studencki projekt bezzałogowca 27.01.07, 16:03 Gratuluję Wydziałowi Mechaniczno - Energetycznemu zdolnych studentów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Ruszkowski Studencki projekt bezzałogowca IP: *.nat.student.pw.edu.pl 02.03.07, 23:00 Cześć, Tak się składa że akurat byłem w zwycięskiej drużynie na omawianych zawodach. Nie była to jednak drużyna z PWr tylko z PW. Koledzy z PWr i PRz byli także nagrodzeni, gdyż trudno było inaczej - startowały trzy zespoły i pierwsze trzy miejsca były nagradzane;) Co do świetności projektu kolegów z Wrocławia to zapraszam do zapoznania się z filmami z jedynego lotu jaki ich dzieło wykonało. test.knl.meil.pw.edu.pl/download/P9160889.MOV test.knl.meil.pw.edu.pl/download/P9160891.MOV A kolegom z Wrocławia życzę większej skromności i aby ich przyszłe loty wyglądały przynejmniej tak jak nasze - po porostu potrzebujemy konkurencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaw Studencki projekt bezzałogowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 08:06 Witam! Czy istnieje mozliwość kupienia takiego samolotu? Jestem zainteresowany kupnem takiej maszyny.POZDRAWIAM i gratuluje! happyslawek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś