mmmw5 04.02.07, 18:06 Witam Chcę na Krzykach otworzyć salę zabaw dla dzieci i mam pytania: - czy uważacie, że takie miejsce jest potrzebne - jeśli tak, to czego oczekiwałybyście szczególnie i co zachęciłoby Was do korzystania Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawliki Re: sala zabaw dla dzieci 05.02.07, 15:01 potrzebne!!na pewno kulki,jakies autka do jezdzenia,lalki dla dziewczynek itp,tylko nnie nwiem czy to tu wypali...niby duze bogate miasto.ale ludzie jada do darmowych centrow...ja chodzilam do pdt i padlo... Odpowiedz Link Zgłoś
gajagaja1 Re: sala zabaw dla dzieci 06.02.07, 20:40 Na pewno jest zapotrzebowanie, na Krzykach niczego takiego nie ma.Moim zdaniem powinno w niej byc dzo fajnych zabawek,gier, klockow itp.Najfajniejsza jest moim zdaniem w Urwisku,berek ma wedlug mnie mniej ciekawych rzeczy i w ogole mniej:-)Mysle, ze fajnym pomyslem bylby tez jakis kacik dla rodzicow, by mogli usiasc, poczytac gazete, napic sie kawy ,gdy dziecko sie bawi.Otwieraj!!A jak juz otworzysz to koniecznie daj znac!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
abojarczuk Re: sala zabaw dla dzieci 07.02.07, 08:50 Super pomysł! Skorzystamy bardzo chętnie! Odpowiedz Link Zgłoś