Gość: finezja IP: *.chello.pl 17.11.09, 20:13 Jak sie tam pracuje i jakie zarobki i oczywiście atmosfera czy warto ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Co myślicie o firmie Boold IP: *.adsl.alicedsl.de 22.11.09, 20:54 Uciekaj tam, mam nadzieje ze jeszecze tam nie podpisalas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN [...] IP: 77.255.66.* 04.12.09, 21:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimka Re: Co myślicie o firmie Boold IP: *.altec.pl 27.02.10, 19:48 Firma niesolidna, panie sekretarki udaja ze nic nie wiedza jesli chodzi o niewyplacanie kasy! w katowicach 3 panie blondynki na stówę nie siedza za darmo i marszcza brode;)..niesolidna to malo powiedziane:) ja jestem w trakcie przygotowywania materialow zeby panu prezesowi odebrano licencje!:) i mam nadzieje ze juz nigdy nikogo nie naciagnie. Przez tego...ludzie nie mieli w grudniu za co zrobic Swiąt...takze odradzam wszystkimm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Co myślicie o firmie Boold IP: *.chello.pl 28.03.10, 18:23 Ta firma jest najgorszą firmą chyba w całej Polsce. Pan prezes lub Pani Prezes bo cholera wie jak tam jest każdy rządzi nie ma wogóle szacunku dla pracownika. Ciągłe kłamstwa na temat terminu wypłaty wynagrodzenia, brak kontaktu, ciągły wyzysk i oszustwo. ZDECYDOWANIE ODRADZAM podjęcia pracy w tej firmie!!!! Na rozmowie wszystko pięknie i ładnie wygląda aż człowiekowi chce się iść do pracy natomiast rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej jeśli zbliża się termin wypłaty wynagrodzenia zgodnego z umową. Czeka się miesiącami wysłuchujcą ciągłego wykręcania się preseza że nie ma pieniędzy że trzeba poczekać... Tylko na co skoro każdy chodzi regularnie i uczciwie do pracy... Nie wspomne już jeśli ktoś się zwolnił to niestety musiał się pożegnać z kasą na zawsze bo szanowny Prezes nie wypłacał wcale...Jeśli na ludzkiej naiwności chce się budować firmę jeśli można to nazwać firmą to gratulacje dla Pana prezesa i oczywiście Pani pseudo prezes która jest jedynie zwykłym pionkiem i nie zdaje sobie sprawy że wcześniej czy później doświadczy na włąsnej skórze jaka jest naiwana no ale cóż... Kara każdego dopadnie... a Pan szanowny Prezes coś na ten temat powinien wiedzieć o karze od losu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Co myślicie o firmie Boold IP: *.chello.pl 23.04.10, 20:13 ta firma już na szczęście upadła:) nie ma jej na rynku pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Co myślicie o firmie Boold IP: *.wroclaw.hypnet.pl 05.02.11, 18:11 Może i już nie ma jej na rynku pracy, ale za to ile pieniędzy jest winna swoim pracownikom. raczej wątpliwe, żeby dostać zaległe pieniądze. Mi byli winni 4 wypłaty, zwolniłam się a po niedługim czasie firma zamknięta. Także pieniędzy do dzis nie otrzymałam. Wysłałam nawet pismo zarówno do Wrocławia jak i Katowic za potwierdzeniem odbioru, ale oczywiście wróciło:/ Firma nieczynna. Odpowiedz Link Zgłoś