Gość: Kopernik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.03, 16:32 Absolwenci wpisujcie się!!!!!!!!!!! Kto lubił Aleksandrę Piątek nauczycielkę fizyki z sali nr 108??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UBI** Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: *.tvk / 172.16.1.* 27.07.03, 18:27 Obecnie chodzą do liceum profilowanego i mam przyjemność być uczonym przez panią Piątek. Muszę przyznać, że jest to jedna z lepszych nauczycielek w tej szkole. Wydaje mi się jednak, że powinna wykazać więcej rygoru i że powinna zwrócić uwagę na osoby uczące się lepiej gdyż zbyt dużo czasu poświęca osobom nie rozumiejącym fizyki przez co przedmiot ten nie stoi na zbyt wysokim poziomie. Nie rozumiem dlaczego dobrzy uczniowie mają z tego powodu cierpieć. Jeżeli ktoś sobie nie radzi to powinien wybrać gorszą szkołę bądź załatwić sobie dodatkowe lekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 13.02.04, 09:01 Mnie też uczy pani Piątek. Miałam lepszych nauczycieli od fizyki! A to, że "próbuje pomagać" słabszym osobą z tego przedmiotu( o ile można nazwać to pomocą, a nie pewnego rodzaju wskazówkami)to chyba dobrze. A jeśli ktoś jest dobry z fizyki to nie potrzebuje pomocy i wystarczy, że będzie pisał sprawdziany na masksymalną ilość punktów! Pozatym dobry uczeń może wykonywać takie same prace dodatkowe jak osoba, która ma problemy z tym przedmiotem. I to wcale nie prawda, że pani Piątek nie poświęca czasu osobą umiejącym fizyke! Jeśli poprosi się ją o pomoc, to udzieli pewnych wskazuwek, ale to nie znaczy, że da Ci gotową odpowiedz( sam musisz do niej dojść). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihaha Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: *.lanet.net.pl 22.05.04, 13:15 Ja rownież chodzę do tej szkółki i nie moge się zgodzić z tym co napisałeś...Moim zdaniem jest to szkoła raczej dla dla słabszych uczniów a jeżeli chciałeś mieć fizykę na wyższym poziomie to mogłeś wybrać inną (lepszą?) szkołę...A jeżeli jesteś dobry to przecież możesz poszerzać swoją wiedzę sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica :) Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 13:23 ja chodze do tej szkołki juz od 2 lat jak narazie sobie chwale mam duzo mozliwosci samorealizacji inni moga powiedziec inaczej ale jak ktos chce to znajdzie:) a z nauczycielami jest roznie oczywicscie starsz kadra nie jest taka jak bym chciała ale z tymi młodszymi da sie wszystko sa i do tanca i do rozanca!!! oczywiscie pozdrawoam kochanych Pania Profesor Trybułe- swietna kobika :P i Profesora Orfiego- najlepszy wychowawca na swiecie buziaczki :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoN GiOwAnI Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: *.lanet.net.pl 09.06.04, 13:59 Zaczne od tego iż ta wielce szanowana szkoła jest zbiorowiskie słabych uczniów, oraz niezbyt rozgarniętych nauczycieli. A oto kilka spraw do omówienia: 1. System oceniania- wychodzi ci 1 zostaniesz po lekcjach na 5 min. rozmowę z nauczycielemi z wychodzacej 1 dostajesz 4(większośc nauczycieli). 2. System oceniania z zachowania- nauczyciele nie potrafia z niego korzystać, np. wpisywanie 30 punktów ujemnych za wypowiedzenie słowa "kurde"-mega przesada. 3. Średnia wyjazdów szkolnych w ciągu 3 lat nauki- jedna wycieczka integracyjna jednodniowa (naten temat powstają już scenki rodzajowe). 4. Średnia wyrzucanych uczniów w ciągu jedneo miesiąca- od 2 do 3. Z pewnoscią wiekszosć nauczycieli zdobyło papiery nauczyciela gdzies na rosyjskim bazarku. Ich arogancja, bezmyślnosc oraz ignorancja jest czymś naprawdę kosmicznym. Pozdro dla całej 1 k oraz 2 e. Don Giowani.hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: 62.233.249.* 19.03.04, 22:20 Mnie nie uczyla pani Piątek,choc ukonczylam LE przy DRukarskiej.Fizyi natomiast uczyla mnie jaka kobitka w blond wlosach,niestety nie pamietam nazwiska, za to bardzo dobrze pamietam pania Knapek i Poleszczuka;-))To byly lekcje...:-)) Ciesze sie,ze ukonczylam ta szkole.Bardzo milo wspominam pana Orfeusza!! Pozdrowienie i buziaczki dla niego;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopernik Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.04, 21:50 Ta kobitka o blond włosach to Urszula Szpytman, uczyła mnie matematyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linka Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: *.w / 62.233.155.* 31.03.04, 08:51 hehe :) Ja LE na Drukarskiej ukonczylam w 2000 ...klasa o profilu turystycznym :) A co do nauczyciali to kto tam byl ...hmmm ... Orfi oczywiscie :) Reymont, Orleanska, Grzeda , z Poleszczukiem to kiedys mielismu zastepstwo .. i bym zapomniala o dyrku - Mierzejewskim ... ehh ... to byly czasy... a najlepsza to byla babka ktora uczyla historii sztuki .. normalna masakra .. tylko ze nie paietam nazwiska cholibka :/ ... ale zaraz zaraz chyba sie Hein czy cos w tym stylu nazywala ... Pozrdawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linka Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: *.w / 62.233.155.* 31.03.04, 08:54 To jeszcze raz ja ... a moze wiecie czy szkolka ma jakas strone internetowa ... jak cos to zarzuccie likem albo linka jak kto woli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zsekon Re: ZSE nr 2 ul Drukarska 28.04.04, 18:15 szkola ma swoją stronkę: www.drukarska.prv.pl - pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiadomokto Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: *.lanet.net.pl 22.05.04, 13:47 Jestem jeszcze uczniem tej szkółki i bardzo mi się tu podoba. Szczególnie pan Kubicki ("ojciec" :D :D ) jest the best !!!! Szybkość prowadzonych przez niego lekcji jest wręcz porażająca (nieraz przez dwie lekcje zdąży sprawdzić tylko zadanie domowe :D ). Pani Piątek też jest bardzo fajna tylko doświadczenia niezawsze jej wychodzą ("ahh ta wilgotność" albo "w innych klasach zawsze wychodziło" :D :D) (chyba będzię musiała niedługo przejechać się do Kalisza po nowe przyrządy...). Reszta nauczycieli też jest spoko np. pani Damianka Nowak, z która zawsze można pogadać na jakiś ciekawy temacik, niekoniecznie związany z lekcją i pani Trybuła z którą nawet chemia z molami na czele (nie mylić z czołem...:D) staje sie łatwa i przyjemna. Pozdrowienia dla wszystkich nauczycieli z tej szkoły :-) (w końcu niedługo maturka :D :D)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: *.wroclaw.mm.pl 25.05.04, 19:52 powiem jedno żaden nauczyciel tu nie potrafi nikogo nic nauczyć no może p. Bednarska.Kubicki (ojciec)- parodja szybki jest jak żaden w tej szkole ;))) zadanie domowe sprawdza na jednej lekcji a drugą poświęca na jego zadawanie taaaaaaaa p. Nowak super kawały opowiada to jest nauczyciel tak pozatym to wszystko jest ok !!!!!!! no może p Piątek " porządek musi być ja jestm kulturalna i wykrztałcona " hihihi ale ją i tak lubię Orfik zakręcony jak sprężyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Giowani Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: *.lanet.net.pl 14.06.04, 02:02 Wracając do Pani Friday, to według mnie jedna z najlepszych nauczycielek jakie dotychczas mnie uczyły, ale jedno musze wtrącić troszeczke przegieła z klasyfikacją końcowo roczną, otuż zabrakło mi 2 punktów do 4, a dała mni 3. Ale winić moge tylko siebie. PEACE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:01 I co sie tak martwisz DonGiowani i tak jestes nie zły a uczysz sie tylko dla siebie a nie dla ocen skoro wieszz ze umiesz na 4 to nie ma co sie dołowac tylko pamietaj KULTURA MUSI BYC :P do zobaczona w szkole :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Giowani Re: ZSE nr 2 ul Drukarska IP: *.lanet.net.pl 25.06.04, 10:57 EElllllllllo! Dzięki wielkie. Ja niemam co sie dołowac, ale moi starsi tak. Sama wiesz dlaczego. Muszę się zgodzić co do ostatniego zdanka " kultura musi byc".hahaha PEACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś