Dodaj do ulubionych

Ginekolog kobieta-szukam

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.07, 12:41
Cześć ,szukam namiarów na dobrą i niedrogą panią ginekolog .Zeby miała
usg ,przyjmowała popołudniami .Chodzi mi o zwykłą wizytę kontrolną ,a
szczerze mówiąc dość już mam facetów -ginekologów .A i sorry ,ale za
Corfamend od razu dziękuję ,bo tam nie szanują pacjenta ,lekarze spóźniają
się i czeka się godzinami .Za resztę będę bardzo wdzięczna .
Obserwuj wątek
    • Gość: kareczka Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: *.devs.futuro.pl 01.02.07, 07:53
      Ja chodze od kilku lat do dr Sender do Polidentu na grunwaldzkim, mila,
      rzeczowa babeczka :))
    • Gość: Grzegorz p.dr Irena Zając-Uramowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 10:20
      p.dr Irena Zając-Uramowska - pracuje na Oddziale Ginekologiczno-Położniczym
      Szpitala przy Kamieńskiego. Przymowała na świat mojego synka oraz bliźniaczki
      mojego brata. Poza tym również operowała z powodów ginekologicznych parę osób w
      mojej rodzinie. Polecam Panią doktor za jej szczególny profesjonalizm, fachowe
      a jednocześnie bardzo ludzkie podejście do pacjentek.
      Tel. do szpitala: 071 32 70 356
      • jaksior Re: p.dr Irena Zając-Uramowska 08.02.07, 12:32
        a ja zdecydowanie NIE POLECAM dr Ireny Zając-Uramowskiej. Nieprzyjemna, nie
        liczy się z uczuciami pacjentek. Ale może jest taka tylko dla pacjentek
        leżących na oddziale tj. ja. Może jest inna jeżeli idziesz do niej na wizytę
        prywatną :-(
        Gość portalu: Grzegorz napisał(a):

> p.dr Irena Zając-Uramowska - pracuje na Oddziale Ginekologiczno-Położniczym
        > Szpitala przy Kamieńskiego. Przymowała na świat mojego synka oraz bliźniaczki
        > mojego brata. Poza tym również operowała z powodów ginekologicznych parę osób w
        >
        > mojej rodzinie. Polecam Panią doktor za jej szczególny profesjonalizm, fachowe
        > a jednocześnie bardzo ludzkie podejście do pacjentek.
        > Tel. do szpitala: 071 32 70 356
    • Gość: mimi Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: *.as.kn.pl 07.02.07, 17:54
      Dr Agrawal pracuje w gabinecie przy ul Glinianej
    • zuza.mm Re: Ginekolog kobieta-szukam 09.02.07, 10:00
      Witam wszystkich!
      Ja mogę szczerze polecić panią doktor Urszulę Kalotę-Studzińską, która prowadzi moją ciążę (18 tydzień) od samego początku. Przyjmuje w różnych miejscach w różnych dniach tygodnia. Od poniedziałku do piątku bez środy przy ulicy Żółtej 14 (NFZ), potem w poniedziałek od 17 na Krotoszyńskiej 8 (Osobowice) a w piątki od 14 w HiH przy Wejherowskiej (tam gdzie inwalidzi).
      Pozdrawiam!
      • Gość: ibk Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.07, 17:45
        A ja odradzam P.Kalotę Studzińską. Owszem fajna tzw. równa babka pogadać mozna na kazdy temat ale
        jeśli chodzi o profesjonalizm to mam wątpliwości. Prowadziła moją ciązę :
        -przez 2 miesiące byłam w ciązy z bliźniakami bo P.Doktor widziała na USG 2 kręgosłupy i duzo kończyn
        -miała być dziewczynka (4 USG w 8 miesięcy), jest dorodny chłopiec
        -i najwazniejsze, nie zauwazyła ze mam rozstęp spojenia łonowego mimo wyraźnych objawów i
        zaserwowała mi 3 miesiące lezenia po porodzie.
        Jedyna zaleta jej gabinetu to umowa z NFZ i krótkie terminy. Pozdrawiam
    • Gość: Holyena Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.07, 09:08
      Dzięki wszystkim za opinie .Choć niestety są bardzo sprzeczne ze sobą .Ja
      właśnie mam ten problem ,że korzystałam z usług różnych lekarzy i jak dotąd nie
      mogę pozostać przy jednym ,bo niestety każdy ma coś na "nie " .To ma być zwykła
      wizyta kontrolna (usg ,cytologia ) ,ale wiadomo jak to bywa .Tyle kobiet ma
      problemy nic o tym nie wiedząc,bo niestety wszystko wygląda ładnie w prasie i
      telewizji -"kobiety badajcie się " a rzeczywistości wygląda to niestety bardzo
      żle .Czasem może być coś nie tak i chciałabym ,żeby mi szczerze powiedziano , a
      nie brano tylko kasę i po co lekarz ma sobie zawracać głowę dalszymi
      wizytami .Jeszcze raz dzięki
    • Gość: Ashti Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 18:32
      Witam:) Kicka razy juz wypowiadano sie tutaj - i zawsze z pozytywna opinia - o
      pani doktor Sławomirze Malinowski. Ja osobiscie chodze od niej juz od dluzszego
      czasu i musze powiedziec ze rowniez jestem bardzo zadowolona, jest to osoba
      kompetentna z dlugim starzem w Niemczech, zawsze prawidlowo potrafila mnie
      zdjagnozowac a przy tym jest bardzo serdeczna, uśmiechnieta i wszystko jasno
      tlumaczy. Myślę ze jest godna polecenia:) pozdrawiam i zycze milych i
      kompetentnych lekarzy:)
      • Gość: gość Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: *.as.kn.pl 21.02.07, 17:20
        Do Ashti!Proszę napisz gdzie przyjmuje dr Sławomira Malinowska ,bo to popularne
        nazwisko i trudno znależć tę właściwą.Pozdrawiam.
    • babus_jagus Re: Ginekolog kobieta-szukam 13.02.07, 16:17
      Dr Sztajer - Marciniak na ul. Chinskiej, przychodnia na NFZ, nie trzeba dlugo
      czekac, przyjmuje jeden raz w tygodniu albo dwa, po poludniu, ma USG w gabinecie.

Dobry fachowiec, wg mnie, pomogla mi.
      • Gość: skiis Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: *.wroclaw.mm.pl 13.02.07, 17:41
        babus_jagus! dr Sztajer-Marciniak przyjmuje jeszcze na Chinskiej?? z tego co mi
        wiadomo, to pracuje obecnie w prywatnej przychodni na Zakrzowskiej (Psie
        Pole)...
        czy to sa aktualne dane??
        • babus_jagus Re: Ginekolog kobieta-szukam 14.02.07, 12:47
          Ja chodzilam do niej 3 lata temu, wtedy przyjmowala na Chinskiej i w ogole
          pracowala w szpitalu na Olbinskiej. W przyszpitalnej przychodni ginekologicznej
          przyjmowala wtedy w czwartki od 12 do 14. Ale teraz nie wiem gdzie przyjmuje, bo
          juz nie chodze do niej, dlatego, ze mam abonament w przychodni LuxMed i tam
          chodze do dr Krolik, ktora tez jest swietna, ale bez abonamentu to prywatnie bys
          musiala.
          Sprobuj na Olbinskiej sie dowiedziec o dr Marciniak.
          • Gość: skiis Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.07, 20:12
            uuuu, to dawno chodzilas. ja jestem obecnie jej stala pacjentka i po Twojej
            wypowiedzi pomyslalam, ze albo zostalam oszukana (bo pytalam ja, czy gdzies
            przyjmuje na fundusz i otrzymalam odpowiedz, ze juz nie - jedynie pracuje w
            szpitalu na Olbinskiej, gdzie pracowala, ale tam nie przyjmuje pacjentek na
            wizyty), albo cos przegapilam ;)
            nie zmienia to jednak faktu, ze doskonaly dr z tej pani. rowniez bardzo mi
            pomogla, ufam jej bardzo.
            • babus_jagus Re: Ginekolog kobieta-szukam 15.02.07, 12:59
              no to szkoda, ze juz nie przyjmuje na fundusz. To moze wprowadzilam innych w
              blad, ale trudno. To powodzenia i pozdrawiam.
    • jovi78 polecam dr Kucharską-Korczak 13.02.07, 20:27
      Przyjmuje w Promedisie na Rękodzielniczej i na Oławskiej, ja chodzę do niej
      prywatnie, ale wiem, że można też przez Fundusz, tylko troszkę dłużej się czeka
      na wizytę. Bardzo sympatyczna i gabinet też fajny.
      • Gość: ania polecam dr Dobryszycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:13
        witam, ja polecam dokror Dobryszycka przyjmuje ona w Polidencie na
        Grunwaldzkim, bardzo sympatyczna, zawsze wszytko tlumaczy. no i mi pomogla na
        prawde, choc inni gin nie wiedzieli co mi jest.
        • Gość: doncia dr Marta Górecka-Balcerek IP: *.core.lanet.net.pl 14.02.07, 07:32
          z mediconceptu na Krzyckiej. POLECAM!
      • elewelek22 Re: polecam dr Kucharską-Korczak 15.02.07, 16:28
        a możesz dokładniej określić gdzie na Rękodzielniczej, bo ja mieszkam na tej
        ulicy i też szukam lekarza a nie widziałam żadnej placówki medycznej.
        • Gość: lll Re: polecam dr Kucharską-Korczak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.07, 17:13
          Jesteś pewna że mieszkasz na Rękodzielniczej? Tam jest dosyć spora "placówka medyczna". Na
          prawdę trudno jej nie zauważyć! Panią doktor polecam, jedna z bardzo nielicznych ginekologów płci
          obojga, która bada piersi.
          • elewelek22 Re: polecam dr Kucharską-Korczak 16.02.07, 12:36
            Jestem pewna. Dzielnica - Okęcie - Ochota??? Mieszkam tam już 3 lata i nic
            takiego nie widzialam ani nie słyszałam o żadniej placówce.
            • Gość: lll Re: polecam dr Kucharską-Korczak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.07, 13:00
              Oj, to strasznie mi przykro! To jest forum Dolnośląskie i rzecz dotyczy Wrocławia! Pozdrawiam
          • Gość: pacjetka Re: polecam dr Kucharską-Korczak IP: *.as.kn.pl 23.02.07, 02:02
            Osobiscie serdecznie polecam Dr. Sztajer Marciniak, obecnie przyjmuje w
            Multimedice na ul Zakrzowskiej! Bardzo dobra i rzeczowa Pani Doktor!!!
            Jak sama widzisz zdania na fosum sa strasznie podzielone!
            Ja osobiscie z glebi serduszka polecam Dr. Tomasza Fuchsa.
            Jesli chodzi o Pania Dr. Kucharska.... to moze i jest dobra od(grzybicy)
            Z niej akurat mnie wyleczyla... Nie nadaje sie do prowadzenia ciazy absolutnie-
            bo nie wykryla od 2 tyg. obumarlego plodu.
            Na USG tez mnie nie wziela):- dopiero przy plamieniach i bolach przy poronieniu
            na moja bardzo wialka proszbe..
            Nie zrobisz u iej uSG bo go nie ma w gabinecie, zarejestruja Cie na nastepna
            wizyte za jakies 3 tyg.
            Mila Pani Doktor-to fakt ale tylko wtedy jak wszystko jest ok!!!!!!
            • Gość: pacjetka Re: polecam dr Kucharską-Korczak IP: *.as.kn.pl 23.02.07, 02:15
              male sprostowanie!!
              Jwsli chodzi o Dr. Fuchsa to - fakt nie jest kobieta- ale zawarlam w tym info
              na temat obecnego mojego leczenia:):)
              Jesli o Dr. Korczak - Kucharska to opisalam leczenie na NFZ na Rekodzielniczej
              w "Medarze" i nie wiem jak traktuje "prywatne" pacjetki. Ale z tego co wiem to
              w gabinecie nie ma USG i nie zawsze moze je zrobic... A na to badanie czeka sie
              dlllugo!!!!
              Przyjechalam do niej e 9 tyg ciazy.....ktora prowdzila od poczatku, z Bolami i
              krwawieniem! Dziekuje jej za to,ze mnie przyjela - to mala ironia z mojej
              strony:)
              A ze strony Pani Doktor cyt "ma Pani szczescie, ze mam kluczyki do gabinetu USG
              bo inaczej to bym Pani nie przyjela..."
              no i ciekawe bardzo co mialam zrobic z krwawieniami roniac swoje malenstwo???
    • nadia09 Re: Ginekolog kobieta-szukam 15.02.07, 07:52
      bardzo polecam Panią dr Elżbietę Kowalską. Przyjmuje we wtorki i czwartki przy
      Komandorskiej 53G/1b tel. 783-39-30. Pracuje również w szpitalu na Brochowie.
      Jest b. dobrym lekarzem. Prowadziła moją ciąże i odbierała poród. Osoby, którym
      ją poleciłam również są bardzo zadowolone. Ma oczywiście w gabinecie usg.
      Pozdrawiam :)
      • Gość: pacjentka Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.07, 09:21
        A mogłabyś napisać, ile kosztuje wizyta i USG u tej Pani? Dzięki z góry.
        • Gość: yoka Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: *.wro.vectranet.pl 16.02.07, 19:34
          Zastanów się nad nią. Ja trafiłam do niej też z polecienia, ale już nigdy do niej nie pójdę. Wywołała mi poród, bo jej zdaniem było 10 dni po terminie. Nie bardzo mnie słuchała, że moim zdaniem zaszłam wtedy a wtedy w ciążę, więc jeszcze nie jest po jej wyliczonej dacie (wyliczonej wg kalendarzyka i formułki dla ginekologów - chodziłam do niej całą ciążę i na USG też nie miała żadnych wątpliwości, że wie lepiej kiedy zaszłam). Zlekceważyła moje silne upławy pod koniec ciąży twierdząc, że to tak jest u kobiet ciężąrnych i nie ma co panikować. Skutek - ciężki poród, przy którym nie była, bo pracowała wówczas tylko do 15ej na pl. 1 Maja (obecny pl. Jana Pawła II - szpital nie istnieje, położniczo-ginek przeniesiony właśnie na Brochów), więc rano wywołała poród tabletką, nie zajrzała ani razu czy akcja się zaczęła i poszła do domu. W nocy urodził się mój synek - nie zapłakał, zlecieli się wszyscy lekarze i zabrali go do inkubatorka. Ginekolog odbierający orzekł, ze poród był "przedwczesny" a dziecko źle oceniono wagowo i rozmiarowo, a gdy usłyszał kto prowadził ciążę to zamilkł, bo ta pani była tam zastępcą ordynatora, a on "szeregowym" położnikiem. Pani rano się zjawiła na obchodzie z uśmiechem powitania "swojej pacjentki", jak zobaczyła, że dzidziusia przy mnie nie ma, to wyleciała jak z procy i tyle ją widzieli. Te upławy spowodowały zapalenie płuc u synka tzw. wewnątrzmaciczne i spędziliśmy upojny miesiąc na patologii ciąży. Nigdy już nie poszłam do tej pani, ani jej nie widziałam. Teraz jestem pacjentką tego ginekologa, co ten poród odebrał, ale to mężczyzna:)) Synek ma 4,5 roku.
          • Gość: GOSIA 77 Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: 62.87.148.* 20.02.07, 14:15
            Witam
            chodzę już 4 lata do Pani Kaloty,która przyjmuje na Żółtej i jestem bardzo
            zadowolona .Prowadziła moje 2 ciąże zakończone sukcesem-mam synka i
            córcię.Naprawdę polecam bo to jest świetny lekarz!!!!!
            • Gość: III Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.07, 16:05
              To świetnie, że Twoje ciąże zakończyły się pomyślnie. wydaje mi się jednak że lekarza powinno
              się oceniać po tym jak radzi sobie w sytuacjach trudnych i nietypowych. Właściwie ciąża i poród to
              zupełnie naturalny stan i gdy wszystko jest Ok to i bez lekarza sobie poradzisz! Lekarz jest dobry wtedy
              kiedy potrafi przewidzieć i zapobiedz powikłanią! Pozdrawiam
              • Gość: GOSIA 77 Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: 62.87.148.* 22.02.07, 12:39
                dlatego napisałam o Kalocie bo miałam zagrożoną drugą ciąże i poradziła sobie
                świetnie.
                • Gość: III-3 Re: Ginekolog kobieta-szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.07, 17:02
                  No cóż, widocznie bywa lepiej i gorzej. Ja jednak zdecydowanie jej nie polecam!
            • Gość: aNNa Zły ginekolog!!Uwaga!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.07, 17:39
              to jest naciągara na kase, wizyta z badaniem 5 minut bez badania 3 minuty.
              Zlekceważyła wynik cytologii, tekst byl taki po moim zapytan iu nei jestes 10
              letnia dziewczynka tylko zonk, babka rozmawiala nie z gląbem tylko z wykszalcona
              osoba-potem mnie pochwalila,ze jest dobrze radze i podsuwam pomysly. Nie slucha,
              wpisuje pierdoly do kart,procz tego to ma chyba umowe z producentem Yasminelle.
              Jak się jest zmęczonym to sie nie zapisuje na prywatne wizyty kobiet co 5 minut.
              Ten lekarz nie wiem skad ma doktorat. Nigdy w życiu nie polecilam bym ciazy tej
              babie. Przyjmuje na zadupiu Leśnica w domu. okropieństwo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka